Megawipe dosyası var internetten indirip flashlıyorsun telefondaki her şey siliniyor
Konuda anlattığım gibi yapsanda olur resimler ve müzikler silinmez
Philz touch recoveryden kurulum yaparsan daha iyi olur
Megawipe dosyası var internetten indirip flashlıyorsun telefondaki her şey siliniyor
Konuda anlattığım gibi yapsanda olur resimler ve müzikler silinmez
Philz touch recoveryden kurulum yaparsan daha iyi olur
Hocam ne yaptıysam şu wifi sorununu çözemedim , rom gayet iyi ama wifi canımı sıkmaya başladı.
Temiz kurulum yaptığımdan eminim , başta sim'i görmemişti modemi kurduktan sonra sıkıntısız çalışmaya başladı.
Wifi şifresini giriyorum , bağlan dediğim anda "kaydedildi, güvenli" diye yazı çıkıyor ve kalıyor öyle.
Yardımcı olursanız gayet memnun olurum.
Hocam ne yaptıysam şu wifi sorununu çözemedim , rom gayet iyi ama wifi canımı sıkmaya başladı.
Temiz kurulum yaptığımdan eminim , başta sim'i görmemişti modemi kurduktan sonra sıkıntısız çalışmaya başladı.
Wifi şifresini giriyorum , bağlan dediğim anda "kaydedildi, güvenli" diye yazı çıkıyor ve kalıyor öyle.
2 gündür kullanıyorum romu. Yüklediğime pişmanım. V9 daha iyiydi günde 4 5 defa reset atıyorum telefona ram çok şişiyor. Dn4 dediğiniz romda pek ahım şahım birşey değil çoğu yeri halen ingilizce.
ben ilk kurulurken wifi açık şekilde tüm ayarları yapıyorum.
hani fotoğraf için de stock kernelde çekim yapıp boeffla yı flashlıyoruz ya belki buda onunla alakalıdır.
2 gündür kullanıyorum romu. Yüklediğime pişmanım. V9 daha iyiydi günde 4 5 defa reset atıyorum telefona ram çok şişiyor. Dn4 dediğiniz romda pek ahım şahım birşey değil çoğu yeri halen ingi BENDE O DN4 romu sonuç bekliyordum bilgin için saol
Efs yedeğin varsa istersen o dosyayı sil yeniden yapıştır. Belki sorun oradadır. Sadece bir ihtimal bu. Kimi wıfe ekleri var romlar için istersen oları araştır