Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37

uzman47

uzman47

Üye
supersu vardı zaten içinde ancak güncelleme yaptıgımda tel açılmadı bi türlü başlangıç ekran takılı kaldı.
bu arada cm nin klavye çok hoş bunu hyper v5 e nasıl gömerim
Klavyenin ekran goruntusunu atarmisin

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Google klavye o

• Beğen
Tepkiler: uzman47
baronsavas

baronsavas

Üye
Klavyenin ekran goruntusunu atarmisin
hyperı yükledim şuan, atamıyacam malesef. uygulamalar sürekli izin istiyor cmde sinir bozucu bi şekilde.
ecplise v8 nasıl bu arada hyper v5 e kıyasla

• Beğen
Tepkiler: uzman47
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
klavye buydu demi

• Beğen
Tepkiler: baronsavas ve uzman47
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
hyperı yükledim şuan, atamıyacam malesef. uygulamalar sürekli izin istiyor cmde sinir bozucu bi şekilde.
valla denemen lazım fikirler değişik oluyor ben v8 kullaniyorum

uzman47

uzman47

Üye
Sen hyper v5 mi kullaniyon. Romun stabelitesi nasil sisme kasma yapiyormu hangi kernel ile geliyor rom.

baronsavas

baronsavas

Üye
Sen hyper v5 mi kullaniyon. Romun stabelitesi nasil sisme kasma yapiyormu hangi kernel ile geliyor rom.
çok öyle profesyonel bi kullanıcı değilim ama romdan gayet memnunum takılma donma pek olmuyor.
@musleysa evt dostum klavye buydu google klavyemi bu o zaman marketten indiriyim :D

• Beğen
Tepkiler: musleysa ve uzman47
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
çok öyle profesyonel bi kullanıcı değilim ama romdan gayet memnunum takılma donma pek olmuyor.
@musleysa evt dostum klavye buydu google klavyemi bu o zaman marketten indiriyim :D
dostum bunu denermisin hyperde çalışıyormu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

baronsavas

baronsavas

Üye
dostum bunu denermisin hyperde çalışıyormu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
duruldu hatası veriyor malesef. google klavyeyi de systeme gömüyüm dedim ama oda durduruldu hatası veriyor

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
musleysa tam ekran arama linkini verebilirmisin biraz karıştırdım yanlış dosya flaşladım

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
duruldu hatası veriyor malesef. google klavyeyi de systeme gömüyüm dedim ama oda durduruldu hatası veriyor
o hata veren kendi klavyesi onu silmen gerek...tam olarak şöyle google klavye normal yüklüyorsun varsayılan olarak ayarlıyorsun data app icinden Google klavye bul kopyala sistem app içine at izinleri rw-r--r-- olarak ayarla Samsung klavye sil telefonu yeniden başlat

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: baronsavas
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
musleysa tam ekran arama linkini verebilirmisin biraz karıştırdım yanlış dosya flaşladım

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok
baronsavas

baronsavas

Üye
o hata veren kendi klavyesi onu silmen gerek...tam olarak şöyle google klavye normal yüklüyorsun varsayılan olarak ayarlıyorsun data app icinden Google klavye bul kopyala sistem app içine at izinleri rw-r--r-- olarak ayarla Samsung klavye sil telefonu yeniden başlat
aynen dediğin gibi yaptım ama google klavye durduruldu hatası alıyorum. samsung klavyeyide sildim iyi mi :D

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
rom içinden samsung klavyeyi alırsın bunu biliyorsun

• Beğen
Tepkiler: musleysa
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
simdilik bunu flshla