uzman47
Üye
Sendede yazdigim gibimi farkli bir ayari yoksa bunu kullanmanin bir mantigida yok gibi cunku normal surumde de son gorulmeyi kapatabiliyorsun. Dogal olarak sende diger kisilerin son gorulmelerini goremiyorsun yani ayni sey ...
Sendede yazdigim gibimi farkli bir ayari yoksa bunu kullanmanin bir mantigida yok gibi cunku normal surumde de son gorulmeyi kapatabiliyorsun. Dogal olarak sende diger kisilerin son gorulmelerini goremiyorsun yani ayni sey ...
konuyu tam okumamissin belli bunda bir sürü sey var kurcala birazSendede yazdigim gibimi farkli bir ayari yoksa bunu kullanmanin bir mantigida yok gibi cunku normal surumde de son gorulmeyi kapatabiliyorsun. Dogal olarak sende diger kisilerin son gorulmelerini goremiyorsun yani ayni sey ...
Konuyu okudum uygulamayida kurdum. Ayarlarida kurcaladim kendini gizliyorsun oluyor onda bir sikinti yok. Ama sende digerlerin son gorulmelerini ve cevrim ici disi olduklarini goremiyorsun. Bunun bi cozumu varsa soylersen sevinirim.konuyu tam okumamissin belli bunda bir sürü sey var kurcala biraz
mavi tıkları gizlersin okuduğunu göremez ama sen görürsünKonuyu okudum uygulamayida kurdum. Ayarlarida kurcaladim kendini gizliyorsun oluyor onda bir sikinti yok. Ama sende digerlerin son gorulmelerini ve cevrim ici disi olduklarini goremiyorsun. Bunun bi cozumu varsa soylersen sevinirim.
Dostum onlari biliyorum. Zaten yaptim. Sorun karsindakinin cevrimici olup olmadigini nasil gorecem.mavi tıkları gizlersin okuduğunu göremez ama sen görürsün
o özellik yok henüzDostum onlari biliyorum. Zaten yaptim. Sorun karsindakinin cevrimici olup olmadigini nasil gorecem.
İste oda olsaydi tadindan yenmezdi. Cunku denedim bende hickimsenin son gorulmesini ve cevrimici olup olmadiklarini goremiyorum.[emoji19]o özellik yok henüz
ben şuna takildim şimdi içinde 100 tane ozellik var sadece bu yok diye(normalinde zaten yok)plus kullanmanın mantigi yok demek ne kadar doğruİste oda olsaydi tadindan yenmezdi. Cunku denedim bende hickimsenin son gorulmesini ve cevrimici olup olmadiklarini goremiyorum.[emoji19]
Kendi adima soyluyorum dostum. Benim icin karsidakini gorebilmekte onemli sadece kendimi gizleme olayi normal surumde de var. Tabiki bir cok ozellik var plus surumde ama benim icin dedigim ozellik cok onrmliydi oda dedigin gibi daha icat edilmedi.[emoji3]ben şuna takildim şimdi içinde 100 tane ozellik var sadece bu yok diye(normalinde zaten yok)plus kullanmanın mantigi yok demek ne kadar doğru
sen bi kullanmaya devam et içinde daha neler olduğunu öğrenince yatıp kalkıp bana dua etcen[emoji3][emoji3][emoji3]Kendi adima soyluyorum dostum. Benim icin karsidakini gorebilmekte onemli sadece kendimi gizleme olayi normal surumde de var. Tabiki bir cok ozellik var plus surumde ama benim icin dedigim ozellik cok onrmliydi oda dedigin gibi daha icat edilmedi.[emoji3]
Root explorer ile system app icinden samsung ime apk varsa onu sil ayrica xperia apk varsa onuda sil. Daha sonra megadan bu klavyeyi indir recovery d3n flashla dostum gri s5 klavyesidir.Yav arkadaşlar
Klavyede ikide bir kapanma oluyor.
Xperia klavyeyi zipledim ama olmuyor.
Samsung klavye hatası değil aldığım hata.
Diğer konudan yani blekotadan klavye zipledim, oda olmadı.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru diyorsun.apk dosyasini ziplemek ?...tam olarak ne yapiyorsun,apk yüklersin yada sistem app içine atılarak gömme tabir edilen işlem yapılır, yada zipli dosyayı flashlarsın