Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
Sponsorlu Bağlantılar
nediyelimyani
Üye
müdür 786mb ram çok yahu.
tel kasmıyor mu
bide ısınma ne durumda???
funny_halil
Üye
@morki05 hocam ben v9 kullanıyorum note 4 versiyona geçmeli miyim ?
1.ram kullanımı performans iyi mi v9 dan
2. Şarj durumu iyi mi v9 dan
ekremesiroglu
Üye
v9 a geri döndüm malesef. note4 ün ram ve şarjı çok kötü en son arama geldi cevap veremedim. key.guard vs hataları verdi durdu resetledim düzelmedi note4 ün v1 i olmamış yani. S pen de çalışmıyor. menüde çoğu ayarlar türkçeleştirilmemiş. enpara vs interaktif bankacılık programları hata veriyor
Son düzenleme:
mhmzergn
Üye
Ya bi bendemi oluo bu romu kurdum ama surekli uygulamalardan atiyo mesajdan aramalardan falan sebep ne acaba
rom çok güzel ve kullanışlı gerçeğinden fazla bi farkı yok akıllı kaydırma özelliğini eklemeniz beni çok şaşırttı. arada ekran titremesi ve yanıp dönmelerini oluyor çoğunlukla çoklu ekran kullanımında buda tuş kilidini kapatıp açarak yada fast reboot atarak kolaylıkla çözülebilir onun dışında pek bi sorun yok çok nadir de olsa uygulamalar durduruldu hataları o da aynı şekilde fast reboot işlemi ile düzelir. bana göre tek sorun yüksek çözünürlüklü videoları izlerken görüntü kasma yapıyor bunun da bi çözümünün bulunacağına eminim geliştiricisine ve paylaşan kişiye çok teşekkür ediyorum.
ezezel
Üye
arkadaşlar v9u dün kurdum boeffla kernel yükledim config ayarlarını da yaptım fakat rehberden atma klavye durduruldu hatası gibi bi kaç hata alıyorum ne yapmam lazım bilen var mı?
arkadaşlar v9u dün kurdum boeffla kernel yükledim config ayarlarını da yaptım fakat rehberden atma klavye durduruldu hatası gibi bi kaç hata alıyorum ne yapmam lazım bilen var mı?
Bir hafta bekliceksin kullanarak,bu surede gunde 1 kere telefonu acip kapatacaksin,rom iyice oturacak ve bir daha hata almiycaksin,o kadar dostum,biraz sabirli olmak lazim
Bir hafta bekliceksin kullanarak,bu surede gunde 1 kere telefonu acip kapatacaksin,rom iyice oturacak ve bir daha hata almiycaksin,o kadar dostum,biraz sabirli olmak lazim
Nova prime neden kullanmiyosunuz,ben hic touchwiz kullanmiyorum,nova nin ucretlisini aldim ve isik hiziyla telefonumu kullaniyorum,3310 hizi gibi,neden tahammul esesinizki,hemde hicbir artisi yok tw nin,novada ekrana iki tikla kapama yapiyorum mesela
bahattin0755
Üye
Bende de mobil veri ile play storedan indirme yapmıyoru acil yardımm ??
vuralhan
Üye
Bu Romu Yapana Çok Teşekkürler...
Ancak Romdan Kaynaklı Telefon Ve Rehber Bolumu kasıyor Genellikle Arama Geldiginde Sanki Telefonun Eli Ayagına Dolasıyor.
Romu Guncelleyip Sitede Paylaşırsanız Çok Sevirim,
Şimdiden Teşekkürler...
Bu Romu Yapana Çok Teşekkürler...
Ancak Romdan Kaynaklı Telefon Ve Rehber Bolumu kasıyor Genellikle Arama Geldiginde Sanki Telefonun Eli Ayagına Dolasıyor.
Romu Guncelleyip Sitede Paylaşırsanız Çok Sevirim,
Şimdiden Teşekkürler...