Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

kartal2378

kartal2378

Üye
Meçhul
Blekotadan cevap yok
Ama gelsede pek bişey farketmez bence ;)
Ben de diyom ya hep.v7 stabil.butun gelistiriciler android L icin pusuda beklemede.neden kitkat icin ugrassinlarki

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: alperen262014
Aziz04

Aziz04

Üye
v7 versiyonu romu çok sükse yaptı iyi bir romdu hakkını yemeyelim.
Ama şu bir gerçektir ki çok boş biri; adam değil, ki zaten arter97 hayranı iyi bir laf soktu ona

• Beğen
Tepkiler: morki05
hhararli

hhararli

Üye
Rim mukemmel bir rom stabil kasma yok simdilik fakat sarj konusunda bence sinifta kaldi asiri tuketim oluyor sizdede varmi

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Rim mukemmel bir rom stabil kasma yok simdilik fakat sarj konusunda bence sinifta kaldi asiri tuketim oluyor sizdede varmi
Kerneli ve kernelin uygulamasını yükleyin
Yükledikten sonra uygulamayı açıp root izni verin ;)

alperen262014

alperen262014

Üye
Sözünü tutsaydı iyiydi ya tutmadı işte
hocam yine bir sorum olacaktı şimdi kardeşimin tableti rootsuz 8gb hafızası var ve hemen dolduruyor bu yüzden hafıza kartı aldım ama sadece küçük bir kısmını sd karta atıyor direk google play den iner inmez datasıyla beraber sd karta atılsın istiyorum böyle bir şey mümkünmü ? mümkünse kendi telefonumada yapacağım teşekkürler ;)birde kardeşimin tabletinde internete bağlanamıyoruz ?hallettim galiba arkadaşlarolmadı obblu oyunlar ama diğer oyunlar tmmdır ;)

• Beğen
Tepkiler: burak1553
hhararli

hhararli

Üye
Kerneli ve kernelin uygulamasını yükleyin
Yükledikten sonra uygulamayı açıp root izni verin ;)
yaptım kardeşim onları yine çok gidiyor bundan önceki romda böyle sıkıntı yoktu özellikle oyun oynarken fena yiyor şarjı

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Beklemedeyken bende az gidiyor oyun oynarken romun çok etkileyeceğini sanmıyorum
Ama bilemiyorum

Mr.Tiger

Mr.Tiger

Üye
mürekkep efektinde bende renk yok kaydet diyorum canlı duvar kağıdı kullanmadığım halde olmadı bir türlü Yardım please

Mr.Tiger

Mr.Tiger

Üye
mürekkep efektinde bende renk yok kaydet diyorum canlı duvar kağıdı kullanmadığım halde olmadı bir türlü Yardım pleasemürekkep efektinde bende renk yok kaydet diyorum canlı duvar kağıdı kullanmadığım halde olmadı bir türlü Yardım please

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
mürekkep efektinde bende renk yok kaydet diyorum canlı duvar kağıdı kullanmadığım halde olmadı bir türlü Yardım pleasemürekkep efektinde bende renk yok kaydet diyorum canlı duvar kağıdı kullanmadığım halde olmadı bir türlü Yardım please
Bende şimdi farkettim sadece o efekt çalışmıyor
Romdan kaynaklanan bir sorun

alperen262014

alperen262014

Üye
Canli duvar kağitlari ayarlanmiyor [emoji107] [emoji107] [emoji107]

hs_istanbul

Üye
s3 için antutu benchmark ta 27.000 - 29.000 puanı alan arkadaşlar işin sırrını verebilir misiniz?
Blekota S5 v7 yükledim ben ama, programlar yüklemeden 23.000 puanı gördü, şimdilerde 20.000 puanı görüyor.
Destek lüften.

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim
Aziz04

Aziz04

Üye
Yalancı herif kaç gün sonra çıkmış diyor ki; Ben şimdi kararlı bir 4.4.4 için çalışıyorum!!
v8 bir iki gün sonra hazır diyip son anda 360 derece dönen, Sözütü tutmayan kişiye itibar olmaz bu saatten sonra.
Her yerde laf sokuyorlar ona
Ama ben konusuna gidip lafı orda soktum Blekota'ya :)

• Beğen
Tepkiler: morki05, cahilmuallim, helppo ve 1 kişi daha
kartal2378

kartal2378

Üye
Yalancı herif kaç gün sonra çıkmış diyor ki; Ben şimdi kararlı bir 4.4.4 için çalışıyorum!!
v8 bir iki gün sonra hazır diyip son anda 360 derece dönen, Sözütü tutmayan kişiye itibar olmaz bu saatten sonra.
Her yerde laf sokuyorlar ona
Ama ben konusuna gidip lafı orda soktum Blekota'ya :)
Bosver bwnce v7 gibi bir eom yapmasi bile ovguye deger

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve helppo

hs_istanbul

Üye
s3 için antutu benchmark ta 27.000 - 29.000 puanı alan arkadaşlar işin sırrını verebilir misiniz?
Blekota S5 v7 yükledim ben ama, programlar yüklemeden 23.000 puanı gördü, şimdilerde 20.000 puanı görüyor.
Destek lüften.

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim
helppo

helppo

Üye
sıkmayın canınızı

Üst Alt