Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
Aziz04

Aziz04

Üye
Bir çok forumda bu özellik var ama burada o özellik var mı bilemiyorum, bi bakayım
Fakat en sağlıklısı kendin upload etmen alındığı zaman silme şansın var
Bu arada konunuzun çalındığı forumda yorum yapmış mıydınız?
Şuan yokta..!

kartal2378

kartal2378

Üye
Beyler size şu kadarını söyleyeyim; çok stabil, şarj dostu kasmayan ve sıfır bug ile yeni bir V8 versiyonu yakında çıkacak.
Yeni bir aroma ve eklenen bir çok özelliğin yanı sıra multitasking özelliğide olacakmış.
Ama korkuyorum bu stabilligi bozacak yapimci diye [emoji6]

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bir çok forumda bu özellik var ama burada o özellik var mı bilemiyorum, bi bakayım
Fakat en sağlıklısı kendin upload etmen alındığı zaman silme şansın var
Bu arada konunuzun çalındığı forumda yorum yapmış mıydınız?
Şuan yokta..!
kaldırılmış adminle konuştum telif hakkı yok filan diyor linkler benim bu arada

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Ama korkuyorum bu stabilligi bozacak yapimci diye [emoji6]
Yok hocam bozmaz sanmıyorum çünkü qenel olarak çalışmaları stabilite yönünde.
Birde geçen bi arkadaş yazmıştı rehbere direkt arama butonu nasıl ekleriz diye. Az daha sabretsin
v8 versiyonunda bu özellikte olacakmış

• Beğen
Tepkiler: morki05
kartal2378

kartal2378

Üye
Birde geçen bi arkadaş yazmıştı rehbere direkt arama butonu nasıl ekleriz diye. Az daha sabretsin
Ben en cok status bara 2g 3g gecis dugmesi koymasini isterdim.cok ise yariyor

Aziz04

Aziz04

Üye
ingilizceniz iyiyse yorumlardan bi sorun bir şey kaybetmezsiniz :)
Tamam kardeşim bi bakayım eğer daha önce bu talepte bulunmamışsa yazarım.
Yapımcı çok iyi biri her isteğe tamam diyor :)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeşim bi bakayım eğer daha önce bu talepte bulunmamışsa yazarım.
Yapımcı çok iyi biri her isteğe tamam diyor :)
Sizin ingilizceniz iyiyse s notuda sorar mısınız note 3 deki gibi oluyor mu ;)

Aziz04

Aziz04

Üye
Sizin ingilizceniz iyiyse s notuda sorar mısınız note 3 deki gibi oluyor mu ;)
İngilizcem çok iyi değil ama anlıyorum alanya'da gece club'unde çalıştım 2 yıl kadar ordan kalma biraz var işte :)
tw aromada olur mu bilemem ama note 2 portu yine 1.2 gb olacakmış neredeyse bütün s5 özellikleri var bi tek hoşuma gitmeyen
arama kaydında gelen, giden mesaj bilgileride düşecekmiş bu hoşuma gitmedi gerekte yoktu
Bu arada dün bi cihaza stock kernel kurdum şarj durumu boeffla'ya göre sanki daha iyi gibi geldi bana
Denemek isteyen varsa link eklerim

kartal2378

kartal2378

Üye
İngilizcem çok iyi değil ama anlıyorum alanya'da gece club'unde çalıştım 2 yıl kadar ordan kalma biraz var işte :)
tw aromada olur mu bilemem ama note 2 portu yine 1.2 gb olacakmış neredeyse bütün s5 özellikleri var bi tek hoşuma gitmeyen
arama kaydında gelen, giden mesaj bilgileride düşecekmiş bu hoşuma gitmedi gerekte yoktu
Bu arada dün bi cihaza stock kernel kurdum şarj durumu boeffla'ya göre sanki daha iyi gibi geldi bana
Denemek isteyen varsa link eklerim
Valla 5 saat ekran suresi aldim dun yuzde 3 teyken.yarim saat modern combat oynadim .yarim saat konusma gerisi internet video youtube.wifi full bagli ve avea hattim.(turkcell olsa bi yarim saat daha gidermiydi acaba,malum sebekenin guclu olmasida cok buyuk etken) 3000 mh pilli telefonlarda bu kadar ekran suresi aliyor.daha ne isterimki [emoji2]

kartal2378

kartal2378

Üye
Bu arada tapatalk guncellenmis ve daha iyi olmus.bildirimler geliyor artik[emoji106]

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Bu arada tapatalk guncellenmis ve daha iyi olmus.bildirimler geliyor artik[emoji106]
Evet geliyor gelmesinde şu maxicep bildirimlerinin e-postaya gelmesini nasıl engelleyebirim ne yaptımsa olmada ayarlardan kapattım ama yine geliyor.
Bütün gün onları silmeyle uğraşıyorum
:off::sinir

• Beğen
Tepkiler: burak1553
kartal2378

kartal2378

Üye
Evet geliyor gelmesinde şu maxicep bildirimlerinin e-postaya gelmesini nasıl engelleyebirim ne yaptımsa olmada ayarlardan kapattım ama yine geliyor.
Bütün gün onları silmeyle uğraşıyorum
:off::sinir
Bana gelmiyor eposta ya dostum.hicbir fikrim yok.ama tapatalkin ayari degilde forumun ayarlarindan yapmalisin gibi geliyor bana

Aziz04

Aziz04

Üye
kartal2378

kartal2378

Üye
Emailin altinda gelmemesi icin bir link oluyor junk eposta falan gibi biseyler yaziyordu galiba ona bas siteye yonlendirsin eposta aboneliginden cikarsin bidaha gelmez

Aziz04

Aziz04

Üye
Bildirimlerin e postaya gelmesinin karşısındaki tiki kaldırdım ama hala geliyor. :off:
Neyse çözümü buldum sallama bi e posta kayıt edeceğim varsın gitsin oraya :ehe
Emailin altinda gelmemesi icin bir link oluyor junk eposta falan gibi biseyler yaziyordu galiba ona bas siteye yonlendirsin eposta aboneliginden cikarsin bidaha gelmez
Eyvallah kardeşim daha önce yapmıştım ama şimdi güncelleyince gelmiyor artık:tşk:

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
morki05

morki05

Üye
Hoba Sağolasın ben istemiştim

• Beğen

Üst Alt