Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
kartal2378

kartal2378

Üye
Romu ben yapmadım sadece paylaştım
Rehber sorunu için google playde exdialer var rehber normalden çok kısa sürede açılıyor ve rehberden atmıyor :)
Tamamen katiliyorum,ex dialer ve nova launcher ile muthus hizli oluyor,e birde bu romun hizi ve stabilitesi ile super oluyor,herkese tavsiye ederim bunlari

bahattin0755

Üye
Benim soruma bakacakmısınız ?

emrahbirben123

Üye
boeffla congig de kernel sürümü/busybox sorunu alıyorum. V9 versiyonunda laglar var nasıl cozebilirim.
iliginiz için tesekkürler şimdiden

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
boeffla congig de kernel sürümü/busybox sorunu alıyorum. V9 versiyonunda laglar var nasıl cozebilirim.
iliginiz için tesekkürler şimdiden
Lag derken sadece menülerde sayfa aralarında oluyor başka bi skntı görmedim ben
Boefflanın en son çıkan kernellerini ve config uygulamasını sitesinde bulabilirsiniz
Benim soruma bakacakmısınız ?
Bilemiyorum artık s3 kullanmadığım içinde deneyemiyorum

morki05

morki05

Üye
Evet biraz aklınızı karıştırayım v9 dan memnun kalmayan ve macera arayanlar için dünden beri kullanıyorum çook memnunum ota güncelleme ile ram 550 lere indi nova ile resmen uçuyor

Tavsiye ederim [emoji6]

bahattin0755

Üye
Yazı fontu nasıl değişiyo

kartal2378

kartal2378

Üye
Evet biraz aklınızı karıştırayım v9 dan memnun kalmayan ve macera arayanlar için dünden beri kullanıyorum çook memnunum ota güncelleme ile ram 550 lere indi nova ile resmen uçuyor

Tavsiye ederim [emoji6]
Ota guncelleme mi var bu romda,biraz aciklarmisin

morki05

morki05

Üye
Şöyle ota kurulu geliyor yapımcı Blekota yenikler olduğu zaman zip şeklinde burdan paylaşıyor sende Flash yapıyorsun okadar.

ss06

ss06

Üye
Şöyle ota kurulu geliyor yapımcı Blekota yenikler olduğu zaman zip şeklinde burdan paylaşıyor sende Flash yapıyorsun okadar.
kardes biraz anlatirmisin romu neler calisiyo neler calismiyo hatalari ne performans nasil bide bildigim kadariyla 4.4.4 de 3g uzerinden goruntulu gorusme calismiyordu bunda calisiyormu
Ha bide chrome uzerinden facebooktaki videolar izlenebiliyormu cok oldum ama :)

• Beğen
Tepkiler: morki05
kartal2378

kartal2378

Üye
Sor sor yabanci degil [emoji6]

• Beğen
Tepkiler: ss06 ve morki05
morki05

morki05

Üye
Biraz yoğunum müsait olunca mutlaka yazarım

• Beğen
Tepkiler: ss06
morki05

morki05

Üye
kardes biraz anlatirmisin romu neler calisiyo neler calismiyo hatalari ne performans nasil bide bildigim kadariyla 4.4.4 de 3g uzerinden goruntulu gorusme calismiyordu bunda calisiyormu
Ha bide chrome uzerinden facebooktaki videolar izlenebiliyormu cok oldum ama :)
Öncelikle crome üzerindenbu tip romlarda face videoları çalışmıyor . 3G görüntülü görüşme sıkıntılı şöyleki karşı taraf aradığında bağlantı var ses gitmiyor. Ayrıca ben aradığım zaman da bağlantı kurulamıyor. Yani sıkıntılı diyelim

• Beğen
Tepkiler: ss06
ss06

ss06

Üye
Öncelikle crome üzerindenbu tip romlarda face videoları çalışmıyor . 3G görüntülü görüşme sıkıntılı şöyleki karşı taraf aradığında bağlantı var ses gitmiyor. Ayrıca ben aradığım zaman da bağlantı kurulamıyor. Yani sıkıntılı diyelim
Bilgi ocin tesekkurler

vuralhan

Üye
Saolun deniycem

erkane007

Üye

Tavsiye ederim [emoji6]
Bende bu romu kullaniyorum sana otadan guncelleme geldimi

morki05

morki05

Üye
@erkane007 evet geldi flash ladım
Peki senin bulduğun bug veya sıkıntı varmı?

bahattin0755

Üye
Arkadaşlar yazı fontu nerden değişiyor ???

ekremesiroglu

Üye

Tavsiye ederim [emoji6]

bu romda imei şebeke sorunu için bende boeffla 7.1 kernel yükledim ancak rom sürekli hatalar verip duruyor. kernelden mi acaba?

morki05

morki05

Üye
Bende hata yok fakat çalışmayan bir iki özelliğe takıldım

Üst Alt