ibrahim 42
Üye
zipden cikarip silmen lazim sonra tekrar zip lemen gerek.....Arkadaşlar romu yüklemeden önce içinden kullanmak istemediğim apk leri silmek istiyorum örnek Chrome gibi birçok sileceğim apk var ne es file nede root Explorer işlem yapmıyor sil seçeneği yok romu kurmadan editlelemek temizlemek istiyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne yaptığını bilmediğim için birşey diyemem... zipi yapamamisindirV5 kuracaktım sıfırdan Mega vipe ile romu temizleyim dedim hatta geçen gün pc de temizledim rom 750 mb oldu içinden çok şeyler sildim bu seferde rom yüklenmedi neden oldu acaba
tık koymuyorum ama üzerindeki yükü azaltmaya çalışıyorum 893 mb yerine 800 mb olsa iyi olmazmıhyperde zaten opsiyonel herşeye tık koyma
zaten dolusu 893mb tik koymadiklarini düş yine aynı hesap....samsung sans da yazı karakterini ayarla sil oda 16 mb falan galiba,başka kullanmadigin ne varsa siltık koymuyorum ama üzerindeki yükü azaltmaya çalışıyorum 893 mb yerine 800 mb olsa iyi olmazmı
Romdan sec mms apk yi aldim degistim oldu. Fakat klavye apk olmadi pc de zipe cevirdim denedim bu seferde flaslarken hata verdi.zaten dolusu 893mb tik koymadiklarini düş yine aynı hesap....samsung sans da yazı karakterini ayarla sil oda 16 mb falan galiba,başka kullanmadigin ne varsa sil
Bende romun kendi klavyesini geri yuklemek istiyorum.romu zipden çıkardım editledim 769 mb sıfırdan romu yükledim eclipse arama ekranı ve sms romu kurmadan içine attım sorunsuz oldu birde S5 klavye attım
Hangi klavye buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
V5 romdan aldigin apk ise olmuyor denedim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız