Bundan sonra verir sağlam link GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alemdarsezer Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dediğim gibi restore yazani indirin flashlayin hadi güle güle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dediğim gibi restore yazani indirin flashlayin hadi güle güle
ibrahim 42 Üye burdaki emoji bizimkinin aynısı sanki GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ibrahim 42 Üye musleysa' Alıntı: hadi iyisiniz emoji derdinizde bitiyor[emoji3] Genişletmek için tıkla ... resetleme devam ederse V8 e dönerim zaten emoji filan kurtarmaz GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa' Alıntı: hadi iyisiniz emoji derdinizde bitiyor[emoji3] Genişletmek için tıkla ... resetleme devam ederse V8 e dönerim zaten emoji filan kurtarmaz GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa Üye Konu Sahibi ibrahim ok' Alıntı: resetleme devam ederse V8 e dönerim zaten emoji filan kurtarmaz GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... evet bazen donuyor ve resetliyor sıklaşırsa bende dönerim
ibrahim ok' Alıntı: resetleme devam ederse V8 e dönerim zaten emoji filan kurtarmaz GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... evet bazen donuyor ve resetliyor sıklaşırsa bende dönerim
musleysa Üye Konu Sahibi uzman47' Alıntı: Emoji oldu ama buda istedigim gibi degil [emoji2] Genişletmek için tıkla ... [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
uzman47' Alıntı: Emoji oldu ama buda istedigim gibi degil [emoji2] Genişletmek için tıkla ... [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
ibrahim 42 Üye musleysa' Alıntı: evet bazen donuyor ve resetliyor sıklaşırsa bende dönerim Genişletmek için tıkla ... donmayı unutmuşum bir kaç defa donduki ne donma bataryayı çıkarmadan düzelmedi GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa' Alıntı: evet bazen donuyor ve resetliyor sıklaşırsa bende dönerim Genişletmek için tıkla ... donmayı unutmuşum bir kaç defa donduki ne donma bataryayı çıkarmadan düzelmedi GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa Üye Konu Sahibi ibrahim ok' Alıntı: donmayı unutmuşum bir kaç defa donduki ne donma bataryayı çıkarmadan düzelmedi GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... öyle donduğu zaman power tusuna 6 7 saniye basılı tut telefon resetlenir
ibrahim ok' Alıntı: donmayı unutmuşum bir kaç defa donduki ne donma bataryayı çıkarmadan düzelmedi GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... öyle donduğu zaman power tusuna 6 7 saniye basılı tut telefon resetlenir
musleysa Üye Konu Sahibi musleysa' Alıntı: dostum bunu denermisin hyperde çalışıyormu Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu sorunda çözüldü fotoğraf stüdyosunda çizim çalışmıyordu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sistem app içine atip izinleri rw-r--r-- olarak ayarlayin
musleysa' Alıntı: dostum bunu denermisin hyperde çalışıyormu Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu sorunda çözüldü fotoğraf stüdyosunda çizim çalışmıyordu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sistem app içine atip izinleri rw-r--r-- olarak ayarlayin
musleysa Üye Konu Sahibi uzman47' Alıntı: Birsey yazmadin. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur
uzman47' Alıntı: Birsey yazmadin. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur
uzman47 Üye musleysa' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur Genişletmek için tıkla ... Dostum musaitsen senide yordum ama. Emojiyi hallettim. Klavye ile alakali degilmis zaten sorun. Klavyeyi s5 ile degismistim ama hosuma gitmedi. Sen elinin altinda varsa hyper v5 romun klavye apk dosyasi ve sec mms apk yi megaya upload edermisin. Tekrardan romu kurmak istemiyorum.
musleysa' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur Genişletmek için tıkla ... Dostum musaitsen senide yordum ama. Emojiyi hallettim. Klavye ile alakali degilmis zaten sorun. Klavyeyi s5 ile degismistim ama hosuma gitmedi. Sen elinin altinda varsa hyper v5 romun klavye apk dosyasi ve sec mms apk yi megaya upload edermisin. Tekrardan romu kurmak istemiyorum.
musleysa Üye Konu Sahibi uzman47' Alıntı: Dostum musaitsen senide yordum ama. Emojiyi hallettim. Klavye ile alakali degilmis zaten sorun. Klavyeyi s5 ile degismistim ama hosuma gitmedi. Sen elinin altinda varsa hyper v5 romun klavye apk dosyasi ve sec mms apk yi megaya upload edermisin. Tekrardan romu kurmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... zipden cikarsana rom elinde işte
uzman47' Alıntı: Dostum musaitsen senide yordum ama. Emojiyi hallettim. Klavye ile alakali degilmis zaten sorun. Klavyeyi s5 ile degismistim ama hosuma gitmedi. Sen elinin altinda varsa hyper v5 romun klavye apk dosyasi ve sec mms apk yi megaya upload edermisin. Tekrardan romu kurmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... zipden cikarsana rom elinde işte
uzman47 Üye musleysa' Alıntı: zipden cikarsana rom elinde işte Genişletmek için tıkla ... Rom telefonda yok bilgisayara atmistim. Evde degilim. Sorun degil musait degilsen sonra hallederim.
musleysa' Alıntı: zipden cikarsana rom elinde işte Genişletmek için tıkla ... Rom telefonda yok bilgisayara atmistim. Evde degilim. Sorun degil musait degilsen sonra hallederim.
hiu482 Üye @uzman47 emoji için emoji switcher uygulamasını deneyebilirsin. İos emojileri gayet anlaşılır ve düzgün. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@uzman47 emoji için emoji switcher uygulamasını deneyebilirsin. İos emojileri gayet anlaşılır ve düzgün. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi