Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37

kartal2378

kartal2378

Üye
Goruntulu arama calismiyor mustafa,fix varmiydi,yada sende calisiyormu,goruntulu aramaya basinca normal aramaya geciyor 1 saniye sonra

uzman47

uzman47

Üye
Goruntulu arama calismiyor mustafa,fix varmiydi,yada sende calisiyormu,goruntulu aramaya basinca normal aramaya geciyor 1 saniye sonra
V6 da koymadi. Cunku goruntulu arama ozelligi oldugu zaman v5 deki gibi yani sesli arama yaptigin esnada ikinci bir arama geldiginde malesef hat kopuyor sebeke gidiyor yaklasik 1 dk boyunca. O yuzden arama bekletmeyi aktif etmemen gerekiyor hat kopmamasi icin. Yani ya arama bekletme ozelligi ya goruntulu arama tercih etmen lazim.

kartal2378

kartal2378

Üye
V6 da koymadi. Cunku goruntulu arama ozelligi oldugu zaman v5 deki gibi yani sesli arama yaptigin esnada ikinci bir arama geldiginde malesef hat kopuyor sebeke gidiyor yaklasik 1 dk boyunca. O yuzden arama bekletmeyi aktif etmemen gerekiyor hat kopmamasi icin. Yani ya arama bekletme ozelligi ya goruntulu arama tercih etmen lazim.
Arama bekletmeyi kapatinca goruntulu arama calisirmi yani

uzman47

uzman47

Üye
Arama bekletmeyi kapatinca goruntulu arama calisirmi yani
Dostum goruntulu arama istiyorsan fix var flashlaman lazim v5 deki gibi olur yani calisir. Ama dedigim gibi arama bekletmeyi acik tutarsan bu seferde ikinci bir sesli arama geldiginde hat kopmasi oluyor. Adam o yuzden v6 da goruntulu arama ozelligini kullanmadi.

kartal2378

kartal2378

Üye
Dostum goruntulu arama istiyorsan fix var flashlaman lazim v5 deki gibi olur yani calisir. Ama dedigim gibi arama bekletmeyi acik tutarsan by seferde ikinci bir seslu arama geldiginde hat kopmasi oluyor. Adam o yuzden v6 da goruntulu arama ozelligini kullanmadi.
Fix verirmisin dostum

uzman47

uzman47

Üye

Buyur.

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
uzman47

uzman47

Üye
Tesekkur ederim dostum
Heralde goruntulu araman calisti. Ama Dedigim gibi arama bekletmeyi kapat yoksa gorusme esnasinda ikinci bir arama gelirse hattin gider 1 dk boyunca. Buda sana sikinti yaratir. Haberin olsun.

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
uzman47

uzman47

Üye
Aynen bu. [emoji3]

kartal2378

kartal2378

Üye

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35 ve uzman47
kartal2378