Pesimistt5
Üye
-
Konu Sahibi
-
evet güncellemiştim ondan galiba neyse artık boyle kullanacagızayıca mesajlara sabırla cevap verdiğin için cok teşekkurler senin yerinde olsam forumu terkederdim galiba
hoşuna gitmediyse font creatorla 2 dk da değiştirebilirsin dostum
birde nokianın orjinal yazılım ımzaları o dosyalarda olabilir hanisignature vs ordan tahmin ettim
Mediabara 3.e Accel switch 4.Btswitch attım fakat 2.sıradaki galeri açılmadı ??
Kardeşim Qt uygulumasının linkini atarmısın. (senin telde yüklü olanı) ben 2 3 tane Qt denedim de hiç biri çalışmadı benim telde
bence mükemmel bi çalışma olmuş dün görünce hemen yükledim çıkmasını bekliyodum yalnız bi sorum olucak bu htc saatinde şehir nasıl seçiliyo yani şuan nerenin durumunu gösteriyo bide daha öncede sormuştum facebook widget çalışmıyo nedendir acaba çözümü varmı
samet dostum sen nasıl bir adamsınyine muhteşem bir sey yaratmışsin suan bu yorumu Rpm Edition v4den yazıyorum. V5 in çıktığıni görmek beni çok mutlu etti. v1 çıktığından beri yalnız senin cfwleri kullanıyorum. Bu işte bence kral bir adamsın. pc basına geçer geçmez v5 e terfi edeceğim. Ve süper görünüyor. Üstelik v4 ektra eklentilerini v5e de eklemissin. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Eline sağlık yükler yüklemez izlenimlerimi yazacağım.
senin yüklediğini paylaşabilirmisin bendeki bağlantı hatası veriyor
Beğendiğine Sevindim. Ben Teşekkür Ederim.
Şuan Programların Olduğu Bilgisayar'da Değilim. Geçince Mesajı Düzenleyip Ö.M Yollarım.
pesimist yakında bir güncelleme var mı yolda?
onu kastetmedim yeni bir türü gelebilır mi.mesela anna,n9 ve n8 ikonlu bunu kastettim veya menüye göre
pesimist yakında bir güncelleme var mı yolda?
sorun varmı ki güncelleme olsun
onu kastetmedim yeni bir türü gelebilır mi.mesela anna,n9 ve n8 ikonlu bunu kastettim veya menüye göre
kardeş onu sende yapabilirsin basit işlemler nfe kullanmayı öğren rahat edersin istediğini ekler çıkartırsın
dostum önemli değil senin sınavlar varmış madem az kaldı uğrama buralara bir müddet sonra bomba gibi dönersin
kafama takılan bi şeyi daha soracam.c6-01 belledeki belle bara benzer ve %100 simgeli belle bar var mı.bazı belle yazılımlarda bi yerde yine seçenekler yazısı çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?