Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
müdür 786mb ram çok yahu.
tel kasmıyor mu
bide ısınma ne durumda???

funny_halil

Üye
@morki05 hocam ben v9 kullanıyorum note 4 versiyona geçmeli miyim ?
1.ram kullanımı performans iyi mi v9 dan
2. Şarj durumu iyi mi v9 dan

ekremesiroglu

Üye
v9 a geri döndüm malesef. note4 ün ram ve şarjı çok kötü en son arama geldi cevap veremedim. key.guard vs hataları verdi durdu resetledim düzelmedi note4 ün v1 i olmamış yani. S pen de çalışmıyor. menüde çoğu ayarlar türkçeleştirilmemiş. enpara vs interaktif bankacılık programları hata veriyor

Son düzenleme:
mhmzergn

mhmzergn

Üye
Ya bi bendemi oluo bu romu kurdum ama surekli uygulamalardan atiyo mesajdan aramalardan falan sebep ne acaba

morki05

morki05

Üye
@morki05 hocam ben v9 kullanıyorum note 4 versiyona geçmeli miyim ?
1.ram kullanımı performans iyi mi v9 dan
2. Şarj durumu iyi mi v9 dan
ben kurdum şimdilik memnunum tabiki ram fazla ama kasma olmadı bakalım bir sıkıntı çıkmazsa devam edeceğim.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
boeffla kernel 6.1 beta mı daha iyi yoksa 6.0 mı daha iyi arkadaşlar

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
belekota s5 v9 için

morki05

morki05

Üye
Beta v6 ve boefla ayarlarını mutlaka yapmalısın

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hee 6.0 daha iyi yani betaa

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
rom çok güzel ve kullanışlı gerçeğinden fazla bi farkı yok akıllı kaydırma özelliğini eklemeniz beni çok şaşırttı. arada ekran titremesi ve yanıp dönmelerini oluyor çoğunlukla çoklu ekran kullanımında buda tuş kilidini kapatıp açarak yada fast reboot atarak kolaylıkla çözülebilir onun dışında pek bi sorun yok çok nadir de olsa uygulamalar durduruldu hataları o da aynı şekilde fast reboot işlemi ile düzelir. bana göre tek sorun yüksek çözünürlüklü videoları izlerken görüntü kasma yapıyor bunun da bi çözümünün bulunacağına eminim geliştiricisine ve paylaşan kişiye çok teşekkür ediyorum.

ezezel

ezezel

Üye
arkadaşlar v9u dün kurdum boeffla kernel yükledim config ayarlarını da yaptım fakat rehberden atma klavye durduruldu hatası gibi bi kaç hata alıyorum ne yapmam lazım bilen var mı?

kartal2378

kartal2378

Üye
arkadaşlar v9u dün kurdum boeffla kernel yükledim config ayarlarını da yaptım fakat rehberden atma klavye durduruldu hatası gibi bi kaç hata alıyorum ne yapmam lazım bilen var mı?
Bir hafta bekliceksin kullanarak,bu surede gunde 1 kere telefonu acip kapatacaksin,rom iyice oturacak ve bir daha hata almiycaksin,o kadar dostum,biraz sabirli olmak lazim

ezezel

ezezel

Üye
Bir hafta bekliceksin kullanarak,bu surede gunde 1 kere telefonu acip kapatacaksin,rom iyice oturacak ve bir daha hata almiycaksin,o kadar dostum,biraz sabirli olmak lazim

Eyvallah dostum doğru söylüyosun bekleyelim görelim cevap için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
seronet

seronet

Üye
Uygulamalardan çıktığım zaman touchwiz çok kasılarak açılıyor. Düzeltme yolu varmıdır acaba? (V9). Ram kullanımı gayet normalken dahi yapıyor.

kartal2378

kartal2378

Üye
Uygulamalardan çıktığım zaman touchwiz çok kasılarak açılıyor. Düzeltme yolu varmıdır acaba? (V9). Ram kullanımı gayet normalken dahi yapıyor.
Nova prime neden kullanmiyosunuz,ben hic touchwiz kullanmiyorum,nova nin ucretlisini aldim ve isik hiziyla telefonumu kullaniyorum,3310 hizi gibi,neden tahammul esesinizki,hemde hicbir artisi yok tw nin,novada ekrana iki tikla kapama yapiyorum mesela

bahattin0755

Üye
Bende de mobil veri ile play storedan indirme yapmıyoru acil yardımm ??

vuralhan

Üye
Bu Romu Yapana Çok Teşekkürler...
Ancak Romdan Kaynaklı Telefon Ve Rehber Bolumu kasıyor Genellikle Arama Geldiginde Sanki Telefonun Eli Ayagına Dolasıyor.
Romu Guncelleyip Sitede Paylaşırsanız Çok Sevirim,
Şimdiden Teşekkürler...

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bu Romu Yapana Çok Teşekkürler...
Ancak Romdan Kaynaklı Telefon Ve Rehber Bolumu kasıyor Genellikle Arama Geldiginde Sanki Telefonun Eli Ayagına Dolasıyor.
Romu Guncelleyip Sitede Paylaşırsanız Çok Sevirim,
Şimdiden Teşekkürler...
Romu ben yapmadım sadece paylaştım
Rehber sorunu için google playde exdialer var rehber normalden çok kısa sürede açılıyor ve rehberden atmıyor :)

• Beğen
Tepkiler: kartal2378

Üst Alt