Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
alperen262014

alperen262014

Üye
Yalancı herif kaç gün sonra çıkmış diyor ki; Ben şimdi kararlı bir 4.4.4 için çalışıyorum!!
v8 bir iki gün sonra hazır diyip son anda 360 derece dönen, Sözütü tutmayan kişiye itibar olmaz bu saatten sonra.
Her yerde laf sokuyorlar ona
Ama ben konusuna gidip lafı orda soktum Blekota'ya :)
tam düşündüklerimi söylemişsin

hs_istanbul

Üye
arkadaşlar Blekotha v7 yükledim ana ekranda telefon simgesine tıklıyorum, bazen açmıyor, takılıyor, telefonu hızlı başlat yapıyorum sonrası kullanabiliyorum. Sizce sorun nedir ? destek lütfen.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
s3 için antutu benchmark ta 27.000 - 29.000 puanı alan arkadaşlar işin sırrını verebilir misiniz?
Blekota S5 v7 yükledim ben ama, programlar yüklemeden 23.000 puanı gördü, şimdilerde 20.000 puanı görüyor.
Destek lüften.
Her s3 aynı puanı almayabilir
Antutu puanı çokta önemli değil ;)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
alperen262014

alperen262014

Üye
hill climp racing oynayan arkadaşlar lütfen bu videoyu izlesin sonra oynasın !
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/DOUBLEPOST]lütfen bu videoyu paylaşın video bana aittir ;)
arkadaşlar Blekotha v7 yükledim ana ekranda telefon simgesine tıklıyorum, bazen açmıyor, takılıyor, telefonu hızlı başlat yapıyorum sonrası kullanabiliyorum. Sizce sorun nedir ? destek lütfen.
normaldir kardeşim yeni yüklediysen birkaç gün içerisinde rom oturacaktır telefonuna1553 hocam şimdi aklıma geldi benim telefon 650 mb larda geziniyor seninki nasıl 450 lerde ?

Aziz04

Aziz04

Üye
Az önce aldığım Antutu testi

• Beğen
Tepkiler: morki05
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi baktım belleği sil yapınca 450 mb
Greeenify programı baya işe yarıyor ;)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
alperen262014

alperen262014

Üye

videoyu izlicekmisiniz ? milyonlarca kişi bu oyuna para yatırıyor ?

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve burak1553
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeş nası bu kadar iyi puan alıyon ya bize de yöntemini önersene

Aziz04

Aziz04

Üye

@helppo

blackcat67

blackcat67

Üye
siz ne yapmaya çalışıyorsunuz yok laf soktum falan ne ayaksınız siz ? babanızın uşağımı o adam bu romu geliştirmek zorundamı o adama parasal destek yapıyormusunuz ? ne kadar zor bir işle uğraştığının farkındamısınız ? sabırlı olmayı öğrenin kolay bir işle uğraşmıyor blekota v8 çıkacak demişse çıkacaktır yayınlamadıysa bir hatayla karşılaşmıştır ertelemiştir

• Beğen
Tepkiler: tdd46
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
eyvallah kardeşim

• Beğen
Tepkiler: helppo
Aziz04

Aziz04

Üye
siz ne yapmaya çalışıyorsunuz yok laf soktum falan ne ayaksınız siz ? babanızın uşağımı o adam bu romu geliştirmek zorundamı o adama parasal destek yapıyormusunuz ? ne kadar zor bir işle uğraştığının farkındamısınız ? sabırlı olmayı öğrenin kolay bir işle uğraşmıyor blekota v8 çıkacak demişse çıkacaktır yayınlamadıysa bir hatayla karşılaşmıştır ertelemiştir
Bak güzel kardeşim bilip bilmeden konuşma, yazma çizme!!!
Evet benim babamın uğaşı değil tabikide. Ben ona laf soktuysam bi bildiğim vardır!
Çok zor bir işle uğraşmıyor, bi iş yapıyor millet karşılığında ona bağış yapıyor ama bi sorun yaşadıklarında ve sorununa yardım istediklerinde beyefendi kayla bile almıyor onları..!
Hiç kimse parayı sokakta bulmuyor ben eğer birşeye para veriyorsam karşılığında hizmet beklerim
Nasıl ki ben bu romu kurduğum cihaz sahipleri hatayla karşılaştıklarında gelip sorunlarını bana dile getiriyorlarsa,
o da aynı şekilde bana yardımcı olmak zorundadır.
Benim ona sitemim v8 çıkartmadı diye değil, Birşeyi sorgulamadan işin kaynağını öğren. Foruma git az bi ingilizcen varsa zaten okursun benim orda ona ne söylediğimi.
Bağış konusuna gelince ben yapıyorum. Peki sen yapıyor musun?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: morki05, alperen262014 ve helppo
helppo

helppo

Üye
emeğin var senin

blackcat67

blackcat67

Üye
Bak güzel kardeşim bilip bilmeden konuşma, yazma çizme!!!
Evet benim babamın uğaşı değil tabikide. Ben ona laf soktuysam bi bildiğim vardır!
Çok zor bir işle uğraşmıyor, bi iş yapıyor millet karşılığında ona bağış yapıyor ama bi sorun yaşadıklarında ve sorununa yardım istediklerinde beyefendi kayla bile almıyor onları..!
Hiç kimse parayı sokakta bulmuyor ben eğer birşeye para veriyorsam karşılığında hizmet beklerim
Nasıl ki ben bu romu kurduğum cihaz sahipleri hatayla karşılaştıklarında gelip sorunlarını bana dile getiriyorlarsa,
o da aynı şekilde bana yardımcı olmak zorundadır.
Benim ona sitemim v8 çıkartmadı diye değil, Birşeyi sorgulamadan işin kaynağını öğren. Foruma git az bi ingilizcen varsa zaten okursun benim orda ona ne söylediğimi.
Bağış konusuna gelince ben yapıyorum. Peki sen yapıyor musun klavye artisti?

hiç kimseye bu zamana kadar bağış yapmadım o forumda birtek boeffla için bağış yapıcam gerisi hikaye.

Üst Alt