Peki kardeşim nasıl açtın o özellikleri romu tekrar yükleyin ce sectigin seçenekleri filan söyler misinPardon ya smart pause yokmus smart bekleme ve smart kaydirma var.sorunsuzda calisiyor
Ozellikler hareket menusunde ayarlarda var orsan aciyosun.kurulumdaki ayarlari hatirlamiyorum ama olabildigince az secenek kurdumPeki kardeşim nasıl açtın o özellikleri romu tekrar yükleyin ce sectigin seçenekleri filan söyler misin
Valla hic oyle bi sorun yasamadim.pil bozuksa ve gerilim isinma falan yuksekse ondan kaynaklaniyordur.baska bise aklima gelmiyor.bazen bende oyun oynarken gpu cpu falan cok isiniyor oyundan atiyor ama nadir oluyor.havalarda sicak tabi bizde yukleniyoz telefon kendini korumaya aliyor.ama piliniz uzun zaman olduysa degistirin .garanti ucretsiz degisiyor servishayır ben bişey yapmadım yüklediğimden beri öyle valla bide az önce oyundayken biri beni aradı ama telefon kitlendi çok can sıkıcı bir durum :S
O özellik romu yükleyince kendi geliyor bende de öyle kapanıyorYok be ne ram i ne de bataryaya etkisi olur.cok cuzi.ben s3 aldigimdan beri kullaniyom.bende ekran normal kapaniyor lg gibi falan degilki.onu nasil yaptin.dur bi kurcalayayim
Hd widgets diye bir uygulamada varmış o özellik ama ücretli bir uygulamaBu rom da tek eksikligini hissettigim konu bildirim ekraninda 2g den 3g ye gecis butonu olmamasi.efextrem rom da vardi.keske olsaydi.cok isime yariyor o ozellik
Fazla Bi emek harcamamışsın buda yorumlarda çok açık gösteriyor kendini. Hayatında ilk kez rom kurmak isteyen kişiler var ve dolayısıyla nasıl kurulduğu hakkında bilgileri yok. Nasıl kurulur hakkında bilgi paylaşımında bulunmamışsın. Bi kaç resim ve rom linkini konuya koymaktan başka birşey yaptığın yok.. Bu mu harcadığın emek???
Edit: Konuya koyduğun rom linkini dahi kullanmadım ben. Xda'dan aldım. -Ki sende zaten ordan almışsın- Buraya gelmemdeki amaç, Rom hakkındaki olumlu, olumsuz yorumlardan bilgi edinmekti.