Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rusca sms yazmak ısteyen burayaaaaaa
Sponsorlu Bağlantılar
rapper3838
Üye
goliykorol kardeş öncelikle benim gibi ruscayla ilgilenmen güzel ) bende n73 var tele rusca dili attırmak yerine muttitaptan rusca dil desteğini eklesem daha ii olur die düşünüyorum, sende işime yarayabilecek bi program var mı? şimdiden teşekkürler
goliykorol kardeş öncelikle benim gibi ruscayla ilgilenmen güzel ) bende n73 var tele rusca dili attırmak yerine muttitaptan rusca dil desteğini eklesem daha ii olur die düşünüyorum, sende işime yarayabilecek bi program var mı? şimdiden teşekkürler
merhaba multitap dil destegi icin cok ugrastim ancak e51 ve n73 gibi telefonlarda multitap klasoru z surucusunde oldugu icin mudahele edemiyorsun buradaki pro ise s60 lar da ise yariyor fakat dedigin gibi s60 larda multitap tan dil ekleniyormus tabii bu pro da bir alternatif olarak kaldi gelelim bizim telefonlara yani s60v3 lere: onlar icinde cok guzel bir pro buldum ayni buna benzeyen ustelik daha da kullanisli pro da direk turkce alfabelerle yaziyorsun ve tek hamlede yazdiklarini kril alfabesine ceviriyor cok guzel bir pro ve bunun yaninda mukemmel bir sozluk uygulamasi var elimde turkce rusca /rusca turkce ceviri yapiyor ve inanamayacagin kadar zengin bir sozluk ben bunlari paylasima actim ama birtanesi yonetim tarafindan onaylanmadi digeri de yayimlandikta kisa sure sonra cop kutusuna gonderildi nedenini hala anlamis degilim yonetimden izin cikarsa tekrar paylasirim ozellikle de sozluk uygulamasi muazzam diyebilirim cunku lingvosoft un mobil uygulamasi ve tamamiyle profesyonel bir sozluk
rapper3838
Üye
abbyy lingo sözlüğünü mü diyorsun 0.51 sürümü ? bende var o sözlük 3 senedir kullanıyorum çok güzel bir sözlük, diğer paylaştığım pro da güzel ama ordan da kopyala yapıştır falan uğraştırıyor ama yine de güzel ellerine sağlık böyle bi proyu bizimle paylaştığın için, senin mail veya msn falan var mı
zaten sadece senin işine yarasın diye koymamış adam belki işine yarayan olur
Emeğe saygı !!
Godfather
Üye
bizim arkadaşlar daha türkçe yazamıyor rusçayı napacaz
rapper3838
Üye
arkadaşım dikkat ettiysen yazımın sonuna doğru "yine de saol böyle bir pro yu bizimle paylaştığın için " şeklinde yazdım. emeğe tabiki saygı gösteriyoruz !!!
abbyy lingo sözlüğünü mü diyorsun 0.51 sürümü ? bende var o sözlük 3 senedir kullanıyorum çok güzel bir sözlük, diğer paylaştığım pro da güzel ama ordan da kopyala yapıştır falan uğraştırıyor ama yine de güzel ellerine sağlık böyle bi proyu bizimle paylaştığın için, senin mail veya msn falan var mı
Rica ederim.. bendeki 12.0.0.356 surumu 100.000 kelıme ayrica pc de herhangi bir yazının üzerine geldiğinde direk anlamını veriyor özelliklerinden birtanesi de kendi kişisel sözlüğünü oluşturup ayarlanan zaman aralığında sürekli ekranda belirerek kelime sorup doğru cevabı isteyerek kelıme ezberlemeye yardımcı oluyor tabii benim paylaştığım mobil sürümü ancak kelime haznesi aynı zaten dil dosyalarını elinle ekliyorsun neyse e mail imi özel mesaj atarım detaylı konusuruz
okadar doğru bir söz ettin ki üzerine birşey söylemek mümkün değil ama merak etme öğrenirler zaten yarı ingilizce konuşuyorlar daha doğrusu hepimiz konuşuyoruz uploat etmek save etmek teşekkür yerine thank s gibi
ya linki yenileyebilir misiniz ya da bana da bi şekilde verseniz programı?
--------------- Ekleme ---------------
ama ben cep telefonu için program istiyorum türkçe telefonum rusça yazma dili iztiyorum yeniden yazılım atarken dil seçeneklerinin arasına rusça da ekleme gibi bi şansımız yok mu bi türlü onun olduğu paketi yüklediğimizde türkçe gidiyor türkçeyi yüklediğimizde rusça gidiyor.telefonculara sordum uğraşmıyorlar böyle uğraşan meraklı arkadaşlar varsa paylaşırsa bildiklerini iyi olurdu aslında.teşekkürler.
M124
Üye
evet aynı sorun bende de var , dil türkce olsun, yazı dilini ben seceyim, istediğimde türkçe istediğimde rusca olsun, bende heryere sordum. yok olmaz diyorlar, ben yurt dışındayım, rusca yazmak gerekiyor
AsCoRbAt
Üye
ilk önce türkçe ( nbr tşk slm )(naber teşekkürler selam ) yazın sonra rusca yazın
M124
Üye
nutra 96 çok teşekkürler çok yardımcı oldun, baksana olayı hemen çözdün bravo sana, alkışlar nutra ya , ay pardon isimden sonra üsten virgül koymayı unuttuk, hay ALLAH
M124
Üye
bu konuyla ilgili yardım edecek kimse yok mu
femre123456
Üye
yok sanırım konuyla alakalı ,bilgili kimse...
>Pessimistic.
Üye
Daha türkçeyi zor söktük ne rusçası
goliykorol
Üye
Konu Sahibi
mesajını geç farkettim o yüzden cevaplayamadık ama istediğin şey imkansız Türkçe ve Rusça aynı dil paketinde yer almıyor hem Rusça sı hem Türkçe si olan telefon istiyorsan sony ericsson alacaksın