serdar431
Üye
Aslında sol dokunmatik tuşa basınca son uygulamaların çıkması bence daha güzel. Note 4 ve s5 gibi.
Hem home tuşuna uzun basma ve bozulma derdinden kurtuluyoruz böylece.
Edit: Sol dokunmatik tuşa basılı tutunca zaten Ayar menüsü geliyor. Galeride iken, Rehber, Mesaj vs...
Aslında sol dokunmatik tuşa basınca son uygulamaların çıkması bence daha güzel. Note 4 ve s5 gibi.
Edit: Sol dokunmatik tuşa basılı tutunca zaten Ayar menüsü geliyor. Galeride iken, Rehber, Mesaj vs...
belli bir kullanımdan sonra yapabiliyor normaldir günde bir kere yatmadan önce resatartv9 ve v10 dada belli bir kullanımdan sonra yazı yazmak istediğimde klavye çıkmıyor tek çare yeniden başlatında düzeliyor. Sizdede oluyor mu? Yardım eder misiniz ?
Bana diyorsan bütün işlemleri yaptım. Herşey successful. Sorun romda gece jet gibi uçan telefon sabah açtığımda acayip kasiyordu.rehberden ana sayfaya git birden ilk alt simgeler sonra google arama sonra hava durumu sirayla 5 saniye araliklarla geliyorgoogle'da "rom for galaxy s3" yazınca ne hikmetse bu rom çıkıyor
neyse, v10 u yükledim. 1.25gb olanından.
ilk izlenimim gayet stabil ve ram stabil edilmiş.
max 600mb gördüm ki 4 tane kendi uygulamamız (bakanlığın) çalışır haldeyken (4 programın büyüklüğü 2.4gb).
sanırım ayarlamalar yapılırken bir hatalı işlem yapılmış olabilir, kernel yüklenirken bir hata olabilir, wipe lar yanlış/hatalı olabilir. bu uzar gider
ram gayet güzel.
aramalarda geç açılma yok.
şarj sabah %96 iken şarjdan aldım. tüm kullanım. sadece 12-13saatleri arası tele hiç dokunmadım. şarj şu anda %20. ve hiç şarj etmedim.
hasılı v9'a kadar arıza çıkabiliyordu ama v10 gayet stabil ve süper çalışıyor
Çok teşekür ederim kardeşim tam başka rom yüklüyodum bune biçim rom dicektim .Aslında sol dokunmatik tuşa basınca son uygulamaların çıkması bence daha güzel. Note 4 ve s5 gibi.
sana değil yav genel anlamda
tekrar söylüyorum
portlanmış romlardan stock rom gibi bir performans beklemek yanlış çünkü aslı olan stock romda BİLE buglar/hatalar/sorunlar yaşanıyor. kaldı ki üzerinde oynama yapılmış, tavsiye edilen bir kernel ile çalışabilen bir romdan çok çok çok fazla bişey beklememek gerekir
kaldı ki android yazılımlar linux tabanlıdır ve diğer yazı dillerindeki gibi değildir. yani yaptım oldu şeklinde bir geribildirim alamazsınız.
tekrar ediyorum:
telin hergün reboot edilmesi hem kernelin romun içine gömülerek romun ve kernelin (çekirdeğin) dolayısıyla ayarlardan maksimum fayda alarak daha stabil çalışmasını sağlar hemde genel anlamda roma stabilite kazandırır
#1553 hocam belki biliyorsundur bir yöntemle bazı uygulamaları hafıza kartına atıp sd kart rahatlatılabiliyor özellikle oyun uygulamalarıAndroid bir telefonun stabil çalışabilmesi için bence en az 2gb ram gerekiyor
Eğer oyundan menüye dönerken gecikme oluyorsa nova launcherı tavsiye ederim 4 mb birşeydi
Samsungun sistem uygulamaları biraz şişirilmiş oluyor klavyesi 120 mb tı sanırım
Arkada çalışan uygulamalar sorun oluyor ram kullanımında#1553 hocam belki biliyorsundur bir yöntemle bazı uygulamaları hafıza kartına atıp sd kart rahatlatılabiliyor özellikle oyun uygulamaları
Arkada çalışan uygulamalar sorun oluyor ram kullanımında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?