Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
morki05

morki05

Üye
Ozaman iyi

mr_luci

Üye
8.1 de digiturkplay çalışıyor mu arkadaşlar

kartal2378

kartal2378

Üye
8.1 gercekten cok iyi,kullanmadiginiz zaman yani beklemedeyken hic sarj gitmiyor gibi

• Beğen
Tepkiler: helppo
akhisarxd

akhisarxd

Üye
ram düşürmeyi yapamadım nasıl yaptınız yada nasıl yapabilirim:artist:
Restart problemi falan varmidir acaba gunluk kullanim icin idealmi performans olarak nasil.bilgi verebilirmisiniz
hayır yok 1 haftadır kullanıyorum

helppo

helppo

Üye
ceap ,ç,n saol:good:

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Merhabalar.

Telefonuma kurmak istiyorum ama bazı sorularım var. Aldığımdan beri ne rom kurdum ne de rootladım, 2 senedir aynı duruyor. En son yazılım güncellemeleri yüklü.

Yazılı anlatım karışık geldi. Anlayamadım çoğunu. Videodaki gibi yüklemek istiyorum. Yüklemeden önce ne yapmam lazım? Root falan gerekiyor mu? Yoksa direk yüklesem oluyor mu?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar.

Telefonuma kurmak istiyorum ama bazı sorularım var. Aldığımdan beri ne rom kurdum ne de rootladım, 2 senedir aynı duruyor. En son yazılım güncellemeleri yüklü.

Yazılı anlatım karışık geldi. Anlayamadım çoğunu. Videodaki gibi yüklemek istiyorum. Yüklemeden önce ne yapmam lazım? Root falan gerekiyor mu? Yoksa direk yüklesem oluyor mu?
İlk önce bilgisayardan odin programından telefona philz touch recovery modu yükleyin
Eski rom dosyalarını temizleyin
Romu telefonun hafızasına atın ve kurun
Şarjın daha iyi gitmesi için isterseniz kernelide yükleyin
Konuyu dikkatli okursanız zor bir işlem değil :)

• Beğen
Tepkiler: akhisarxd
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
yani sorunsuz arkadaş kasma donma bug falan var mı bide ekran görüntüsünde kayma falan vardı v7 bundada var mı

Ulysseus

Ulysseus

Üye
İlk önce bilgisayardan odin programından telefona philz touch recovery modu yükleyin
Eski rom dosyalarını temizleyin
Romu telefonun hafızasına atın ve kurun
Şarjın daha iyi gitmesi için isterseniz kernelide yükleyin
Konuyu dikkatli okursanız zor bir işlem değil :)

Eski rom dosyalarını temizleyin derken, wipe mı yapacağım? Kerneli daha sonra yüklesem sorun olur mu? Ve bir de IMEI sorun çıkarmaz dimi? Çok soru soruyorum biliyorum ilk defa yapacağım yanlış yapmak istemiyorum :)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Eski rom dosyalarını temizleyin derken, wipe mı yapacağım? Kerneli daha sonra yüklesem sorun olur mu? Ve bir de IMEI sorun çıkarmaz dimi? Çok soru soruyorum biliyorum ilk defa yapacağım yanlış yapmak istemiyorum :)
Konuda eski Rom dosyaları nasıl silindiğini anlattım
Efs yedeği alırsanız imei sorunu yaşamazsınız
Kerneli romu kurduktan sonra kurarsınız

crazyali

Üye
bütün çıkan romların denemişmdir ama bunda herşeyi doğru yaptığımdan eminim kerneli yükledim wipeleri yaptım malesefki wifi ve kamera gelmedi buna benzer sorunsuz bir rom varmı acaba?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
yav 3 4 sayfa geride kamera çözümü var.
az araştırın.
kamera için romu kaldır
yeniden kur
kamerayı aç
2 3 foto çek
sonra kermeli yükle
işlem tmm.

• Beğen
Tepkiler: morki05

crazyali

Üye
iyide 128 sayfa var her sayfaya ayrı ayrı bakana kadar ilk sayfada sorunlar ve çözümü yazılsa bence daha yararlı olur.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
iyide bu sorunlar 2 sayfada bir tekrarlanıyor.
bu da konuda mesaj kirliliğine neden oluyo ;)
hem araştırınca insanın aklında daha çok kalıyo :)

• Beğen
Tepkiler: morki05
morki05

morki05

Üye
Armut piş ağzıma düş

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

Üst Alt