Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Sendede yazdigim gibimi farkli bir ayari yoksa bunu kullanmanin bir mantigida yok gibi cunku normal surumde de son gorulmeyi kapatabiliyorsun. Dogal olarak sende diger kisilerin son gorulmelerini goremiyorsun yani ayni sey ...
konuyu tam okumamissin belli bunda bir sürü sey var kurcala biraz

uzman47

uzman47

Üye
konuyu tam okumamissin belli bunda bir sürü sey var kurcala biraz
Konuyu okudum uygulamayida kurdum. Ayarlarida kurcaladim kendini gizliyorsun oluyor onda bir sikinti yok. Ama sende digerlerin son gorulmelerini ve cevrim ici disi olduklarini goremiyorsun. Bunun bi cozumu varsa soylersen sevinirim.

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu okudum uygulamayida kurdum. Ayarlarida kurcaladim kendini gizliyorsun oluyor onda bir sikinti yok. Ama sende digerlerin son gorulmelerini ve cevrim ici disi olduklarini goremiyorsun. Bunun bi cozumu varsa soylersen sevinirim.
mavi tıkları gizlersin okuduğunu göremez ama sen görürsün

• Beğen
Tepkiler: uzman47
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
sadece bununla sınırlı değilki tema olayı zaten on numara her yerini istedigin gibi degistiriyorsun simdi saymakla bitmez özelliklere sahip ne diyeyim ben yıllardır kullanırım

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
  • Beğen
Tepkiler: musleysa
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
İste oda olsaydi tadindan yenmezdi. Cunku denedim bende hickimsenin son gorulmesini ve cevrimici olup olmadiklarini goremiyorum.[emoji19]
ben şuna takildim şimdi içinde 100 tane ozellik var sadece bu yok diye(normalinde zaten yok)plus kullanmanın mantigi yok demek ne kadar doğru

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
ben şuna takildim şimdi içinde 100 tane ozellik var sadece bu yok diye(normalinde zaten yok)plus kullanmanın mantigi yok demek ne kadar doğru
Kendi adima soyluyorum dostum. Benim icin karsidakini gorebilmekte onemli sadece kendimi gizleme olayi normal surumde de var. Tabiki bir cok ozellik var plus surumde ama benim icin dedigim ozellik cok onrmliydi oda dedigin gibi daha icat edilmedi.[emoji3]

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Kendi adima soyluyorum dostum. Benim icin karsidakini gorebilmekte onemli sadece kendimi gizleme olayi normal surumde de var. Tabiki bir cok ozellik var plus surumde ama benim icin dedigim ozellik cok onrmliydi oda dedigin gibi daha icat edilmedi.[emoji3]
sen bi kullanmaya devam et içinde daha neler olduğunu öğrenince yatıp kalkıp bana dua etcen[emoji3][emoji3][emoji3]

• Beğen
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
Yav arkadaşlar
Klavyede ikide bir kapanma oluyor.
Xperia klavyeyi zipledim ama olmuyor.
Samsung klavye hatası değil aldığım hata.
Diğer konudan yani blekotadan klavye zipledim, oda olmadı.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
Yav arkadaşlar
Klavyede ikide bir kapanma oluyor.
Xperia klavyeyi zipledim ama olmuyor.
Samsung klavye hatası değil aldığım hata.
Diğer konudan yani blekotadan klavye zipledim, oda olmadı.

Root explorer ile system app icinden samsung ime apk varsa onu sil ayrica xperia apk varsa onuda sil. Daha sonra megadan bu klavyeyi indir recovery d3n flashla dostum gri s5 klavyesidir.

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
tmmdır
hallettim.
bir önceki xperia klavyesine yapı olarak çok benziyor.
çok teşekkürler :)

• Beğen
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
birileri benim moralimi niye bozuyor ne istiyor acaba ben çocuk değilim 43 yaşındayım bundan sonra kim ters ters laf konuşursa düz gideceğim

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
Arkadaşlar selamlar tekrardan.
Kafanızı klavye ile baya baya şişirdim, özür dilerim öncelikle.

Sonrasında benim kullandığım klavyenin resmini aşağı yükledim, hatta resmi aldığım yerdeki zip dosyasını da flaşladım ama nafile.
Xperia nın klavyesi bu.

Son düzenleme:

byl82

Kapalı Hesap
nediyelimyani, post: 7890648, member: 569750"]Arkadaşlar selamlar tekrardan.
Kafanızı klavye ile baya baya şişirdim, özür dilerim öncelikle.

Sonrasında benim kullandığım klavyenin resmini aşağı yükledim, hatta resmi aldığım yerdeki app dosyasını da zipledim ama nafile.
Xperia nın klavyesi bu.

[/QUOTE]
Kullandı
Link varmı bu klavyenin hoşuma gitti klavye

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
apk dosyasini ziplemek ?...tam olarak ne yapiyorsun,apk yüklersin yada sistem app içine atılarak gömme tabir edilen işlem yapılır, yada zipli dosyayı flashlarsın

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

byl82

Kapalı Hesap
Zipli dosyası varmı flaslamak için

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
apk dosyasini ziplemek ?...tam olarak ne yapiyorsun,apk yüklersin yada sistem app içine atılarak gömme tabir edilen işlem yapılır, yada zipli dosyayı flashlarsın
Doğru diyorsun.
Zip halinde iniyor, flaşlıyorum.
Kafa gitti iyice gün içi yoğunluktan :(

• Beğen