Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Android Lollipop 5.0 çıktı haberiniz olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve helppo

helppo

helppo

Üye
blekota beyaz yerine siyahı cww yaptım ondan sonra hata alıp duruyordum sonra lg3 klavyesini cww yaptım düzeldi fıstık gibi oldu haa bu arada senin yapacağın rom işi noldu v8 beni hiç heyecanlandırmadıda senin yazdıklarına göre tam aradığım özellikler vardı senin rom yani(aziz04 blekota 21) rom;):thumbup::alkis
Android Lollipop 5.0 çıktı haberiniz olsun ;)
kardeş s3 alır mı güncellemeyi

• Beğen
Tepkiler: morki05
Aziz04

Aziz04

Üye
blekota beyaz yerine siyahı cww yaptım ondan sonra hata alıp duruyordum sonra lg3 klavyesini cww yaptım düzeldi fıstık gibi oldu haa bu arada senin yapacağın rom işi noldu v8 beni hiç heyecanlandırmadıda senin yazdıklarına göre tam aradığım özellikler vardı senin rom yani(aziz04 blekota 21) rom;):thumbup::alkis
kardeş s3 alır mı güncellemeyi

Kardeş benim ''Editlediğim rom'' hazır.
Bir tek en son yaptığım bir değişiklik yüzünden aromada hata aldım
bu sorun değil, Çünkü çalışan sağlam zip var ama sağlam olan zip'te ayarlar kısmında özel yazdığım yazı var
işte onu değiştirmeye kalkınca hata aldım
kısa zaman içinde yayınlayıp link paylaşacağım anlayış bekliyorum bütün arkadaşlardan

• Beğen
Tepkiler: tomm, serdar431 ve helppo
helppo

helppo

Üye
Kardeş benim ''Editlediğim rom'' hazır.
Bir tek en son yaptığım bir değişiklik yüzünden aromada hata aldım
bu sorun değil, Çünkü çalışan sağlam zip var ama sağlam olan zip'te ayarlar kısmında özel yazdığım yazı var
işte onu değiştirmeye kalkınca hata aldım
kısa zaman içinde yayınlayıp link paylaşacağım anlayış bekliyorum bütün arkadaşlardan
eline koluna gözüne sağlık aziz usta merakla bekliorum:alkis:eller::eller::eller:

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve Aziz04
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Klavyeyi sadece flashliyoruz dimi philz touch olur mu

seronet

seronet

Üye
V8 çıkmış yetişin :)

V8 - Aroma edition
- A new base - QS v2.8!
- Fixed S5 Mini TW font size
- Fixed bluetooth
- Added fixed S5 E-mail app
- Added Polaris Office to Aroma
- Updated Play Store
- Added Note 4 Weather widget
- Fixed Volume bar annimation
- Fixed Smart Stay
- Updated S5 Settings
- WiFi Direct/Screen mirroring should work now with AGNi or Boeffla kernel (can't test)
- Fixed started Power saving mode after flashing the ROM

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim, morki05 ve hs_istanbul

korlof

Üye
güzel bir haber... teşekkürler arkadaşlar

Son düzenleme:
alperen262014

alperen262014

Üye
v8 çıktımı bende başka roma geçmiştim :(

hs_istanbul

Üye
Yazılmış zaten temel farklar
kusura bakmayın, yazıyı yazdıktan sonra farkların ne olduğunu gördüm. hemen düzelttim. Aziz hoca diyebilirim size...sizin de bir rom çalışmanız var anladığım kadarıyla. Onu da incelemek ve destek olmak isterim (Tester olarak) ... el emeği göz nuru çalışma olacak şimdiden belli... kolay gelsin. Allah (cc) yar ve yardımcınız olsun.. ))

• Beğen
Tepkiler: burak1553
Aziz04

Aziz04

Üye
kusura bakmayın, yazıyı yazdıktan sonra farkların ne olduğunu gördüm. hemen düzelttim. Aziz hoca diyebilirim size...sizin de bir rom çalışmanız var anladığım kadarıyla. Onu da incelemek ve destek olmak isterim (Tester olarak) ... el emeği göz nuru çalışma olacak şimdiden belli... kolay gelsin. Allah (cc) yar ve yardımcınız olsun.. ))
ALLAH razı olsun kardeşim.

• Beğen

eskiyapar

Üye
Blekota görevini yapmıştır.En iyi romdur S 3 için, başka maceralara gerek yok.Geçtim hemen boeffla kernel ve ayarlarla mutlu mesutuz.

• Beğen
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
klavyene emeğine yüreğine sağlık kardeşim ellerin dert görmesinyükleyen arkadaşlar yorum atabilir mi

hs_istanbul

Üye
Blekota görevini yapmıştır.En iyi romdur S 3 için, başka maceralara gerek yok.Geçtim hemen boeffla kernel ve ayarlarla mutlu mesutuz.
Beoffla kernel ve ayarlar ??? nedir yardımcı olabilir misiniz? biraz bilgi verebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Konu kalabalık bugün beğenmeden geçmeyelim ;)

• Beğen
Tepkiler: alperen262014, morki05, kartal2378 ve 1 kişi daha
helppo

helppo

Üye
önce seni beğendim

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve kartal2378
kartal2378

kartal2378

Üye
V7 kullanip sorunu olmayanlarin gecmesine gerek varmi arkadaslar, birde direk ustunemi v8 i kuracaz yoksa cache falan yapmaya gerek varmi

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
önce seni beğendim
Sağolasın
Herkes yükledi ben daha yükleyemedim akşama yüklerim artık ;)
V7 kullanip sorunu olmayanlarin gecmesine gerek varmi arkadaslar, birde direk ustunemi v8 i kuracaz yoksa cache falan yapmaya gerek varmi
Cache
Cache Yapıp yeni rom kurar gibi kurun

helppo

helppo

Üye
xda baktım video resim göremedi sen denesen bize bligilendirisen seviniriz:allalla:

Üst Alt