anladım.Bide studyo uygulamasinda cizim calismiyor. Onun icinde asagidaki linkten indirdigin apk yi root explorer ile system app icine atip izinleri rw-r-r yapip onay verip yeniden badlstican. Cizimde calisacak.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ibrahim senin elinde varsa @nediyelimyani arkadas icin megaya note5 MM system ui yi senin kullandigin olani upload edermisin.[emoji3]yaptım fark edermi hatamı yaptım
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klavye bence gayet guzel. Nasil yani buyutme derken anlamadim.emojilerde sıkıntı yok
klavyeyi büyütebilir miyiz?
Google ye yazdinmi cok rahat indirirsin root explorer apk yi.anladım.
peki sağlam bi fu ll explorer var mı bildiğin?
Bence klavye guzel hic oynama.[emoji3]dokdo nun klavye sağa sola tam yaslı şekildeydi. bunda ortada duruyor
Bu klavye zaten hyper v5 romun klavyesi degilmi. Klavye iyi kullanisli bence degistirme.Bendeki klavye de böyle.
benim dediğim alt tarafı komple kaplıyor.
biliyorum da üstad ben xperia nın klavyesini kullanıyordum, alışkanlık oldu. bu klavyenin tuş serisi küçük geliyor benim parmaklaraBu klavye zaten hyper v5 romun klavyesi degilmi. Klavye iyi kullanisli bence degistirme.

gondereyim sana xperiabiliyorum da üstad ben xperia nın klavyesini kullanıyordum, alışkanlık oldu. bu klavyenin tuş serisi küçük geliyor benim parmaklara
iyi olur vallahigondereyim sana xperia

burda klavyeyi büyütmek istiyorum diyorsun bende sana büyük klavye öneriyorum bendeki bunun aynısı diyorsun bu nasıl bir mantık iki ayrı klavyeye aynı diyorsun bir farkını söyleyim iki klavyeyi karşılaştır S5 klavyesi nin tuşları ne kadardır büyük diğerine nazaranemojilerde sıkıntı yok
klavyeyi büyütebilir miyiz?