baronsavas
Üye
normalde sürekli hata verdi twpden yap diyincede takılı kaldısupersu normal mi recoweryden mi diye soruyor ya normal deseydin
normalde sürekli hata verdi twpden yap diyincede takılı kaldısupersu normal mi recoweryden mi diye soruyor ya normal deseydin
işte recoweryden deyince öyle oluyor ama normal deyince olmasi lazımdınormalde sürekli hata verdi twpden yap diyincede takılı kaldı
içime sinmedi zaten hypera geri dönüyorum şuanişte recoweryden deyince öyle oluyor ama normal deyince olmasi lazımdı
Klavyenin ekran goruntusunu atarmisinsupersu vardı zaten içinde ancak güncelleme yaptıgımda tel açılmadı bi türlü başlangıç ekran takılı kaldı.
bu arada cm nin klavye çok hoş bunu hyper v5 e nasıl gömerim
hyperı yükledim şuan, atamıyacam malesef. uygulamalar sürekli izin istiyor cmde sinir bozucu bi şekilde.Klavyenin ekran goruntusunu atarmisin
valla denemen lazım fikirler değişik oluyor ben v8 kullaniyorumhyperı yükledim şuan, atamıyacam malesef. uygulamalar sürekli izin istiyor cmde sinir bozucu bi şekilde.
ecplise v8 nasıl bu arada hyper v5 e kıyasla
Sen hyper v5 mi kullaniyon. Romun stabelitesi nasil sisme kasma yapiyormu hangi kernel ile geliyor rom.hyperı yükledim şuan, atamıyacam malesef. uygulamalar sürekli izin istiyor cmde sinir bozucu bi şekilde.
ecplise v8 nasıl bu arada hyper v5 e kıyasla
çok öyle profesyonel bi kullanıcı değilim ama romdan gayet memnunum takılma donma pek olmuyor.Sen hyper v5 mi kullaniyon. Romun stabelitesi nasil sisme kasma yapiyormu hangi kernel ile geliyor rom.

dostum bunu denermisin hyperde çalışıyormuçok öyle profesyonel bi kullanıcı değilim ama romdan gayet memnunum takılma donma pek olmuyor.
@musleysa evt dostum klavye buydu google klavyemi bu o zaman marketten indiriyim![]()
duruldu hatası veriyor malesef. google klavyeyi de systeme gömüyüm dedim ama oda durduruldu hatası veriyordostum bunu denermisin hyperde çalışıyormuMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
o hata veren kendi klavyesi onu silmen gerek...tam olarak şöyle google klavye normal yüklüyorsun varsayılan olarak ayarlıyorsun data app icinden Google klavye bul kopyala sistem app içine at izinleri rw-r--r-- olarak ayarla Samsung klavye sil telefonu yeniden başlatduruldu hatası veriyor malesef. google klavyeyi de systeme gömüyüm dedim ama oda durduruldu hatası veriyor
musleysa tam ekran arama linkini verebilirmisin biraz karıştırdım yanlış dosya flaşladım
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen dediğin gibi yaptım ama google klavye durduruldu hatası alıyorum. samsung klavyeyide sildim iyi mio hata veren kendi klavyesi onu silmen gerek...tam olarak şöyle google klavye normal yüklüyorsun varsayılan olarak ayarlıyorsun data app icinden Google klavye bul kopyala sistem app içine at izinleri rw-r--r-- olarak ayarla Samsung klavye sil telefonu yeniden başlat

eee bende gömülüaynen dediğin gibi yaptım ama google klavye durduruldu hatası alıyorum. samsung klavyeyide sildim iyi mi![]()
İbrahim sen ne yaptın duzeldimirom içinden samsung klavyeyi alırsın bunu biliyorsun
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi