Rumuz ( Nick ) Kullanımı İle İlgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:D

haksızmıyım peki?

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Aynı seylerı dusundugumuz ıcın sanmıyorum:good:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Aynı seylerı dusundugumuz ıcın sanmıyorum:good:
hayır demek istediğim yabancı takma isim kullanmanın yanlış olduğunu aştım, ben takma isim bile kullanmaya karşıyım.Neden bunu yaptığınızı merak ediyorum!!

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Ha anladım özür.Takma isim gereklidir bir nevi.Gizlilik taşır.Bunun ıcın pek cok mantıklık gerekce onerılebılır yanı

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
bende sizin sunduğunuz gerekçeleri çürütürdümya neyse!!!

Burak

Üye
yabancı memleketler yabancı insanlar yabancı sanatçılar vs milletimize daha çekici geliyor nedense

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
yabancı memleketler yabancı insanlar yabancı sanatçılar vs milletimize daha çekici geliyor nedense
batılılaştırılıyoruz aslında. apta.kutularının(televizyonlar :) )bundaki payı yatsınamaz..oooof of deşmeyin yaramı :(

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
bende sizin sunduğunuz gerekçeleri çürütürdümya neyse!!!
Ben de bu gerekcelerı çürütecek mantıklı acıklamalar arıyorum zaten.Yoksa bu yabancı sözcuk cılgınlıgını anlayamamanın yuzunden kafayı yıyecegım.Yardım etmıs olursun lütfen buyur ..

• Beğen

Burak

Üye

haklısın tabiki hemde çok ama kullanım amacına göre değişmiyor mu sence?

evet kullanım amacına göre değişir.

yoksa interneti amerikan p**** izlemek için kullananlar bence asıl bu yabancı çılgınlıgını baslatanlar.

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

Ben de bu gerekcelerı çürütecek mantıklı acıklamalar arıyorum zaten.Yoksa bu yabancı sözcuk cılgınlıgını anlayamamanın yuzunden kafayı yıyecegım.Yardım etmıs olursun lütfen buyur ..
olamadığımız ve asla olamıyacağımız kendi zihnimizde yarattığımız hayal ürünlerine benzemeye çalışmak mesela.

Burak

Üye
yani demek istediğim dışarda ne kadar pislik varsa çekti getirdi ülkemize.

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
yani demek istediğim dışarda ne kadar pislik varsa çekti getirdi ülkemize.
buna katılmıyorum arkadaşım.sen izin vermezsen kimse hiçbir şeyi senin zihnine sokamaz...

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN.
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi

olamadığımız ve asla olamıyacağımız kendi zihnimizde yarattığımız hayal ürünlerine benzemeye çalışmak mesela.
Nasıl yani ? Mesela Yıldız yerine Star derken olamadığımız ve asla olamayacağımız kendı zıhnımızde yarattıgımız hayal urunlerıne mı benzemeye calısıyoruz

• Beğen

Burak

Üye

buna katılmıyorum arkadaşım.sen izin vermezsen kimse hiçbir şeyi senin zihnine sokamaz...

öyle bişey yok. okullarda bile eski hint uygarlıgının çifleşme evrimini işliyoruz.

ben bunu ögrenmek istemiyorum ama sınavlarda çıktıgı için çalısıp ogrenmek zorundayım ?

• Beğen
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Rumuzu türkçe Olanlar Kendini Kurtarmış Sayıyor doğru Ya biz Öldü Yaşasın Ben :)

• Beğen
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Rumuzu türkçe Olanlar Kendini Kurtarmış Sayıyor doğru Ya biz Öldü Yaşasın Ben :)
Usta konunun amacı yabancı rumuzlar kullananları karalamak degıl kı ..Bır neden bulma sadece bunun ıcın ? Neden yani , bu ne anlam tasıyor dıye actım konuyu.Ki senın nickin zaten en azından cok da yabancı sayılmaz

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

Nasıl yani ? Mesela Yıldız yerine Star derken olamadığımız ve asla olamayacağımız kendı zıhnımızde yarattıgımız hayal urunlerıne mı benzemeye calısıyoruz
yok yanluş anlattım sanırım..Nasıl desem anlatsam bir zamanlar ben de takma isim kullanıyordum üstelik de yabancıydı.izlediğim filmlerin etkisi yadsınamazdı tabiki....Takma ad kullanarak onun sahip olduğu özellikleri barındırdığımı göstermek istedim sanırım..O takma adı kullandığımda profilime girenlerin aklında o imajı yarattığım yanılgısı vardı..

Burak

Üye

öyle bişey yok. okullarda bile eski hint uygarlıgının çifleşme evrimini işliyoruz.

ben bunu ögrenmek istemiyorum ama sınavlarda çıktıgı için çalısıp ogrenmek zorundayım ?

cevap bekliyorum.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt