Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
Sponsorlu Bağlantılar
aydin1237
Üye
Wifi direct bir türlü bulamadım dosya gönderebilir varmi
gfbli_erdi
Üye
Kardeş 1600 mhz i maksimal frekansta mi minimal frekansta mi degistirecem
Smart tv varsa ve ayni wifi ye bagliysa tv ve telefon oluyor.mesela telefonun orjinal video playerindan bir video izlerken yukarda tv ye benzer bir isaret var ona basinca direk tv ye yansiyor video.hatta orjinal stock 4.3 de iken mp4 ler yansiyordu simdi ise ne format olursa olsun avi vb formatlarin hepsini tv ue yansitiyor bu romda.cok begendigim ozelliklerden biriside bu oldu.onceden bilgisayardan mp4 e caviriyordumki tv ye yansitabileyim.
Sarja hicbir etkisi yok dostum.1.4 ghz dede ayni ekran ve pil suresini aliyordum 1.6 ghz yaptiktan sonrada ayni.hatta guc tasarrufuna almiyorum artik.pile katkisi pek yok.ultra guc koruma modu ise yariyor ama.neden aziyla yetinesinizki daha seri calismasi varken telefonun
Minimum 200 de kalsin sadece maximumu 1400 den 1600 e al yeterli.ha neden 1700 e degilde 1600 e alalim diyorsan note 2 ile bizim s3 un islemcisi aynidir.note 2 1600 de calisiyosa 1600 bizim icinde idealdir.mantik bence bu
gfbli_erdi
Üye
eyvallah kardeş adamsın
aydin1237
Üye
Wifi direct ile dosya gönderebilen varmı arkadaşlar ?
Wifi direct e gir arama yap tv ni bul ve bagla.sonra tv ayarlarindan ilgili bolume girince icerigini gorursun.daha kolayi ustte anlattigim gibi video playerdan yap
Acil bi yardım edin lütfenn , ben telefona rom dosyasını atmadan kurulu olan romu sildim şimdi hafıza kartına romu atıyorum ama attığım rom dosyasını görmüyor telefon açılmıyor işlev görmüyor recovery modda öylece duruyor ne yapmam gerek acil yardım :/
Kardeş burda çıkmaz zaten bu stock gibi değil.
Sen ayarlardan veri göndermek istediğin cihazları kaydet daha sonra;
Göndermek istediğin dosya vs.
Örnek: Resim göndermek için resmi aç üstüne tıkla, üste küçük bir simge çıkıcak ona tıkla kayıtlı cihazlar belirir.
Hangisine göndermek istersen artık o da sana kalmış
burak1553
Üye
Konu Sahibi
Konumuz 3 haftada 10.000 kezden fazla ziyaret edilmiş
Herkese teşekkürler