ROOTSUZ!! GLU OYUNLARI İÇİN BEDAVA 180.000 NAKİT(KREDİ) TheWhistlePR Farkıyla !

71fatih

Üye
çalıştı teşekkürler.

Tepkiler: vdere

beratkar

Üye
Wayy Çokkk teşekkürler.. ))

Yaw ace 2 kullanıyom dedıklerını yaptım ama şu gizli dosyaları görme olayını açamadım dedıgın programıda indirdim her yerini karıştırdım yok gizlilikle bi alaka delircem bi el atın

Selam.a beyler benim merak ettiğim bu olayı yaptıktan sonra oyunda güncelleme yapabiliyormuyuz ? yani yeni silahlar harita vs.. şeyler geliyormu

arkadaslar kafayi yicem bi ilgilenin ya. Bisiler yaptm ama blood and gloryde -7000 glu gosteriyo. Commender da 0 glu lutfen yardm edin ya !!

Kerim.

Üye
çalışıyor cok teşekkürlerartık 188.062 altınım var

nosman05

Üye
Allah razı olsun Allah ne muradınız varsa versin. Blod and Glory de çıldırma noktasına gelmiştim ki, verdiğiniz dosya işe yaradı ve krediler tam dediğiniz gibi arttı. Oyun artık zevk vermeye başladı. Çok Teşekkür ederim.

sek00

Üye
GUN BROS da çalışmıyor.

kesinlikle deneyin glu fena açık vermiş

Kardeşim vallaha çoook çook güzel bir paylaşım. Durmadan üyelik açıp beğenesim var bu konuyu

mükkem fakat nete girdigimde kullandıgım kadarı eksiye düştü ve online oynanan bölümlere girdigimde disconnet veriyor giremiyorum tüm glu oyunlarında single playerlardada hareket ediyor fakat yaratıklara falan vuramıyorsun :S

bilgisayardan yaptım oldu.. teşekkürler

okanbngl

Üye
kardeş uyguladım para geldi eternity warriors 2 ye alışveriş yaptım çıktım yeniden girdiğimde -23456 para verdi sebei neir yaw