Kardeşş superbeam i yükle o uygulamada dosya göndermek çok rahat hem wifidirect i kullanio hem de nfc yi kullanioWifi direct bir türlü bulamadım dosya gönderebilir varmi
Yanlızca 11 kişi beğenmiş! Merak ediyorum bu romu acaba sadece 11 kişi mi kurdu???Donmalar yasaniyorsa megawipe yap ve tekrar kur dostum.normal degilTelefonumda donmalar yasaniyor , mesela klavyede yazi yazarken donuyoe ben yazmaya devam ediyorum kendine geldiginde devam ediyor yazmaya bu donmalara nasil bir cozum bulabilirim ?
Katiliyorum dostum.elimden geldigince herkesin bu romu kurmasini isterim.gercekten bizim icin bir nimet3 Ayrı Cihazda, 3 Farklı Virüs Programıyla 2 Programı Test Ettim.
Daha doğrusu İçinde Virüs Barındıran 2 Uygulamayı Kurmaya Çalıştım..!
Kullandığım Antivirüs Programları;
Eset...
Norton...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız...
Bütün Antivirüsleri Güncelledikten Sonra Uygulamayı Kurmaya Çalıştığımda,
Eset ve Norton Ne Yazık Ki Virüsü Algılayamadı ve Uygulamaları Kurmayı Başardım.
FakatLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızVirüsleri Yakaladı ve Kuruluma İzin Vermedi.
Bunu burada paylaşmamın nedeni sadece bu romu kuran arkadaşların eğer isterlerse faydalanmasını istememdendir..!
Ancak @1553 arkadaşımız bu kadar emek sarfetmiş gece gündüz sürekli online olarak konuda ve elinden geldiğince
Romu kurmak isteyen arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyorken, 1 sayfaya baktığımda emeğe olan saygıyı ne yazık ki
Göremiyorum.Yanlızca 11 kişi beğenmiş! Merak ediyorum bu romu acaba sadece 11 kişi mi kurdu???
Facede bi kız günaydın dese 1000 kişi beğenir. Emeğe saygı gösterin ki; sizin için emek sarfeden insanlar daha fazla emek harcayabilsin..!
Yakında çıkar bekliyoruz bizde.V8 ne zaman çıkacak arkadaşlar bu rom çok süper herkese tavsiye ederim çok teşekkür ederim ayrıca konu sahibine ☺
Benim söylemek istediğimi tam anlamıyla söylemişsin3 Ayrı Cihazda, 3 Farklı Virüs Programıyla 2 Programı Test Ettim.
Daha doğrusu İçinde Virüs Barındıran 2 Uygulamayı Kurmaya Çalıştım..!
Kullandığım Antivirüs Programları;
Eset...
Norton...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız...
Bütün Antivirüsleri Güncelledikten Sonra Uygulamayı Kurmaya Çalıştığımda,
Eset ve Norton Ne Yazık Ki Virüsü Algılayamadı ve Uygulamaları Kurmayı Başardım.
FakatLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızVirüsleri Yakaladı ve Kuruluma İzin Vermedi.
Bunu burada paylaşmamın nedeni sadece bu romu kuran arkadaşların eğer isterlerse faydalanmasını istememdendir..!
Ancak @1553 arkadaşımız bu kadar emek sarfetmiş gece gündüz sürekli online olarak konuda ve elinden geldiğince
Romu kurmak isteyen arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyorken, 1 sayfaya baktığımda emeğe olan saygıyı ne yazık ki
Göremiyorum.Yanlızca 11 kişi beğenmiş! Merak ediyorum bu romu acaba sadece 11 kişi mi kurdu???
Facede bi kız günaydın dese 1000 kişi beğenir. Emeğe saygı gösterin ki; sizin için emek sarfeden insanlar daha fazla emek harcayabilsin..!
Bende yok ama romda olmayan özellikler sonradan yükleyince çalışmayabiirSelam smart pause ve diyer olmayan özellikleri yüklemek için paket varmı
MEGAWİPE telefondaki her şeyi siler önemli dosyaları yedekleyin ve romu hafıza kartına atınMegawipa nasil yapiliyor ?
Emek hırsızlığı nasıl olur işte böyle:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yazık gerçektende..!
Gelip hazıra konmuş resmen.
Linkleride almış eğer onları sen upload ettiysen sil ve linkleri yenile
Konuyu beğenmeniz yeter bu arada verdiğiniz linkbenden çalınan konunun linkiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsüper yapanın ellerine sağlık yaklasık 15 gündür kullanıyorum
Linkleri sadece üyelerin görebileceği şekilde düzenleyebiliyor muyuz?Beyler size şu kadarını söyleyeyim; çok stabil, şarj dostu kasmayan ve sıfır bug ile yeni bir V8 versiyonu yakında çıkacak.
Yeni bir aroma ve eklenen bir çok özelliğin yanı sıra multitasking özelliğide olacakmış.