Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

aydin1237

Üye
Wifi direct bir türlü bulamadım dosya gönderebilir varmi

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Kardeş 1600 mhz i maksimal frekansta mi minimal frekansta mi degistirecem

kartal2378

kartal2378

Üye
Wifi direct bir türlü bulamadım dosya gönderebilir varmi
Smart tv varsa ve ayni wifi ye bagliysa tv ve telefon oluyor.mesela telefonun orjinal video playerindan bir video izlerken yukarda tv ye benzer bir isaret var ona basinca direk tv ye yansiyor video.hatta orjinal stock 4.3 de iken mp4 ler yansiyordu simdi ise ne format olursa olsun avi vb formatlarin hepsini tv ue yansitiyor bu romda.cok begendigim ozelliklerden biriside bu oldu.onceden bilgisayardan mp4 e caviriyordumki tv ye yansitabileyim.

kartal2378

kartal2378

Üye
Bende bu ayarı yapayım diyorum usta acaba sarj süresi değişiyor mu belirgin farki var mi
Sarja hicbir etkisi yok dostum.1.4 ghz dede ayni ekran ve pil suresini aliyordum 1.6 ghz yaptiktan sonrada ayni.hatta guc tasarrufuna almiyorum artik.pile katkisi pek yok.ultra guc koruma modu ise yariyor ama.neden aziyla yetinesinizki daha seri calismasi varken telefonun

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim
kartal2378

kartal2378

Üye
Kardeş 1600 mhz i maksimal frekansta mi minimal frekansta mi degistirecem
Minimum 200 de kalsin sadece maximumu 1400 den 1600 e al yeterli.ha neden 1700 e degilde 1600 e alalim diyorsan note 2 ile bizim s3 un islemcisi aynidir.note 2 1600 de calisiyosa 1600 bizim icinde idealdir.mantik bence bu

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
eyvallah kardeş adamsın :)

• Beğen
Tepkiler: kartal2378

aydin1237

Üye
Wifi direct ile dosya gönderebilen varmı arkadaşlar ?

aydin1237

Üye
Here müzik yada film gondermek için galeriye giriyorum wifi direct gönder yok ama ayarlarda wifi direct çıkıyor gönder yok

helppo

helppo

Üye
menü ve geri ışıgı çalışmıyor güç modu aktif olsun yada olmasın aynı

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Here müzik yada film gondermek için galeriye giriyorum wifi direct gönder yok ama ayarlarda wifi direct çıkıyor gönder yok
İlk başta ayarlardan veri göndermek istediğiniz cihazı kaydenin ve gerekli ayarları yapın daha sonra dosya tranferi yapabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: burak1553

aydin1237

Üye
Eslestiriyoruz ama galeriye girdiğinde zaman gönder yerinde çıkmıyor iste

kartal2378

kartal2378

Üye
Wifi direct e gir arama yap tv ni bul ve bagla.sonra tv ayarlarindan ilgili bolume girince icerigini gorursun.daha kolayi ustte anlattigim gibi video playerdan yap

kLaks

Üye
Teşekkürler

kartal2378

kartal2378

Üye
Acil bi yardım edin lütfenn , ben telefona rom dosyasını atmadan kurulu olan romu sildim şimdi hafıza kartına romu atıyorum ama attığım rom dosyasını görmüyor telefon açılmıyor işlev görmüyor recovery modda öylece duruyor ne yapmam gerek acil yardım :/
Philz recovery kurulu degilse romdan once philz recovery dosyasini sd karta at ve kur.ondsn sonrasi kolay romu herturlu kurarsin dostum

aydin1237

Üye
İlk başta ayarlardan veri göndermek istediğiniz cihazı kaydenin ve gerekli ayarları yapın daha sonra dosya tranferi yapabilirsiniz

Aziz04

Aziz04

Üye
Kardeş burda çıkmaz zaten bu stock gibi değil.
Sen ayarlardan veri göndermek istediğin cihazları kaydet daha sonra;
Göndermek istediğin dosya vs.
Örnek: Resim göndermek için resmi aç üstüne tıkla, üste küçük bir simge çıkıcak ona tıkla kayıtlı cihazlar belirir.
Hangisine göndermek istersen artık o da sana kalmış
:)

• Beğen
Tepkiler: burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Konumuz 3 haftada 10.000 kezden fazla ziyaret edilmiş
Herkese teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim, Aziz04, kartal2378 ve 1 kişi daha