burak1553
Üye
MeçhulV8 e noldu
Blekotadan cevap yok
Ama gelsede pek bişey farketmez bence
MeçhulV8 e noldu
Ben de diyom ya hep.v7 stabil.butun gelistiriciler android L icin pusuda beklemede.neden kitkat icin ugrassinlarkiMeçhul
Blekotadan cevap yok
Ama gelsede pek bişey farketmez bence![]()
Sözünü tutsaydı iyiydi ya tutmadı işteBen de diyom ya hep.v7 stabil.butun gelistiriciler android L icin pusuda beklemede.neden kitkat icin ugrassinlarki
Kerneli ve kernelin uygulamasını yükleyinRim mukemmel bir rom stabil kasma yok simdilik fakat sarj konusunda bence sinifta kaldi asiri tuketim oluyor sizdede varmi
Yalan olduV8 e noldu
hocam yine bir sorum olacaktı şimdi kardeşimin tableti rootsuz 8gb hafızası var ve hemen dolduruyor bu yüzden hafıza kartı aldım ama sadece küçük bir kısmını sd karta atıyor direk google play den iner inmez datasıyla beraber sd karta atılsın istiyorum böyle bir şey mümkünmü ? mümkünse kendi telefonumada yapacağım teşekkürlerSözünü tutsaydı iyiydi ya tutmadı işte
yaptım kardeşim onları yine çok gidiyor bundan önceki romda böyle sıkıntı yoktu özellikle oyun oynarken fena yiyor şarjıKerneli ve kernelin uygulamasını yükleyin
Yükledikten sonra uygulamayı açıp root izni verin![]()
Bende şimdi farkettim sadece o efekt çalışmıyormürekkep efektinde bende renk yok kaydet diyorum canlı duvar kağıdı kullanmadığım halde olmadı bir türlü Yardım pleasemürekkep efektinde bende renk yok kaydet diyorum canlı duvar kağıdı kullanmadığım halde olmadı bir türlü Yardım please
canın sağolsun neyse bu rom eksik yanlarına bakalım ben hala kullanıyom şu an sorun yokYalan oldu
Bosver bwnce v7 gibi bir eom yapmasi bile ovguye degerYalancı herif kaç gün sonra çıkmış diyor ki; Ben şimdi kararlı bir 4.4.4 için çalışıyorum!!
v8 bir iki gün sonra hazır diyip son anda 360 derece dönen, Sözütü tutmayan kişiye itibar olmaz bu saatten sonra.
Her yerde laf sokuyorlar ona
Ama ben konusuna gidip lafı orda soktum Blekota'ya![]()
bencede boşverin forum kardeşliği biz olanına razıyız kendi zevkimize göre ayarlar yaparız siz burda olgunuz müddetçeBosver bwnce v7 gibi bir eom yapmasi bile ovguye deger