denisjr Üye alican3' Alıntı: beyler güzel haber galaxy s3 için 21 ocak 4.3 geliyo samsung yazdı Genişletmek için tıkla ... Cidden geliyor mu? Link verirmisin?
alican3' Alıntı: beyler güzel haber galaxy s3 için 21 ocak 4.3 geliyo samsung yazdı Genişletmek için tıkla ... Cidden geliyor mu? Link verirmisin?
The Shadow Üye abdurcanmk' Alıntı: widget değiştirme var almanya sürümünde Genişletmek için tıkla ... Aynen
monteboy Üye benim tel paralel ithalat 2 gun once otadan guncelleme geldi mukemmel bi stok rom olmuş performans artisi var
benim tel paralel ithalat 2 gun once otadan guncelleme geldi mukemmel bi stok rom olmuş performans artisi var
alican3 Üye denisjr' Alıntı: Cidden geliyor mu? Link verirmisin? Genişletmek için tıkla ... aynen internette okudum sammobile acıklamıs türkiye cıkısı 21 ocak diye
denisjr' Alıntı: Cidden geliyor mu? Link verirmisin? Genişletmek için tıkla ... aynen internette okudum sammobile acıklamıs türkiye cıkısı 21 ocak diye
denisjr Üye alican3' Alıntı: aynen internette okudum sammobile acıklamıs türkiye cıkısı 21 ocak diye Genişletmek için tıkla ... Peki wifi den mi güncellenir? Bununla ilgili bilginiz var mı?
alican3' Alıntı: aynen internette okudum sammobile acıklamıs türkiye cıkısı 21 ocak diye Genişletmek için tıkla ... Peki wifi den mi güncellenir? Bununla ilgili bilginiz var mı?
abdurrahmancam Üye denisjr' Alıntı: Peki wifi den mi güncellenir? Bununla ilgili bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla ... evet güncelleme gelince uyarı verir yada elle denetleyebilirsiniz ayarlar/cihaz hakkında/yazılım güncelleme bölümünden
denisjr' Alıntı: Peki wifi den mi güncellenir? Bununla ilgili bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla ... evet güncelleme gelince uyarı verir yada elle denetleyebilirsiniz ayarlar/cihaz hakkında/yazılım güncelleme bölümünden
denisjr Üye abdurcanmk' Alıntı: evet güncelleme gelince uyarı verir yada elle denetleyebilirsiniz ayarlar/cihaz hakkında/yazılım güncelleme bölümünden Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
abdurcanmk' Alıntı: evet güncelleme gelince uyarı verir yada elle denetleyebilirsiniz ayarlar/cihaz hakkında/yazılım güncelleme bölümünden Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
vega1977 Üye almanya sürümünü yükledim kasma yapıyor ayrıca batarya çabuk bitiyor ve şebeke sıkıntısı oluyor
denisjr Üye Belkide Türkiyea sürümü wifiden falan yüklemediğiniz içindir. Herkes odinden yükleyin bir sorun olmaz diyor ama. Bence bu yüzden sorun oluyor.
Belkide Türkiyea sürümü wifiden falan yüklemediğiniz içindir. Herkes odinden yükleyin bir sorun olmaz diyor ama. Bence bu yüzden sorun oluyor.
abdurrahmancam Üye denisjr' Alıntı: Belkide Türkiyea sürümü wifiden falan yüklemediğiniz içindir. Herkes odinden yükleyin bir sorun olmaz diyor ama. Bence bu yüzden sorun oluyor. Genişletmek için tıkla ... Ben bizzat s3 e ispanya sürümünü kurdum hiç sıkıntı yok hatta note 2 ye de almanya sürümü yükledim yine sorun yok
denisjr' Alıntı: Belkide Türkiyea sürümü wifiden falan yüklemediğiniz içindir. Herkes odinden yükleyin bir sorun olmaz diyor ama. Bence bu yüzden sorun oluyor. Genişletmek için tıkla ... Ben bizzat s3 e ispanya sürümünü kurdum hiç sıkıntı yok hatta note 2 ye de almanya sürümü yükledim yine sorun yok
anılbaran Üye ben de bir tane yükledim 4.3 .Avrupa ya da hollanda sürümü sanırm hatırlamıyorum .Ama ram performansını pek sevmedim .TR için daha çıkmadı ama bence 1 ay içinde çıkar gibi çünkü çok uzadı bu iş
ben de bir tane yükledim 4.3 .Avrupa ya da hollanda sürümü sanırm hatırlamıyorum .Ama ram performansını pek sevmedim .TR için daha çıkmadı ama bence 1 ay içinde çıkar gibi çünkü çok uzadı bu iş
KD1907 Üye 21 ocakta galaxy s3 için 4.3 güncellemesinin dağıtımı tekrar başlıyacak arkadaşlar bilginize.