Rütbe için Msj sayıları artmaya başladı!!

KatıLıyorum..

Kendimden Örnek Vermek Gerekirse:
Maxicep Değil Başka Bir Sitede Bir iLk Çevirimi YayınLamıstım ve Moderatör'den Teşekkür GeLdi..
NasıL Sevindiğimi Anlatamam

Ben yaklasık 2 senedir uyeyım hala yüzbası oldum die sevınır durumdaym ama buda benım için bir gurur neden çünkü sahte paylasım ve saçma tesekkurlerle bir yere varamayız bunun bilincinde olsa keske herkez saygılar

macman

Üye
KatıLıyorum..

Kendimden Örnek Vermek Gerekirse:
Maxicep Değil Başka Bir Sitede Bir iLk Çevirimi YayınLamıstım ve Moderatör'den Teşekkür GeLdi..
NasıL Sevindiğimi Anlatamam

paylaşımın güzelliğide budur işte

dogru diyosun kardeş katılıorum sana bu mesajı yazmıcaktım ama biraz rütbem artsın

Berlin Boleyn

sitede sürekli online olan kişiler eğer symbion vs anlamıyorlarsa konu dışında takılıyorlar (benim gibi) doğal olarak bir muhabbet ortamı olduğu için msj sayıları artıyor.

bu konu sitenin genelinimi kapsıyor yoksa sitenin teknik yardım bölümünümü kapsıyor..

2 aylık bir üyeyim ve binbaşıyım

Catty

Emekli Yönetici
Artırmaya çalışanlar belli, sürekli mesaj sayılarından yakınırlar

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gözdecim konu senle alakalı degil Bilalinde dedigi gbi onlar aslında belli tabi son zamanalrda baya bir düşme oldu.onların hepsi benim takip listemdeler.Sen rahat ol
Artırmaya çalışanlar belli, sürekli mesaj sayılarından yakınırlar

'Davut

Üye
ben s60v3 oyun bölümünden rahatsızım adamlar resmen sadece teşekkür yazmak için geliyor bakıyorsun yorumlarına sadece teşekkür yazıyor...bunu yapan onlarca kişi var.....bu yüzden s60 bölümüne konu açıyorum...orda gerçek'den emeğe saygı var .....Ben burda 1 yıldır üyeyim üye olduğum'dan beri hiç bırakmadım bu site'yi ve daha 2500 mesaj'a ulaşamadım....dün üye olan kişi beni geçiyor....

Catty

Emekli Yönetici
Haklısın..

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Dün üye olan diye tabir edemeyiz ...bütün gün burada olan üyeleri unutmamalıyız ...

çok boş mesaj yazanlar var haklısınız rütbe için mi yapıyolar bilmem ama ceptelefonları genel ve symbian destek bölümünde aynı şeyleri yazmaktan bıktım nerdeyse, bide benzer konulardan sürekli açılıyor yeni üyeler tarafından her seferinde uyarmamıza rağmen bir değişiklik bu konuya bir adminin el atması lazım

NOTTON

Üye
mesaj sayısına göre değilde paylaşıma göre rütbe yükselseydi mesajların etkileme yüzdesi daha düşük olasaydı bu sorunlar azalırdı die düşünüyorm