icon demiyorum 4 yazılım yükleyeme diyor onu anladım navi barı
- - - Eklendi - - -
ABİ LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN YAZILIMIN HİÇBİRŞEYİNİ DEĞİŞTİRME SADECE 4X4 MENÜSÜNÜ CFW BANA VERE BİLİRMİSİN LÜTFEN COK ACİL RİCA EDİYORUM HEMEN LÜTFEN ALLAH RIZASI İCİN
hocam öncelikle teşekkür ederim cfw çok güzel ama benim şöyle bi sıkıntım var.''kilit kodu'' sorunu..cfw yi yükledikten sonra bölge seçimi ekranında kilit kodu istiyor ve ne girdiysem kabul etmiyor...sonra kilit kodu 5kez yanlış girildi deyip devam ediyor tel açılıyor..ama hal böyleyken kilit kodunu hiç kullanamıyorum.. yok mudur bunun bi çaresi
Reis ben bu yazılımı yükledim çok ta iyi aylardır kullanıyorum tek bir sorun vermedi çok ta memnunum yanlız ana akranda diğer ev ekranına geçtiğimde sadece boş bir ekran oluyor ve widget eklenmiyo duvar kağıdı değiştirilmiyor bunun bir çözümü yokmuu yada bunun olduğu bi cfw tavsiye edebilirmisin bana yardım edersen çok sevinirim
hocam öncelikle teşekkür ederim cfw çok güzel ama benim şöyle bi sıkıntım var.''kilit kodu'' sorunu..cfw yi yükledikten sonra bölge seçimi ekranında kilit kodu istiyor ve ne girdiysem kabul etmiyor...sonra kilit kodu 5kez yanlış girildi deyip devam ediyor tel açılıyor..ama hal böyleyken kilit kodunu hiç kullanamıyorum.. yok mudur bunun bi çaresi
Reis ben bu yazılımı yükledim çok ta iyi aylardır kullanıyorum tek bir sorun vermedi çok ta memnunum yanlız ana akranda diğer ev ekranına geçtiğimde sadece boş bir ekran oluyor ve widget eklenmiyo duvar kağıdı değiştirilmiyor bunun bir çözümü yokmuu yada bunun olduğu bi cfw tavsiye edebilirmisin bana yardım edersen çok sevinirim
usta süpersin böyle güzle cfw yapıyorsun acayip süper yapıyor nokia orjinal uygulamayrında haric yan uygulamayalr yüklemiyorsun bir senin cfw bidrde rasim kardeş var onu cwf hayranıyım c6v42.004 yeni sürümünü ne zaman cıkacak reis msj atarsan sevinirim cıktığın veya cıkacak tari hi belirlediğinde
usta cvp ver bu c6v42.004 yeni sürümü cıkacakmı cıkacaksa 4x4 olacakmı ricam proğram gömme aynen bu azılım gibi sade olsun rica ediyorum navi göme bilirsin o ayrı