Gelen gizli numarayi cevaplamak mi istiyorsun.arkadaşlar gelen gizli numaralara telefonu açabilirmiyiz nerden ayarlar filan
evet dostum hem cevaplamak hemde numarayı öğrenme peşindeyim mesele şöyle arayan kişiyi biliyorum noyu degiştirdi bana vermiyor gizli aramayı aç arayım diyor gizli arama geldiginde numarayı öğrenme imkanı varmıGelen gizli numarayi cevaplamak mi istiyorsun.
Gizli numaralari yanitlamayi acarsin. Ama arayan numarayi gizledigi icin noyu bulamazsin.evet dostum hem cevaplamak hemde numarayı öğrenme peşindeyim mesele şöyle arayan kişiyi biliyorum noyu degiştirdi bana vermiyor gizli aramayı aç arayım diyor gizli arama geldiginde numarayı öğrenme imkanı varmı
evet dostum hem cevaplamak hemde numarayı öğrenme peşindeyim mesele şöyle arayan kişiyi biliyorum noyu degiştirdi bana vermiyor gizli aramayı aç arayım diyor gizli arama geldiginde numarayı öğrenme imkanı varmı

bilirsende bir bilmeze sor demişler imkansız bişey değil insanların banka hesaplarını boşaltan bilgileri çalan daha neler neler yapan hackerler bu sizin için bir madurlukNiye gizli numara demisler numara gizli oldugu icin sende bunu ogrenmeye calisiyon mantiksiz![]()
bilirsende bir bilmeze sor demişler imkansız bişey değil insanların banka hesaplarını boşaltan bilgileri çalan daha neler neler yapan hackerler bu sizin için bir madurluk
sonuc husransen meraklanma stres yapma sağolsun biri bin olsun arkadaşım halletti demekki bilip bilmeden konuşmamak gerek bunuda öğrenmiş olursun
[emoji15] [emoji15] [emoji15][emoji23] [emoji23]al işte note 3 sm-n9000q lolipop yüklü iken imei gitmiş 2 gün oldu uğraşıyorum hala tık yok efs denilen şey ne başa belaymışsın arkadeş
Güzel olmuş. Nasıl yaptığını anlatabilirmisin.
Güzel olmuş. Nasıl yaptığını anlatabilirmisin.