mustafaaa35
Üye
on numara beş yıldız sigarayi ağzıma sürmüyorumHaklisin dostum,esigara nasil gidiyor,
on numara beş yıldız sigarayi ağzıma sürmüyorumHaklisin dostum,esigara nasil gidiyor,
Bi gun bulusup e sigaralarimizi tutturerek rom muhabbeti yapalim be dostum [emoji5]on numara beş yıldız sigarayi ağzıma sürmüyorum
Evet.eclipseninkini diyorsun yani
V6 da koymadi. Cunku goruntulu arama ozelligi oldugu zaman v5 deki gibi yani sesli arama yaptigin esnada ikinci bir arama geldiginde malesef hat kopuyor sebeke gidiyor yaklasik 1 dk boyunca. O yuzden arama bekletmeyi aktif etmemen gerekiyor hat kopmamasi icin. Yani ya arama bekletme ozelligi ya goruntulu arama tercih etmen lazim.Goruntulu arama calismiyor mustafa,fix varmiydi,yada sende calisiyormu,goruntulu aramaya basinca normal aramaya geciyor 1 saniye sonra
Arama bekletmeyi kapatinca goruntulu arama calisirmi yaniV6 da koymadi. Cunku goruntulu arama ozelligi oldugu zaman v5 deki gibi yani sesli arama yaptigin esnada ikinci bir arama geldiginde malesef hat kopuyor sebeke gidiyor yaklasik 1 dk boyunca. O yuzden arama bekletmeyi aktif etmemen gerekiyor hat kopmamasi icin. Yani ya arama bekletme ozelligi ya goruntulu arama tercih etmen lazim.
Dostum goruntulu arama istiyorsan fix var flashlaman lazim v5 deki gibi olur yani calisir. Ama dedigim gibi arama bekletmeyi acik tutarsan bu seferde ikinci bir sesli arama geldiginde hat kopmasi oluyor. Adam o yuzden v6 da goruntulu arama ozelligini kullanmadi.Arama bekletmeyi kapatinca goruntulu arama calisirmi yani
Fix verirmisin dostumDostum goruntulu arama istiyorsan fix var flashlaman lazim v5 deki gibi olur yani calisir. Ama dedigim gibi arama bekletmeyi acik tutarsan by seferde ikinci bir seslu arama geldiginde hat kopmasi oluyor. Adam o yuzden v6 da goruntulu arama ozelligini kullanmadi.
Tesekkur ederim dostumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur.
Heralde goruntulu araman calisti. Ama Dedigim gibi arama bekletmeyi kapat yoksa gorusme esnasinda ikinci bir arama gelirse hattin gider 1 dk boyunca. Buda sana sikinti yaratir. Haberin olsun.Tesekkur ederim dostum
Dostum eclipse v8 arama ekrani lazim bana elinde varsa paylasirmisin.eclipseninkini diyorsun yani
megadan silmişim musait olursam yuklerimDostum eclipse v8 arama ekrani lazim bana elinde varsa paylasirmisin.
Arama ekrani dedim ama bu numara cevirme ekranini kastettim. Yanlis olmasin.megadan silmişim musait olursam yuklerim
Arama ekrani dedim ama bu numara cevirme ekranini kastettim. Yanlis olmasin.
buyurAynen bu. [emoji3]
Eyvallah dostum.buyurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız