pssaq
Üye
Rofs2'ye Mod UygulamanGerekecek. Olur, UygulamayıBiliyorum Dersen Ben Mod Yüklerim Siteye.
ben sadece 5800 xm sis gibi program yüklemeyi birde jaf ile cfw kurmayı biliyorum yukarıda anlattığına yabancıyım nasıl yapılacak bilmiyorum. nasıl yapılacağı hakkında bilgi verirmisin.
çok güzel bi cfw olmuş işin aslı pek anlamıyorum bu işlerden mod vs ancak emek harcandığı uğraşıldığı belli o yüzden gerçekten emeğinize sağlık. ancak modla ilgili bi iki sıkıntım var muhakkak takdir edilmekten öte geri dönüşte almak isteyeceğiniz varsayımıyla onları belirtmek istedim. öncelikle ses en sondayken aşırı cızırtı yapıyor kendi orjinal yazılımında böyle cızırtılı gelmiyor ses mp3 dinleme esnasındaki durumu bilmiorum genelde kulaklık kullandığım için ancak gelen arama esnasında gerçekten rahatsız edici bi boyutta oluyor sesi kısarak onu aştım gibi ancak yine de hafif cızırtı devam ediyor esas sorun gelen arama esnasında bi an çalan zil sesi kesiliyor 2 saniye sonra devam ediyor. sanki cihaz aşırı yüklenmiş kasılıyormuş gibi buna bir çözüm getirilir umarım. bir de kendi adıma bir ricam olucak ben bu 5800ın siyahını kullanıyorum muxo nun eklediği resimlerde kullandığı tema gerçekten çok güzel ancak kırmızı o temanın siyahını bulamadım bir türlü bilen link verebilecek olan varsa gerçekten çok güzel olur. paylaşım ve verilen uğraş için tekrar teşekkür ederim.
sana qerekli proqram NFE (nokia firmware editör) nasıl kullanılır nedir ne deqildir, işe bunu araştırmayla başlayabılırsın dostum
kardeşim ben yeniyimde nasıl yapılacağını detaylı anlatı versen
Dosya yöneticisi den dosya gönderme modunu paylaşırmısın?
pesimistt5 kardesm hani su EXTRA CFW v4 bölümünde paylstıgın resimdeki müzik çalar ın linkini de paylassana ya
Keşke 4x4 ve navibar olsa tadından yenmez. Ben v3 kurdum biraz önce
facebooku ana sayfada göstermek istiyorum bende ama nasıl yapacağımı bulamadım içerik ekle seçeneğinde de facebook yok. facebook için Rpm Edition v4 - Extra fyımı yüklemem gerekiyor acaba.
teşekkür ederim yardımın için ayrıca cfw süper
hangi fontu kullanıyorsunuz acaba gerçekten çok okunaklı duruyor.
bunun dikeyde 4X4 yatayda 6X2 olanı yapmayı düşünüyor musunuz? mail programını sonradan ekleyebilir miyiz? çünkü mail for exchange bhenim için olmazsa olmaz.
kolay gelsin.
hangi fontu kullanıyorsunuz acaba gerçekten çok okunaklı duruyor.
bunun dikeyde 4X4 yatayda 6X2 olanı yapmayı düşünüyor musunuz? mail programını sonradan ekleyebilir miyiz? çünkü mail for exchange bhenim için olmazsa olmaz.
kolay gelsin.
1. font djraz fontu
2. menü düzenini sende yapabilirsin biliyorum dersen forumda mevcut istediqin menü düzeninin grid dosyasını rofsa göm flaşla yada anlamam o işten dersen menü grid switcher adlı proqramı indir kolayca yap
3. ben şahsen hiç mail kullanmadım ama eqer cfwde yoksa .sis olarak elinde varsa yükle yüklenmez ise alternatif prolar bulabilirsin veya rofsla mod oynaman qerekir
kardeş eline emeğine sağlık çok güzel bi fw olmuşRpm Edition v4 - Extra ' da kullandığın facebook programı nın linkini atarmısın
Baya Detaylı Yardımcı Olmuşsun, Çok Teşekkür Ederim
Teşekkür Ederim.
Buyur;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?