Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
frkanyldz

frkanyldz

Üye
şimdi herkese bi sorum olacak bu blekta rom note2 nin s3 portlanması ile oluşturulan birom muş peki yakında note 2 ye android 5.0 lollipop gelecek hal böyle olunca lollipop lu bir blekota rom yapılabilirmi ve içerisinde samsungun lollipop ile gelen ve mevcut olan tüm yazılımları da bulunabilirmi.....#olursa süper olur yaaa

morki05

morki05

Üye
Evet ilk yorumlarım şöyle; gayet akıcı ve stabil geldi imei wifi ile sorun yaşamadım ram 600 civarı ama kasma ve bug yok (şimdilik) şu ana kadar ekran yakalama özelliği çalışmıyor onu da ana ekran ve start kombinasyonu ile hallettim. üzerinde şu an agni kernel ile kullanıyorum
şimdi herkese bi sorum olacak bu blekta rom note2 nin s3 portlanması ile oluşturulan birom muş peki yakında note 2 ye android 5.0 lollipop gelecek hal böyle olunca lollipop lu bir blekota rom yapılabilirmi ve içerisinde samsungun lollipop ile gelen ve mevcut olan tüm yazılımları da bulunabilirmi.....#olursa süper olur yaaa

bunun için biraz sabretmen lazım :)

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
frkanyldz

frkanyldz

Üye
Evet ilk yorumlarım şöyle; gayet akıcı ve stabil geldi imei wifi ile sorun yaşamadım ram 600 civarı ama kasma ve bug yok (şimdilik) şu ana kadar ekran yakalama özelliği çalışmıyor onu da ana ekran ve start kombinasyonu ile hallettim. üzerinde şu an agni kernel ile kullanıyorum

bunun için biraz sabretmen lazım :)
yani böyle birşey mümkünmü çünkü bana note 2 ile s3 ün donanımları aşagı yukarı aynı oldugu için onun romunu s3 yapabiliyorlarmış

morki05

morki05

Üye
takip ettiğim kadarı ile ön çalışmalar başlamış :)

• Beğen
frkanyldz

frkanyldz

Üye
takip ettiğim kadarı ile ön çalışmalar başlamış :)
önçalışmalar başlamış derken daha note 2 ye gelmedi ki lollipop normal düz lollipopmu olacak yoksa samsung yazılımları olan bi rommu olacak

morki05

morki05

Üye
pek fazla inceleme şansım olmadı açıkçası ama blekota gibi bazı yapımcılar kendi sayfalarında bundan bahsetmiş

frkanyldz

frkanyldz

Üye
haa iimiş bide rica etsem note 4 romu kurmakl için hangi adımları izledin onları yazarmısın bana bende kurmak istiyorumda

morki05

morki05

Üye
şimdilik bekle şebeke sorunu oluştu çözmeye çalışıyorum

• Beğen
frkanyldz

frkanyldz

Üye
tmm

kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaslar bence blekota 4.4.2 v9 su an yeterli,bundan sonra lolipop beklenmeli ve kurmali artik,yani 4.4.4 un ne farki olacak ahim sahim bir fark yokki,ama lolipop stable ciktigini dusunsenize,5000 farkli api yazilmis kitkattan farkli olarak

• Beğen
morki05

morki05

Üye
çözebildinmi şebeke sorununu

aslında tam olarak şebeke sorunu sayılmaz sms atmaya çalışırken şebeke gidiyor ben de boefla v6 beta kurmaya çalıştım fakat agni kernel i kaldırmadan bir hata yaptım şimdi herşeyi baştan yapıyorum :( aynı zaman da XDA dan formu takip ediyorum bu konu başka birinde de yaşanmış ve çözüm cevabını bekliyorum. Eğer memnun kalırsam yeni konu açıp ordan devam edelim bu konu dağılmasın

tomm

tomm

Üye
Arkadaslar bence blekota 4.4.2 v9 su an yeterli,bundan sonra lolipop beklenmeli ve kurmali artik,yani 4.4.4 un ne farki olacak ahim sahim bir fark yokki,ama lolipop stable ciktigini dusunsenize,5000 farkli api yazilmis kitkattan farkli olarak
Android 4.4.4 ün farkı bildiğim kadarıyla dalvik değilde art sanal makinesini kullanması bu da uygulamaların daha hızlı açılmasına yardımcı olur

kartal2378

kartal2378

Üye
Android 4.4.4 ün farkı bildiğim kadarıyla dalvik değilde art sanal makinesini kullanması bu da uygulamaların daha hızlı açılmasına yardımcı olur
4.4.2 de de var ama samsung romlarinda kapali,gelistirici seceneklerinde cikiyor nexuslarda,4.4.4 de acikmi bilmiyorum,art kitkat ile basladi zaten

ekremesiroglu

Üye

4.4.4 şebeke sorununu özdü

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
peki v9.0 için bunu kullanmak bi değişikliğe yol açar mı???

ekremesiroglu

Üye

4.4.4 şebeke sorununu özdü

• Beğen
Tepkiler: morki05

ekremesiroglu

Üye
doğrudur öğlenden beri kullanıyorum
ram kullanımı çok fazla

• Beğen
Tepkiler: morki05
tomm

tomm

Üye
4.4.2 de de var ama samsung romlarinda kapali,gelistirici seceneklerinde cikiyor nexuslarda,4.4.4 de acikmi bilmiyorum,art kitkat ile basladi zaten
benim bildiğim bu özellik 4.4.4 te ortaya çıkio 4.4.2 de ise bulunmamakta evet geliştirici seçeneklerden devreye sokulabiliyor ve bu özellik android 5 te de varmış

Üst Alt