Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

tdd46

tdd46

Üye
benim bataryammi 4000 mah nereden biliyorsun?
aksine 2100 mah orjinal batarya kullaniyorum 6 aylik batarya
Hocam bizim bataryalar 2.30 ekran süresi gördükmü seviniyoruz bu nasıl başarı

serdar431

serdar431

Üye
Hocam bizim bataryalar 2.30 ekran süresi gördükmü seviniyoruz bu nasıl başarı
bataryan kac senelik hocam. benim onceki bataryada öyleydi bataryalarin ömrü 2 sene sonra degistirmek gerekiyor. benimki yeni 6 aylik daha ve orjinal 90 tl verip aldım.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
benim bataryammi 4000 mah nereden biliyorsun?
aksine 2100 mah orjinal batarya kullaniyorum 6 aylik batarya
Yanlış oldu geçen biri yazmıştı onunla karıştırdım

Ben telefonu çok şarj ettiğim için çok çıkmış bende birde 1 günde 11 saat 47 dakika açık kalmamıştır biraz hatalı sanki

tdd46

tdd46

Üye
bataryan kac senelik hocam. benim onceki bataryada öyleydi bataryalarin ömrü 2 sene sonra degistirmek gerekiyor. benimki yeni 6 aylik daha ve orjinal 90 tl verip aldım.
bugun aliexpress den 3850 mah orjınal kalıp batarya aldım bakalım bu ne kadar götürür

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Blekota V9.0 yapımına başlamış

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
serdar431

serdar431

Üye
Yanlış oldu geçen biri yazmıştı onunla karıştırdım

Ben telefonu çok şarj ettiğim için çok çıkmış bende birde 1 günde 11 saat 47 dakika açık kalmamıştır biraz hatalı sanki
sarj oldugu grafikten belli zaten. ben hic sarj etmeden aldim o sonuçları. ve ben hic yarim sarj etmem sen hep yarim sarj etmissin oyüzden batterystats sifirlanmamis

bozkurtlu85

Üye
Arkadaslar Kurdum Sadece Wifiye bağlanamıyorm ?
ne Yapabilirim Tavsiyeniz nedir ?
Wifi sorunu olan arkadaşlar romun xda daki orjinal sayfasında wifi fix dosyası var onu yükleyin o da olmazsa root Explorer dan manuel olarak bi yöntem söylemiş onu yapın. Ben 2. Yöntemle düzelttim wifi yi.

cruel355

Üye
boeffla kernel 6.1 beta6
beta6 biraz daha hızlı tüketiyor gibi geldi bana. aziz hocamın tavsiyesiyle beta4 e geri döndüm ama QS-KK'taki şarjla uzaktan yakından alakası yok. 5 saat ekran süresi görmüştüm. şimdi 2.5-3 saat maksimum.hey gidi günler hey :)

cruel355

Üye
kardeşş teli fazla kullanmamışsın galiba yoksa hep ultra güç tasarruf modunda mı kullandın 2100 mah pil de 4 saat ekran süresi biraz zor da
az önceki mesajımı okumadın herhalde dostum. 4 saat 45 dakika ekran süresi aldım 2100 mah batarya ile :)

• Beğen
Tepkiler: tomm
tomm

tomm

Üye
az önceki mesajımı okumadın herhalde dostum. 4 saat 45 dakika ekran süresi aldım 2100 mah batarya ile :)
yok okudum kardeşş gerçekten zor tabi ultra güç tasarruf modunda yaparsın 3 gün 4 saat yapman için bir iki tane film izlemen gerekio zaten 2 saatlik filmde s3 te en fazla %18 gidio o şekilde yükseltmiş olabilirsin

cruel355

Üye
yok okudum kardeşş gerçekten zor tabi ultra güç tasarruf modunda yaparsın 3 gün 4 saat yapman için bir iki tane film izlemen gerekio zaten 2 saatlik filmde s3 te en fazla %18 gidio o şekilde yükseltmiş olabilirsin
ben günlük kullanımda aldım o süreyi zaten gördüğün gibi whatsapp, twitter falan aktif şekilde kullanıyorum. ultra tasarruf hiç açmadım bi de açsam 3 gün şarj etmem herhalde :)

tomm

tomm

Üye
ben günlük kullanımda aldım o süreyi zaten gördüğün gibi whatsapp, twitter falan aktif şekilde kullanıyorum. ultra tasarruf hiç açmadım bi de açsam 3 gün şarj etmem herhalde :)
o zaman çok iyi bu konuda seni tebrik ediyom kardeşş ben blekota v7 kullaniom rekorum 2 gün 10 saat 4 saati geçkin ekran süresi

• Beğen
Tepkiler: cruel355

funny_halil

Üye
o zaman çok iyi bu konuda seni tebrik ediyom kardeşş ben blekota v7 kullaniom rekorum 2 gün 10 saat 4 saati geçkin ekran süresi
v8.1 için en iyi kernel hangisi hocam ?

serdar431

serdar431

Üye
kardeşş teli fazla kullanmamışsın galiba yoksa hep ultra güç tasarruf modunda mı kullandın 2100 mah pil de 4 saat ekran süresi biraz zor da
hayir hicbir guc tasarrufu acik degildi. inanan inanir kardesim beni bilen bilir kimaeye yalan borcum yok. yalan soyluyormusum gibi yaklasmayin niye yalan soyleyim tasarr7f kapali sekilde normal kullanimda 2100 batarya var.

• Beğen
Tepkiler: tomm
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
@1553
seni takipteyim müdür :D

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
:)

Üst Alt