Rpm Edition v5 (C6 v42.0.004) [Nokia 5800, RM-356 v60.0.003]

Ben senin verdiğin avkonu atınca tel açılmadı format çaktım

BerQoFoG

Üye
arkadaşım görüntü modunu nasıl uygulayacağız ? Dosyaları bir klasöre mi atacağız ? Anlatırsan çok sevinirim kardeşim çünkü bu şeffaf arkaplan çok şeffaf

arkadaşım görüntü modunu nasıl uygulayacağız ? Dosyaları bir klasöre mi atacağız ? Anlatırsan çok sevinirim kardeşim çünkü bu şeffaf arkaplan çok şeffaf

modlar rofs2 ye uygulanır bunun içinde nfe (nokia firmware editör) programını kullanmayı bilmen gerekir

Yani senin verdiğin belle top varın arkaplan rengini oradan mı yapacağım arkadaşım ?
yok, telefon hafızasında topbar'ın klasörü çıkıyor onun içine atacaksın. içinde default diye bi klasör vardır, default tema'nın klasörü, sen de elindeki temanın klasörünü onun yanına salladın mı tamamdır.

Tepkiler: Pesimistt5
    Konu Sahibi

Olabilir ama Bir Süre Geçecek Bunun Üzerine. Şuan için Mümkün Değil. LYS'den Dolayı...

flash dosyalarının linkinde bi sorun var galiba indiremedim, elimdeki başka flash dosyalarıyla flashlasam sorun olur mu ?

Flash Dosyalarının Linkini Denedim Çalışıyor.

bu adam daha ne yenilik yapsın

Aklıma Pek Bir Şey Gelmiyor Aslında ama Bakalım Bulabiliriz Belki Bir Şeyler Anna İkonlu Türlerini Yapabiliriz Belki.

kardeş eline sağlık da ben bu topbarı kullanmak istemiyorum. ama biraz zorunda bırakmışsın. internete bağlanıldığını gösteren E veya 3G simgesi yok rom'un. bunu etkinleştirebiliyomuyuz?

Arkadaşın Dediği Gibi Rpm Edition v5 Belle'yi Yüklemelisin.

ama sende bi tuhaflık var. bende öyle değil gayet sorunsuz. benim verdiğim arsivdeki avkonu dene son bi kez derim

Uyguladığım Modla Alakalı Sanırım. Benim Uyguladığım Sadece "Batarya + Şebeke Sinyal" İkonlarını Gizliyordu. Rpm Edition Belle v5.1 için Bir Sorunumuz Çıktı.

Fonttan o fonttan Bende olmuyor metro skininde.

yok kardeşim dikkat et benim fontta aynı ama caps'e bak bende sorunsuz.

muhtemelen öyle samet kardeşim sadece batarya sebeke kaldıran yama uygulamış sanırım avkon değil mi acaba bilemedim ki

Aynen Benim Uyguladığım Sadece "Batarya + Şebeke Sinyal" İkonlarını Gizliyordu. ("Sys/Bin/Avkon.dll")

Doğru senin yayınladığın dosyanın içindeki avkon dll sıkıntılıydı.Benim yayınladığımı kullanıp deneyebilir bide.

ben şuan o sıkıntılı dediğini kullanıyorum ama

inan bende çıkıyor istersen caps koyabilirim.
yav adamın konusunuda cacık ettik ha

Benim İndirdiğim Mod Oğuzhan'ın (KabızCivCiv) Paylaştığı Bir Moddu.

-> x-scarface Konuyla İlgilendiğin, Vakit Ayırıp Soruları/Sorunları Cevapladığın için Çok Çok ... Teşekkür Ederim. (Adın Yüklenene Kadar Bu Nicki Kullanırım Ne Yapayım )

Cevaplayıp Yardımcı Olduğun için Çok Teşekkür Ederim.

bu tema var mı acaba cok sevdim

Merhaba hocam yine ben.
Hocam şimdi ben Rpm v5 i indirdim ama müzik menüsüne music stopperi eklemek istiyorum. Eklediğim zaman radyonun yerine ovi music geliyor ama bozuk halde, ttpod siliniyor. Hepsinin kalması ve music stopperin eklenmesini istiyorum. Ttpod ile değiştirsemde olur. Buna uygun modun var mı acaba ? Ve ayrıca kamera simgesinin gizlenmemesini istiyorum. Normal txt buldum ama bu sefer diğer uygulamalar menüye gidiyor mesela youtube video menüsünden menüye gidiyor. Bunu nasıl düzeltirim lütfen yardımcı olur musun ? teşekkürler..

tunko

Üye
hocam şimdi ben Rpm Edition v5.1 Belle telefona kurcam kurdugumda belle top bar olacakmı

tunko

Üye
hocam bende belle top bar resiödeki gib degil neden acaba
a

v6 çıkaracaksan kardeş zahmet olmazsa n9 ikonlusunu da yapar mısın

Konu Sahibi

Müzik Menüsünü İstediğin gibi Yapabilmek için Hali Hazırda Yazılımın İçerisinde Olan Bir .txt Dosyasına Bir Ekleme Yapmak Yeterli Olacaktır. Eğer İstersen Bunu Ben Ayarlayabilirim. Biraz Çetrefilli gibi...

Kamera Simgesinin Menüde Gözükmesi için "Private\10202be9\101F8847.txt" Dosyasını Açıp İçerisinde ki Şu Satırı:

0x8 string "101FD63D,10008D5E,101F4673,20036D13,2002FFC8,E48A4509,2001EB58,2002134F,10005234,1020745A,10201B00,200277C2,200277C4,2000B1A5,2000B1A0,2000FBBA,101F857A" 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData

Şununla Değiştirmen Yeterli Olacaktır:

0x8 string "101FD63D,10008D5E,101F4673,20036D13,2002FFC8,E48A4509,2001EB58,2002134F,10005234,1020745A,10201B00,200277C2,200277C4,2000B1A5,2000B1A0,2000FBBA" 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData

hocam şimdi ben Rpm Edition v5.1 Belle telefona kurcam kurdugumda belle top bar olacakmı

diğerlerini kurup belle topbar uuygulamasını sonradan da kurabilirsin

Belle Top Bar'ı Sonradan İndirip Kendin Kuracaksın.

- Teşekkür Ettim.

Rica Ederim.

hocam bende belle top bar resiödeki gib degil neden acaba
a

nasıl mesela biraz daha açarsan yardımcı olabilirim

Sanırım Skin'i Hafıza Kartına Aktar madınız?

- Yine Teşekkür Ettim.

v6 çıkaracaksan kardeş zahmet olmazsa n9 ikonlusunu da yapar mısın

v6 için İkon Çeşitleri Düşünüyorum. Kısmet Olursa Yapacağım. Eğer İstersen Cfw'de ki Temanın N9 İkonlusu Mevcut.

Buda Videosu:

Videonun Açıklama Bölümünde İndirme Linki Mevcut.

Tepkiler: MEnesCansiz