hayır demek istediğim yabancı takma isim kullanmanın yanlış olduğunu aştım, ben takma isim bile kullanmaya karşıyım.Neden bunu yaptığınızı merak ediyorum!!Aynı seylerı dusundugumuz ıcın sanmıyorum![]()
batılılaştırılıyoruz aslında. apta.kutularının(televizyonlaryabancı memleketler yabancı insanlar yabancı sanatçılar vs milletimize daha çekici geliyor nedense
)bundaki payı yatsınamaz..oooof of deşmeyin yaramı 
batılılaştırılıyoruz aslında. apta.kutularının(televizyonlar)bundaki payı yatsınamaz..oooof of deşmeyin yaramı
![]()
Ben de bu gerekcelerı çürütecek mantıklı acıklamalar arıyorum zaten.Yoksa bu yabancı sözcuk cılgınlıgını anlayamamanın yuzunden kafayı yıyecegım.Yardım etmıs olursun lütfen buyur ..bende sizin sunduğunuz gerekçeleri çürütürdümya neyse!!!
haklısın tabiki hemde çok ama kullanım amacına göre değişmiyor mu sence?
internette girer o sınıfa.
haklısın tabiki hemde çok ama kullanım amacına göre değişmiyor mu sence?
olamadığımız ve asla olamıyacağımız kendi zihnimizde yarattığımız hayal ürünlerine benzemeye çalışmak mesela.
Ben de bu gerekcelerı çürütecek mantıklı acıklamalar arıyorum zaten.Yoksa bu yabancı sözcuk cılgınlıgını anlayamamanın yuzunden kafayı yıyecegım.Yardım etmıs olursun lütfen buyur ..
buna katılmıyorum arkadaşım.sen izin vermezsen kimse hiçbir şeyi senin zihnine sokamaz...yani demek istediğim dışarda ne kadar pislik varsa çekti getirdi ülkemize.
Nasıl yani ? Mesela Yıldız yerine Star derken olamadığımız ve asla olamayacağımız kendı zıhnımızde yarattıgımız hayal urunlerıne mı benzemeye calısıyoruz
olamadığımız ve asla olamıyacağımız kendi zihnimizde yarattığımız hayal ürünlerine benzemeye çalışmak mesela.
buna katılmıyorum arkadaşım.sen izin vermezsen kimse hiçbir şeyi senin zihnine sokamaz...
Usta konunun amacı yabancı rumuzlar kullananları karalamak degıl kı ..Bır neden bulma sadece bunun ıcın ? Neden yani , bu ne anlam tasıyor dıye actım konuyu.Ki senın nickin zaten en azından cok da yabancı sayılmazRumuzu türkçe Olanlar Kendini Kurtarmış Sayıyor doğru Ya biz Öldü Yaşasın Ben![]()
yok yanluş anlattım sanırım..Nasıl desem anlatsam bir zamanlar ben de takma isim kullanıyordum üstelik de yabancıydı.izlediğim filmlerin etkisi yadsınamazdı tabiki....Takma ad kullanarak onun sahip olduğu özellikleri barındırdığımı göstermek istedim sanırım..O takma adı kullandığımda profilime girenlerin aklında o imajı yarattığım yanılgısı vardı..
Nasıl yani ? Mesela Yıldız yerine Star derken olamadığımız ve asla olamayacağımız kendı zıhnımızde yarattıgımız hayal urunlerıne mı benzemeye calısıyoruz
öyle bişey yok. okullarda bile eski hint uygarlıgının çifleşme evrimini işliyoruz.
ben bunu ögrenmek istemiyorum ama sınavlarda çıktıgı için çalısıp ogrenmek zorundayım ?