Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
link var mı kardeşbide bu kotları yapmalımıyım arkdaştan aldımda telefon hızlanıyormuş

kartal2378

kartal2378

Üye
Markette var ki bu prolar ucretsiz hemde.bu kodlari kullanmani tavsiye etmem eger gelistirici duzeyinde bilgin yoksa.ben ayarlardan hizli bakisi goremedim.nerden hizli bakis aciliyomuski.yoksa kurulumlami alakali bu olayda.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
yok hareketlerden açılıyor ama çalışmıyortm kardeşim eyvallah

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kapalıyken feneri açmak isterseniz Ayarlar> ekran> fener açık yapın ;)

kartal2378

kartal2378

Üye
Iste bende hareketlerde menusunde o yok.kurulumda demek secmemisim.iyikide yok.benim kullandigim prolar daha ise yariyor.boeffla kernel ayarlarinda knock on var ama o da stabil calismiyor.bu lg lerdeki 2 tiklamayla uyanma olayi.cokda elzem degil dedigim gibi wave2unlock isini iyi yapiyor

kartal2378

kartal2378

Üye
Air view tamam buldum spen menusunde ama dedigin gibi calismiyor e dogaldir cunku spen yok bizim telde.adamlar note 2 romunu portladiklari icin aynen koymuslar bunlarida.hic ama hic onemli degil calismamasi

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
tm kardeşim peki ben AGNİ kernel kullanıyorumm ses çok fazla telefonun nasıl orjinal sesine getirebilirm

kartal2378

kartal2378

Üye
Valla agni kernel hic denemedim.boeffla kernel kullaniyorum cunku ben.boeffla da ses ayarlari var mesela ayarlanabiliyor

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
biliyorum kardeşimde onu kullanınca 4.4.2 romda benim telefonda ekran kaymaları yaşıyorumkartal kardeş bu easy lock silemiyorum nasıl silicem telden kaldır diyorum kaldırılmıyor

kartal2378

kartal2378

Üye
Cihaz yoneticileri kismindan tik i kaldir sonra kaldirabilirsin.hem begenmedinmi proyu ana ekrana koy kapatirken tusu kullanmazsin tusun uzun zaman bozulmaz yipranmaz

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
beğendimde çok ram mi yiyor nedirkardeş bide ekran lg g2 deki gibi kapanıyorya onu nasıl kapatabiliriz orjinal kapanmasını istiyorum

EviLXHarD

EviLXHarD

Üye
Pardon ya smart pause yokmus smart bekleme ve smart kaydirma var.sorunsuzda calisiyor
Peki kardeşim nasıl açtın o özellikleri romu tekrar yükleyin ce sectigin seçenekleri filan söyler misin

kartal2378

kartal2378

Üye
Yok be ne ram i ne de bataryaya etkisi olur.cok cuzi.ben s3 aldigimdan beri kullaniyom.bende ekran normal kapaniyor lg gibi falan degilki.onu nasil yaptin.dur bi kurcalayayim

kartal2378

kartal2378

Üye
Peki kardeşim nasıl açtın o özellikleri romu tekrar yükleyin ce sectigin seçenekleri filan söyler misin
Ozellikler hareket menusunde ayarlarda var orsan aciyosun.kurulumdaki ayarlari hatirlamiyorum ama olabildigince az secenek kurdum

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hayır ben bişey yapmadım yüklediğimden beri öyle valla bide az önce oyundayken biri beni aradı ama telefon kitlendi çok can sıkıcı bir durum :S

kartal2378

kartal2378

Üye
hayır ben bişey yapmadım yüklediğimden beri öyle valla bide az önce oyundayken biri beni aradı ama telefon kitlendi çok can sıkıcı bir durum :S
Valla hic oyle bi sorun yasamadim.pil bozuksa ve gerilim isinma falan yuksekse ondan kaynaklaniyordur.baska bise aklima gelmiyor.bazen bende oyun oynarken gpu cpu falan cok isiniyor oyundan atiyor ama nadir oluyor.havalarda sicak tabi bizde yukleniyoz telefon kendini korumaya aliyor.ama piliniz uzun zaman olduysa degistirin .garanti ucretsiz degisiyor servis

kartal2378

kartal2378

Üye
Bu rom da tek eksikligini hissettigim konu bildirim ekraninda 2g den 3g ye gecis butonu olmamasi.efextrem rom da vardi.keske olsaydi.cok isime yariyor o ozellik

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Yok be ne ram i ne de bataryaya etkisi olur.cok cuzi.ben s3 aldigimdan beri kullaniyom.bende ekran normal kapaniyor lg gibi falan degilki.onu nasil yaptin.dur bi kurcalayayim
O özellik romu yükleyince kendi geliyor bende de öyle kapanıyor
Bu rom da tek eksikligini hissettigim konu bildirim ekraninda 2g den 3g ye gecis butonu olmamasi.efextrem rom da vardi.keske olsaydi.cok isime yariyor o ozellik
Hd widgets diye bir uygulamada varmış o özellik ama ücretli bir uygulama ;)

EviLXHarD

EviLXHarD

Üye
Off Kardeşim Ya Mega wipe Yaptım Rom Dosyasıda Silindi Restore Dosyalarıda Silindi Ne Yapıcam Ben Şimdi Telefon Kaldı Böyle pöff ya

ysfakc

ysfakc

Üye
Fazla Bi emek harcamamışsın buda yorumlarda çok açık gösteriyor kendini. Hayatında ilk kez rom kurmak isteyen kişiler var ve dolayısıyla nasıl kurulduğu hakkında bilgileri yok. Nasıl kurulur hakkında bilgi paylaşımında bulunmamışsın. Bi kaç resim ve rom linkini konuya koymaktan başka birşey yaptığın yok.. Bu mu harcadığın emek???

Edit: Konuya koyduğun rom linkini dahi kullanmadım ben. Xda'dan aldım. -Ki sende zaten ordan almışsın- Buraya gelmemdeki amaç, Rom hakkındaki olumlu, olumsuz yorumlardan bilgi edinmekti.

Arkadasa kesinlikle katılıyorum. Bu konu tutmus ama hiçbir tatmin edici açıklama yok. Nasıl kurarız diye soran adama flasla demek ne kadar dogru adam daha romu nasıl kuracağını bilmiyor siz flastan cvm den bahsediyorsunuz. Bence konuyu toparlamalısınız. Yeni bir başlık altında madde madde ayrıntılı bir şekilde nasıl yapılacağını anlatmalısınız. Şahsen stock rom vs yükleyebiliyorum ama burda kafam karman çorman oldu herkes başka birşey söylüyor sonucta sizler kadar tecrübeli olmayan arkadaşlar da var . Konuyu tekrardan maddeler halinde toparlarsanız bizde kurup tecrübelerimizi paylaşabilirz.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

Üst Alt