Ama korkuyorum bu stabilligi bozacak yapimci diye [emoji6]Beyler size şu kadarını söyleyeyim; çok stabil, şarj dostu kasmayan ve sıfır bug ile yeni bir V8 versiyonu yakında çıkacak.
Yeni bir aroma ve eklenen bir çok özelliğin yanı sıra multitasking özelliğide olacakmış.
kaldırılmış adminle konuştum telif hakkı yok filan diyor linkler benim bu aradaBir çok forumda bu özellik var ama burada o özellik var mı bilemiyorum, bi bakayım
Fakat en sağlıklısı kendin upload etmen alındığı zaman silme şansın varBu arada konunuzun çalındığı forumda yorum yapmış mıydınız?
Şuan yokta..!
Yok hocam bozmaz sanmıyorum çünkü qenel olarak çalışmaları stabilite yönünde.Ama korkuyorum bu stabilligi bozacak yapimci diye [emoji6]
Ben en cok status bara 2g 3g gecis dugmesi koymasini isterdim.cok ise yariyorYok hocam bozmaz sanmıyorum çünkü qenel olarak çalışmaları stabilite yönünde.
Birde geçen bi arkadaş yazmıştı rehbere direkt arama butonu nasıl ekleriz diye. Az daha sabretsin
v8 versiyonunda bu özellikte olacakmış
ingilizceniz iyiyse yorumlardan bi sorun bir şey kaybetmezsinizBen en cok status bara 2g 3g gecis dugmesi koymasini isterdim.cok ise yariyor

Tamam kardeşim bi bakayım eğer daha önce bu talepte bulunmamışsa yazarım.ingilizceniz iyiyse yorumlardan bi sorun bir şey kaybetmezsiniz![]()

Sizin ingilizceniz iyiyse s notuda sorar mısınız note 3 deki gibi oluyor muTamam kardeşim bi bakayım eğer daha önce bu talepte bulunmamışsa yazarım.
Yapımcı çok iyi biri her isteğe tamam diyor![]()
İngilizcem çok iyi değil ama anlıyorum alanya'da gece club'unde çalıştım 2 yıl kadar ordan kalma biraz var işteSizin ingilizceniz iyiyse s notuda sorar mısınız note 3 deki gibi oluyor mu![]()

Valla 5 saat ekran suresi aldim dun yuzde 3 teyken.yarim saat modern combat oynadim .yarim saat konusma gerisi internet video youtube.wifi full bagli ve avea hattim.(turkcell olsa bi yarim saat daha gidermiydi acaba,malum sebekenin guclu olmasida cok buyuk etken) 3000 mh pilli telefonlarda bu kadar ekran suresi aliyor.daha ne isterimki [emoji2]İngilizcem çok iyi değil ama anlıyorum alanya'da gece club'unde çalıştım 2 yıl kadar ordan kalma biraz var işte
tw aromada olur mu bilemem ama note 2 portu yine 1.2 gb olacakmış neredeyse bütün s5 özellikleri var bi tek hoşuma gitmeyen
arama kaydında gelen, giden mesaj bilgileride düşecekmiş bu hoşuma gitmedi gerekte yoktuBu arada dün bi cihaza stock kernel kurdum şarj durumu boeffla'ya göre sanki daha iyi gibi geldi bana
Denemek isteyen varsa link eklerim
Ingilizcem vasat.translaterdan cevirerek ancak sorabilirim dostumingilizceniz iyiyse yorumlardan bi sorun bir şey kaybetmezsiniz![]()
Evet geliyor gelmesinde şu maxicep bildirimlerinin e-postaya gelmesini nasıl engelleyebirim ne yaptımsa olmada ayarlardan kapattım ama yine geliyor.Bu arada tapatalk guncellenmis ve daha iyi olmus.bildirimler geliyor artik[emoji106]

Bana gelmiyor eposta ya dostum.hicbir fikrim yok.ama tapatalkin ayari degilde forumun ayarlarindan yapmalisin gibi geliyor banaEvet geliyor gelmesinde şu maxicep bildirimlerinin e-postaya gelmesini nasıl engelleyebirim ne yaptımsa olmada ayarlardan kapattım ama yine geliyor.
Bütün gün onları silmeyle uğraşıyorum![]()
Forum ayarlarından yapıyorum zaten tapatalk'la bir ilgisi yokBana gelmiyor eposta ya dostum.hicbir fikrim yok.ama tapatalkin ayari degilde forumun ayarlarindan yapmalisin gibi geliyor bana
[emoji53]Forum ayarlarından yapıyorum zaten tapatalk'la bir ilgisi yok

Eyvallah kardeşim daha önce yapmıştım ama şimdi güncelleyince gelmiyor artıkEmailin altinda gelmemesi icin bir link oluyor junk eposta falan gibi biseyler yaziyordu galiba ona bas siteye yonlendirsin eposta aboneliginden cikarsin bidaha gelmez

Hoba Sağolasın ben istemiştimYok hocam bozmaz sanmıyorum çünkü qenel olarak çalışmaları stabilite yönünde.
Birde geçen bi arkadaş yazmıştı rehbere direkt arama butonu nasıl ekleriz diye. Az daha sabretsin
v8 versiyonunda bu özellikte olacakmış
Rehbere direk arama olayi nedir arkadaslar ben anlamadim[emoji52]Hoba Sağolasın ben istemiştim