hayır yok 1 haftadır kullanıyorumRestart problemi falan varmidir acaba gunluk kullanim icin idealmi performans olarak nasil.bilgi verebilirmisiniz
Çalışmıyor digiturk playe güncellenmesi lazım8.1 de digiturkplay çalışıyor mu arkadaşlar
Romu kurduysanız beğenmeyi unutmayınram düşürmeyi yapamadım nasıl yaptınız yada nasıl yapabilirim
hayır yok 1 haftadır kullanıyorum

Selam dün uçuyordu bugün az daha çakılacaktı v8.1 kendi kendine takılma yapıyor gelen arama siyah ekran inşallah biraz oturur yoksa cısss![]()

kardaş bişey diyecem digiturkplay olayı ne birtürlüÇalışmıyor digiturk playe güncellenmesi lazım
Romu kurduysanız beğenmeyi unutmayın![]()
birde bu ücretlimiBilmiyorum ben kullamadım arkadaş sordu bende indirip denedim çalışmadı
kardaş bişey diyecem digiturkplay olayı ne birtürlübirde bu ücretlimi
İlk önce bilgisayardan odin programından telefona philz touch recovery modu yükleyinMerhabalar.
Telefonuma kurmak istiyorum ama bazı sorularım var. Aldığımdan beri ne rom kurdum ne de rootladım, 2 senedir aynı duruyor. En son yazılım güncellemeleri yüklü.
Yazılı anlatım karışık geldi. Anlayamadım çoğunu. Videodaki gibi yüklemek istiyorum. Yüklemeden önce ne yapmam lazım? Root falan gerekiyor mu? Yoksa direk yüklesem oluyor mu?

Hicbir sorun yok dostum,dusunmeden kuryani sorunsuz arkadaş kasma donma bug falan var mı bide ekran görüntüsünde kayma falan vardı v7 bundada var mı
İlk önce bilgisayardan odin programından telefona philz touch recovery modu yükleyin
Eski rom dosyalarını temizleyin
Romu telefonun hafızasına atın ve kurun
Şarjın daha iyi gitmesi için isterseniz kernelide yükleyin
Konuyu dikkatli okursanız zor bir işlem değil![]()

Konuda eski Rom dosyaları nasıl silindiğini anlattımEski rom dosyalarını temizleyin derken, wipe mı yapacağım? Kerneli daha sonra yüklesem sorun olur mu? Ve bir de IMEI sorun çıkarmaz dimi? Çok soru soruyorum biliyorum ilk defa yapacağım yanlış yapmak istemiyorum![]()
Ops ! Çok sertyav 3 4 sayfa geride kamera çözümü var.
az araştırın.
kamera için romu kaldır
yeniden kur
kamerayı aç
2 3 foto çek
sonra kermeli yükle
işlem tmm.