Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
uzman47

uzman47

Üye
Boyle bir kernel cikmis,ne diyosunuz arkadaslar [emoji5]
Benim cihaz klon imei bu kernel hat sorunu cikarabilir.Knock on ozelligide var heralde bunda. Denemek lazim ama romun kendi kernelide iyi bence.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mustafaaa35

kartal2378

kartal2378

Üye
Gps de sık sık kopmalar basina gelen oldumu arkadaslar,google haritalar navigasyon kullandim bugun uzun yolda,surekli kopmalar oldu

uzman47

uzman47

Üye
kartal2378

kartal2378

Üye
Evet v6 kullaniyorum

uzman47

uzman47

Üye
Ben v5 i kafama gore on numara yaptim suan icin bir sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
kartal2378

kartal2378

Üye
Fix falan varmi peki gps icin bu rom a

uzman47

uzman47

Üye
Tum arkadaslarin Ramazan Bayrami kutlu olsun. [emoji516] [emoji516] [emoji516]

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35 ve ibrahim ok
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mustafaaa35 ve uzman47
erbasgoktug

erbasgoktug

Üye
Rooting... %41 de kaldı. Bi 15-18 dakikadır böyle bekliyor. Kurulum sırasında bütün samsung apps'leri işaretledim, youtube, chrome gibi uygulamarı kuruyorum. Neden bu kadar uzun sürdü acaba? TWRP3.0.0.1 sürümünü kullanıyorum. Daha öncede blekota kurarken bu şekilde kalmıştı fakat 10 dakika sonra devam etmişti. Şimdi niye olmadı acaba.
Sıfırdan başladım bazı samsung uygulamalarını kurmadım bu sefer. Fakat yine %41de kalıyor. Neden anlamadım.

uzman47

uzman47

Üye
Rooting... %41 de kaldı. Bi 15-18 dakikadır böyle bekliyor. Kurulum sırasında bütün samsung apps'leri işaretledim, youtube, chrome gibi uygulamarı kuruyorum. Neden bu kadar uzun sürdü acaba? TWRP3.0.0.1 sürümünü kullanıyorum. Daha öncede blekota kurarken bu şekilde kalmıştı fakat 10 dakika sonra devam etmişti. Şimdi niye olmadı acaba.
Sıfırdan başladım bazı samsung uygulamalarını kurmadım bu sefer. Fakat yine %41de kalıyor. Neden anlamadım.
Philz touch 6.48.. recovery ile dene

ekshimtrak

Üye
V7 merakla vekliyordum. V6 yüklemeye çalıştığımda hata almıştım ama rom gerçekten çok iyiydi. Fakat artık trlefon değiştirme vaktim gelmişti bu nedenle samsung s3 kullanımdan kalktı. Lenovo vibe p1 alarak samsung s3 ile yollarımızı ayırmış olduk

hiu482

Üye
Bende değiştirmeyi düşünüyorum ama tatildeyim şu anda. Bi dönelim eve. Bakicam bir şeyler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erbasgoktug

erbasgoktug

Üye
Philz touch 6.48.. recovery ile dene

Valla sıfırdan başladım gece tüm uygulamaları işaretledim kuruluma başladım telefonu şarja taktım uyudum :D Sabah işlem bitmişti :D :D Fakat ısınamadım birden. Bildirim geliyor WhatsApp, SMS vs. saatin altında çıkıyor. Yani iç içe geçiyor bildirim yazısı ile saat. Bende saati ortada kullanmayı seviyorum n'abayım. Kişiler uygulamasının simgesi çıkmıyor. Ev tuşuna uzun basınca son kullanılan uygulamalar gelmiyor vb. şeyler tadını kaçırdı ilk kullanımda hemen yedekle CM13e geri döndüm. Her seferinde de oh be cm gibisi yok diyorum :D

Ekleme: Gözüme çarpan başka aksaklıklarda olmuştur illaki ama foruma yazacağım diye aklıma not ettiklerim bunlar.

Ekleme 2: Boom Beach'i indirmeye çalıştığımda sürüm uyumsuz hatası aldım Google Play Store'da.

byl82

Kapalı Hesap
Cm 13 hangisini kullanıyorsun

erbasgoktug

erbasgoktug

Üye
Direk cyanogenmod'un sitesinden indirdiğim romu. 2 aydır filan o kurulu arada bi kafama eserse gecelik güncellemeleri yapıyorum.

• Beğen
Tepkiler: cemo26