Rpm Edition v5 (C6 v42.0.004) [Nokia 5800, RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Emre Çirik

Üye
o belletop bar çok dandik be kardeş

x-scarface

x-scarface

Üye
flash dosyalarının linkinde bi sorun var galiba indiremedim, elimdeki başka flash dosyalarıyla flashlasam sorun olur mu ?

v4 dekileride kullanabilirsin sorun olmaz :oke:

- - - Eklendi - - -

o belletop bar çok dandik be kardeş

skin olarak bahsediyorsan değiştir kurtul forumda skinler mevcut.
yok belle topbar uygulamasından bahsediyorsanda diger versiyonu yükle kardeşim yani böyle yorum atmana gerek bile yok.

- - - Eklendi - - -

bu adam daha ne yenilik yapsın :ehe

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
dready112

dready112

Üye
v4 olmayabilir eve geçince pc'ye bakacam forumdaki diğer cfwlerin flash dosyaları iş görmez mi

Ali Emre Çirik

Üye
öbürkü skinlerin linkleri var mı ?

hamdi mert

hamdi mert

Üye
ram bilgileri nasıl peki?

x-scarface

x-scarface

Üye
v4 olmayabilir eve geçince pc'ye bakacam forumdaki diğer cfwlerin flash dosyaları iş görmez mi

c6v42 cfwlerin hepsi görür dikkat et rofs3 olmasın aralarında.

- - - Eklendi - - -

öbürkü skinlerin linkleri var mı ?
www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/ametro-revision-topbar-650625.html#post4757539

www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/a13-adet-belle-topbar-skin-652946.html#post4778666
bunlar işini görür :oke:

- - - Eklendi - - -

ram bilgileri nasıl peki?

ilk mesajda yazıyor ordan öğrenebilirsin :oke:

• Beğen

snadboy

Üye

kardeş eline sağlık da ben bu topbarı kullanmak istemiyorum. ama biraz zorunda bırakmışsın. internete bağlanıldığını gösteren E veya 3G simgesi yok rom'un. bunu etkinleştirebiliyomuyuz?

snadboy

Üye
yok kardeş yine çok dandik duruyor yazıların üstüne falan geliyor. ya ben bu programı istemiyorum üst bölümü orjinaldeki olsun yeter. -tabi tüm simge ve fonksiyonlarıyla- . orjinale nasıl alırız bu üst bölümü?

x-scarface

x-scarface

Üye
yok kardeş yine çok dandik duruyor yazıların üstüne falan geliyor. ya ben bu programı istemiyorum üst bölümü orjinaldeki olsun yeter. -tabi tüm simge ve fonksiyonlarıyla- . orjinale nasıl alırız bu üst bölümü?
yamaları aktif et c/sys/bin deki avkon.dll yi sil restart çek tamamdır. Ama avkonu dırek sılemezsin önce adını ve uzantısını değiştir restart cek sonra sil :oke:

- - - Eklendi - - -

ama sende bi tuhaflık var. bende öyle değil gayet sorunsuz. benim verdiğim arsivdeki avkonu dene son bi kez derim :)

- - - Eklendi - - -

• Beğen
dready112

dready112

Üye

kardeşim ben de önce topbarlı olanı (5.1) indirip denedim aynı sendeki gibi, ya yazılar üst üste geliyor ya da topbarın temasını değiştiriyorum bu kez de menüye girince üstteki menü yazısını yarısı görünüyor falan, dandik gözüküyor kısacası. o yüzden top bar olmayan rpm 5 belle olanı indir onu kullan üst kısım orijinal olsun istiyorum demişsin. yani belle 5.1 olanı indirme, rpm 5 belle olanı indir.

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
aa bende avkonu atınca öyle oluyor sandım :hmmm haklısın cfwden kaynaklı bug olabilir dready112'nin dediği gibi yap en iyisi :oke:

• Beğen
Atacan-

Atacan-

Üye
Fonttan o fonttan :) Bende olmuyor metro skininde.

Atacan-

Atacan-

Üye
Ee bendede sorunsuz cfw denmi o zaman ?

x-scarface

x-scarface

Üye
  • Beğen
Atacan-

Atacan-

Üye
Doğru senin yayınladığın dosyanın içindeki avkon dll sıkıntılıydı.Benim yayınladığımı kullanıp deneyebilir bide.

x-scarface

x-scarface

Üye
Doğru senin yayınladığın dosyanın içindeki avkon dll sıkıntılıydı.Benim yayınladığımı kullanıp deneyebilir bide.

ben şuan o sıkıntılı dediğini kullanıyorum ama :naughty:

Atacan-

Atacan-

Üye

ben şuan o sıkıntılı dediğini kullanıyorum ama :naughty:

Bende yazılar eksik gözüküyor.Senin paylaştığında ve atıyorum topbarı kaldırınca mesajlar yazısı mesa..diye gözüküyor.

- - - Eklendi - - -

Sanırım cfw den cfw ye değişiyor. Birde seninkinde arama yeşil tuşa basınca cevapsız arama arayanlar arananlar iconu çıkmıyordu.

x-scarface

x-scarface

Üye
inan bende çıkıyor :D istersen caps koyabilirim.
yav adamın konusunuda cacık ettik ha:ehe

• Beğen

Üst Alt