Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37

uzman47

uzman47

Üye
her yeni şey güzel tabi v6 on numara benim için v7de daha iyi sanki bakacaz artık[emoji4]
Xda da konusuna yazdim adama goruntude attim romun bazi yerlerinin ingilizce ve cince oldugunu. Bakalim dikkate alacak mi. Pek umudum yok ama.

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
Xda da konusuna yazdim adama goruntude attim romun bazi yerlerinin ingilizce ve cince oldugunu. Bakalim dikkate alacak mi. Pek umudum yok ama.
hyper pek cvp vermiyor zuziemanis gibi[emoji33]

• Beğen
Tepkiler: uzman47

hiu482

Üye
Cm 13 Google klavye kelime öğrenmesi çalışmıyor sizede oluyormu hücre yayınları ile android aosp klavye yi titanium ile dondurdum acaba ondan mı diyorum ama alakası yok ya

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Xperia z3 klavyesi flashladim. Gayet iyi ve stabil çalışıyor. Aosp Klavye (kendi klavyesi) sorunlu. Size tavsiyem xperia klavyesi.

• Beğen
Tepkiler: afocen

hiu482

Üye
kartal2378

kartal2378

Üye
ben flashliyamam,cunku su an attila romdayim [emoji3],odexed romlar olmuyor diye flashlamadim

• Beğen
Tepkiler: uzman47
kartal2378

kartal2378

Üye
galen stock kernel deniyorum,sanki boeffla dan iyi gibi

• Beğen

afocen

Üye
Xperia z3 klavyesi flashladim. Gayet iyi ve stabil çalışıyor. Aosp Klavye (kendi klavyesi) sorunlu. Size tavsiyem xperia klavyesi.

aosp klavye deil Google klavye kullanıyorum çok fazla kelime öğrendi halada öğrenmeye devam ediyor o yüzden benim için artık vazgeçilmez oldu senkronizasyon olması Gmail hesabına çoğu klavyeden öne geçmesi için bence yeterli o sorunuda çözdüm artık herhangi bi problem yok şu anda. aynen devam kullanmaya

afocen

Üye
galen stock kernel deniyorum,sanki boeffla dan iyi gibi
ya arkadaşlar bu boeffla kernel f2fs yi desteklemiyor denedim de olmuyor zaten ben f2fs nin daha iyi olduğunu düşünüyorum hız bakımından acaba haksızmıyım. cm13 de boeffla nın kerneli de var stabil onu da denedim pek bi değişiklik görmedim kendi kerneline göre ram yönetiminde boeffla daha iyi gibi duruyor şu anda flaşlayıp deneyecem ama f2fs kullanıyorum cm13 de ayrıca cm kullanan arkadaşlara bi sorum var system data cache kısımlarını f2fs yapıyorum ama cm13 ilk yüklerken system detect f2fs yazıyor twrp de kurulum sırasında ama daha sonra güncelleme geldiğinde tekrar güncelleme yaparken system e ext4 olarak görüyor twrp den tekrardan dosya sistemine baktığımda cache ve data f2fs ama system ext4 olduğunu görüyorum böyle bi durum oluşuyor biri açıklayabilirmi ???

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
biz hyper kullaniyoruz cm konusuna yazsaydin belki sorununa çözüm bulurdun

• Beğen

afocen

Üye
biz hyper kullaniyoruz cm konusuna yazsaydin belki sorununa çözüm bulurdun
aslına bakarsan aradım forumda ama kafam almadı üşendim yazıverdim buraya :)

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35

afocen

Üye
HTC desire 510 geldi elime sim lock aman allahım ne eziyet etti ya telefon bugün ne saçma telefon ya htc ler yook bootloader ı unlock ediyon yok s off yok relock olmadan stock kurulmuyor htc nin sitesinden unlock dosyası alıyon en güzeli samsung tak fişi bitir işi [emoji23] j7 ler mi j5 lerde de şey gelmiş aygıt etkinleştirilemiyor hatası çıkmış şimdi e postayı unutunca cihaz kilitleniyo beklemen gerekiyomuş üç gün şifre kurtarma yapsan bile onu bekliyorum onda da

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35