arkadaşlar söylediğiniz sorunlar ne hikmetse burda bu işin nasıl yapılması gerektiğini söyleyenlere hiç olmuyor.
misal benim ne klavyede, ne ram'de, ne gelen aramalarda geç açılma gibi bi sorun başıma gelmedi.
burda bikaç isim daha verebilirim.
misal morki05, misal kartal2378, misal 1553.
ya bizde şans var bu rom bize torpil geçiyo ya da sorun yaşayanlar birşeyleri eksik/yanlış/alelacele yapıyor.
ben çok mu biliyorum bu işi.
gayet rahat birşekilde HAYIR cevabını veriyorum ama bu işin yapılırken neler yapılması gerektiğine ve sıralamasına dikkat ediyorum ve uygulamayı kuruyorum.
birde yeni güncelleme geldiğinde yada config ayarları yapıldığında hemen tepki alayım, telefonum uçsun diye bir karşıtepki beklemeyin.
portlanmış romlarda yapılan değişiklikler 2 3 gün içinde kendini belli eder. bunun da sebebi android sistemi linux tabanlıdır ve diğer diğer pc dilleri gibi yaptım oldu sistemi ile çalışmaz

ondan sürekli "GÜNDE BİR KERE REBOOT CANDIR." diye söylüyorum hep.
çünkü kernel ve sistem iyice birbirine entegre olacak ve rom daha da stabil çalışacaktır

ben bi kere hata yaşadım oda fotoğrafla ilgili.
oda benden kaynaklıymış.
lütfen dikkat edelim.
birde tekrar söylüyorum
bu ve bu tarz romlar portlanmış romlardır. stock romda bile hata alınırken bu romlarda hata beklememek, çölde yağan yağmurda kum tanesi istememek gibi olur

burda kimseyi kırmak yada küçümsemek değil.
benim yaşım 31 ve işim gereği dikkat ve itinaya özen gösteriyorum.
saygılarımla.