Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
v7 çıkmadımı daha çok uazttılar inşallah iyi bir rom olur

• Beğen
Tepkiler: uzman47

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
arkadaşlar gelen gizli numaralara telefonu açabilirmiyiz nerden ayarlar filan

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Gelen gizli numarayi cevaplamak mi istiyorsun.
evet dostum hem cevaplamak hemde numarayı öğrenme peşindeyim mesele şöyle arayan kişiyi biliyorum noyu degiştirdi bana vermiyor gizli aramayı aç arayım diyor gizli arama geldiginde numarayı öğrenme imkanı varmı

uzman47

uzman47

Üye
evet dostum hem cevaplamak hemde numarayı öğrenme peşindeyim mesele şöyle arayan kişiyi biliyorum noyu degiştirdi bana vermiyor gizli aramayı aç arayım diyor gizli arama geldiginde numarayı öğrenme imkanı varmı
Gizli numaralari yanitlamayi acarsin. Ama arayan numarayi gizledigi icin noyu bulamazsin.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok
GreaTH

GreaTH

Üye

Niye gizli numara demisler numara gizli oldugu icin sende bunu ogrenmeye calisiyon mantiksiz :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Niye gizli numara demisler numara gizli oldugu icin sende bunu ogrenmeye calisiyon mantiksiz :)
bilirsende bir bilmeze sor demişler imkansız bişey değil insanların banka hesaplarını boşaltan bilgileri çalan daha neler neler yapan hackerler bu sizin için bir madurluk

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35

hiu482

Üye
Bir yolu var ama 50 60 tl masrafı var.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GreaTH

GreaTH

Üye
bilirsende bir bilmeze sor demişler imkansız bişey değil insanların banka hesaplarını boşaltan bilgileri çalan daha neler neler yapan hackerler bu sizin için bir madurluk

Hackerinda baska isi yok gizli numarayi bulucak.eminim 2 saat netten bakmisindir :D sonuc husran
Beyler 3 yil aradan sonra s3 den kurtulmus oluyorum Lg g4 aldim s3 u anneme vericem face ve konusma yapar sadece. sarji iyi olan Bi rom soylermisiniz Surum fark etmez

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
sen meraklanma stres yapma sağolsun biri bin olsun arkadaşım halletti demekki bilip bilmeden konuşmamak gerek bunuda öğrenmiş olursun

• Beğen
GreaTH

GreaTH

Üye
sen meraklanma stres yapma sağolsun biri bin olsun arkadaşım halletti demekki bilip bilmeden konuşmamak gerek bunuda öğrenmiş olursun

Tabi canimm benim arkadasta Aranmadan once Kimin aricagini buldu

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: *hido*, baronsavas, uzman47 ve 1 kişi daha

afocen

Üye
al işte note 3 sm-n9000q lolipop yüklü iken imei gitmiş 2 gün oldu uğraşıyorum hala tık yok efs denilen şey ne başa belaymışsın arkadeş

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
al işte note 3 sm-n9000q lolipop yüklü iken imei gitmiş 2 gün oldu uğraşıyorum hala tık yok efs denilen şey ne başa belaymışsın arkadeş
[emoji15] [emoji15] [emoji15][emoji23] [emoji23]

afocen

Üye
gt-s7560 s5 5.0.2 rom attım arkadaş ne güzel oldu yok bize güzel rom s3 v7 ne zaman ya

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baronsavas

baronsavas

Üye
Google klavye kullanıyorum ve tam ekran oyunlarda yatay klavye çoğu zaman çok geç açılıyor hatta açılmıyor. Bir çözüm varmı ya da ne yapmam lazım hızlanması için

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Hyper v7..[emoji1]

• Beğen