ROOTSUZ!! GLU OYUNLARI İÇİN BEDAVA 180.000 NAKİT(KREDİ) TheWhistlePR Farkıyla !

Sponsorlu Bağlantılar

by_cizreli

Üye
ne yapmamız gerek neyi indirmez gerek tam blgi verirmisiniz

izorda

izorda

Üye
:tşk: ama bende calismadi :(

fearless006

Üye
Eyw kardeşim harbi oldu adamın dibisin sen

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
adamsın sen yaaa emeğine yüreğine sağlık dostum contract kill2 de yaptım sonuç süper gözlerime inanamadım çok çok teşekkürler.

bolcetik

Üye
-7032 credit oldu bunu yükledikten sonra şakamı ya :D

absakalli

Üye
olmadı ya.. ilk seferinde yapmıştım oysaki. şimdi krediler geliyo ama kullanamadan geri gidiyo sanırım tekrardan yüklüyo orjinal dosyaları oyun. lisansı mı kapasak ?

alacakaranlikkk

Üye
Teşekkürler

burakkaan_41

Üye
arkadaslr neyi nereye yukluyorsunuz? Acil cvp lutfen..

As0sy4L

Üye
Usta çok sağol çalışıyor dediğin gibi paylaşım güzel

ali174

Üye
ben yukledim oldu ama samuraide oldu geğik vurma oyunu var açtım o oyunda gözükmedi nasıl yapcaz?? Dh reoladed miydi neydi..

by_onemsiz

by_onemsiz

Üye
çok iyiymiş bu :D ama bi süre sonra bunaltmasın..

galaxy note

Üye
Allahini seven fotolarla ve video atsin nasil oldugina dahil 100 kez denedim kardesim bir turlu yapamadim allahini seven ysrdim etdin lutfen

asilord007

asilord007

Üye
yaparken wifi veya paket veri akışını iptal edip durdurursanız oluyor. once yapamamıştım sonra oldu ::tşk:

- - - Eklendi - - -

Gameloft oyunları içinde kredi lazım yapabilirsen mühteşem olur :tşk:

- - - Eklendi - - -

gamelotf oyunları içinde kredi lazım yaparsan muhteşem olur :good:

zMrLEEalex

zMrLEEalex

Üye
Telefonum Xperia Neo ve rootsuz. Zilyonkere denedim yine de olmadı, hayır bu işlerden iyi kötü anlayan biriyiz bir de, kendi kendime dalacağım şimdi :D

Atacan-

Atacan-

Üye
contract kill 2 de oldu.Yalniz wifi internet bağlantisini gördüğünde kredileri sildi.wifi kapatip yeniden yaptim oldu.
Teşekkürler.

asilord007

asilord007

Üye
butun glu oyunlari icin oluyor muhtesem araclari aliyorsun eksiye dusuyor wifi ve veri ayarlarini kapatinca tekrar yukleyince geri geliyor :)

senbiralemsin

Üye
Hacks ep 2 How to get a lot of glu credits on Android Youtubeye bu ingilizce yazıyı kopyala yapıştır yapın.. android tablet için buradan seyredebilirsiniz.. bendeki gwallet dosyasında altınlar 3.222.224 (3 milyar oluyor) :))) isteyen olursa atarım dosyayı

Atacan-

Atacan-

Üye
Hacks ep 2 How to get a lot of glu credits on Android Youtubeye bu ingilizce yazıyı kopyala yapıştır yapın.. android tablet için buradan seyredebilirsiniz.. bendeki gwallet dosyasında altınlar 3.222.224 (3 milyar oluyor) :))) isteyen olursa atarım dosyayı

istiyorum :)

hellthelast1

Üye
Beyler ben bi türlü gwallet dosyasını atamıyorum.. aygıt yanıt vermeyi durdurmus veyatta baglantı kesilmiş diyor.. ?