morki05
Üye
özel konuşma açtım@morki05 hocam benim sim karti görmüyormus ????
özel konuşma açtım@morki05 hocam benim sim karti görmüyormus ????
eww kardeşimRica ederim @helppo [emoji6]
Ayrıca link 1 sayfada mevcuttur

ordamısın ?@morki05 hocam şebeke hatası alyorum mk6 modem kurdum düzelmedi ne yapabilirim ? s5 firewall vardı onu işaretledim ondan mı oldu acaba ??
efs yedeği aldıysan sorun yok ama almadıysan işin zor kardeşşBenim imei silindi ne yapabilirim nulll yazıyor
bende kurdum ama oyle bir sorun yok. ya yanlislikla birsey sildin yada kurulumda sorun var. wipeler derken megawipe yaptinmi ?mrblar ben blekota v9 kurdum iyi hoşta ana ekranda sürekli uygulama yüklenemedi uyarısı çıkıyo play store da öğe bulunamdı diye hata veriyor wipe larla temizleyip kurulum yaptım bunun bi çözümü varmıdır..
Buyrun:arkadaşlar ilk sayfada linke tıklayınca MEGAnın amblem çıktığında seçiyorum. ama mega hesabı geldiğinde not found diyor.
yükleme yapan arkadaşlar sevabına mega ya yükler misiniz???
![]()
![]()
boefla karneli yükle null olunca karnel getiriyor diye biliyorumBenim imei silindi ne yapabilirim nulll yazıyor
wipe daata/factory reset ve wipe cache partition yaptım sadece..bende kurdum ama oyle bir sorun yok. ya yanlislikla birsey sildin yada kurulumda sorun var. wipeler derken megawipe yaptinmi ?
mrblar ben blekota v9 kurdum iyi hoşta ana ekranda sürekli uygulama yüklenemedi uyarısı çıkıyo play store da öğe bulunamdı diye hata veriyor wipe larla temizleyip kurulum yaptım bunun bi çözümü varmıdır..
Kesinlikle katilmiyorum, bataryan bozuk olabilir,4.4.2 de kaldirir 5.0 da kaldirirKurulumdaki Samsung servislerini seçmen gerek, Pullup'ı seçmediğin için bu uyarıyı alıyorsun. Seçip kur düzelir.
Ayrıca arkadaşlar şunu anladım ki S3 gerçekten 4.3 üstü kaldırmıyor, kurmayın derim; tertemiz kurulum yapmama rağmen bataryası yarım gün ancak dayanıyor. Sabah şarj edip çıktım evden 5 saatte %2 kaldı ve şimdi de kapandı telefon. Bunun yüklediğim uygulamalarla ilgisi falan yok kesinlikle. Orijinal 4.3 kuruluyken de aynı programlar kuruluydu. Denemek için farklı farklı kurulumlar yaptım ama sonuç aynı; batarya çok çok çabuk biitiyor. Bu sadece ilk sorun; ikinci sorun rehber ve mesajlaşma. İki uygulamayı da sürekli kapatıp duruyor kendisi, birkaç ufak tefek program kurdum ram 700lere çıktı. Bakın romlardan anlamayan biri değilim, hangi program telefonu ne kadar yorar biliyorum; tavsiyem 4.3 üzerine kurulu romlar kullanın. Yine de emeği geçen herkesin eline sağlık.