uzman47
Üye
Benim cihaz klon imei bu kernel hat sorunu cikarabilir.Knock on ozelligide var heralde bunda. Denemek lazim ama romun kendi kernelide iyi bence.Boyle bir kernel cikmis,ne diyosunuz arkadaslar [emoji5]
Son düzenleme:
Benim cihaz klon imei bu kernel hat sorunu cikarabilir.Knock on ozelligide var heralde bunda. Denemek lazim ama romun kendi kernelide iyi bence.Boyle bir kernel cikmis,ne diyosunuz arkadaslar [emoji5]
Ben v5 kullaniyorum bende olmadi. Sen v6 mi kullaniyorsun.Gps de sık sık kopmalar basina gelen oldumu arkadaslar,google haritalar navigasyon kullandim bugun uzun yolda,surekli kopmalar oldu
Mustafaya sormak lazim.[emoji3]Evet v6 kullaniyorum
Zilin sesini duydun mustafa[emoji5]Mustafaya sormak lazim.[emoji3]
igo navigasyon kullanırım sürekli işim gereği bende hiç sıkıntı olmadı bugüne kadarZilin sesini duydun mustafa[emoji5]
teşekkürler dostum sağol sizlerinde bayramı kutlu olsunTum arkadaslarin Ramazan Bayrami kutlu olsun. [emoji516] [emoji516] [emoji516]
Philz touch 6.48.. recovery ile deneRooting... %41 de kaldı. Bi 15-18 dakikadır böyle bekliyor. Kurulum sırasında bütün samsung apps'leri işaretledim, youtube, chrome gibi uygulamarı kuruyorum. Neden bu kadar uzun sürdü acaba? TWRP3.0.0.1 sürümünü kullanıyorum. Daha öncede blekota kurarken bu şekilde kalmıştı fakat 10 dakika sonra devam etmişti. Şimdi niye olmadı acaba.
Sıfırdan başladım bazı samsung uygulamalarını kurmadım bu sefer. Fakat yine %41de kalıyor. Neden anlamadım.
Philz touch 6.48.. recovery ile dene
Sabah işlem bitmişti
Fakat ısınamadım birden. Bildirim geliyor WhatsApp, SMS vs. saatin altında çıkıyor. Yani iç içe geçiyor bildirim yazısı ile saat. Bende saati ortada kullanmayı seviyorum n'abayım. Kişiler uygulamasının simgesi çıkmıyor. Ev tuşuna uzun basınca son kullanılan uygulamalar gelmiyor vb. şeyler tadını kaçırdı ilk kullanımda hemen yedekle CM13e geri döndüm. Her seferinde de oh be cm gibisi yok diyorum 
Gps ayarlarinda sadece gps secili olsun deniyor. O sekilde dene istersen.Fix falan varmi peki gps icin bu rom a
bi kere yüklemiştim ancak tekrar deneyeceğim tşkO zaman bu romu dene.. s3 icin 4.4.4 stock port rom. Konuda romun linki mevcut.
Galaxy S3 i9300 - ATILA ROM 4.4.4 3G ARAMA VAR !!!