pek uygun olmadı GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa Üye Konu Sahibi ibrahim ok' Alıntı: pek uygun olmadı GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... eee tamam işte arka plan içinde diğeri olacak
ibrahim ok' Alıntı: pek uygun olmadı GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... eee tamam işte arka plan içinde diğeri olacak
ibrahim 42 Üye başka hava durumu widgetleri varmı GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ibrahim 42 Üye Çokta iyi sayılmaz genelde htc Fancy kullanıyorum GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çokta iyi sayılmaz genelde htc Fancy kullanıyorum GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa Üye Konu Sahibi benim hoşuma gitti 1 2 gün kullanır silerim zaten ana ekranda widget kullanmam normalde
uzman47 Üye Bi cikmadi gitti şu v8 . Ama baya degisiklik yapilmis heralde.. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi cikmadi gitti şu v8 . Ama baya degisiklik yapilmis heralde.. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uzman47 Üye Aynen.. insallah stabil bir guncellemedir. Kasma sisme yapmadan 5 gun goturse yeter. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen.. insallah stabil bir guncellemedir. Kasma sisme yapmadan 5 gun goturse yeter. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uzman47 Üye Bakalim bir ciksinda deneriz artik.[emoji4] GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ibrahim 42 Üye Bu gün yine note2 için ćıkan eclipse V8 i yükledim sadece aramada benim ses karşıya gitmiyor başka hiçbir sorun yoktu GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu gün yine note2 için ćıkan eclipse V8 i yükledim sadece aramada benim ses karşıya gitmiyor başka hiçbir sorun yoktu GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uzman47 Üye Hadi hayirlisi bakalim. Ayrica kandiliniz mubarek olsun ... GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi hayirlisi bakalim. Ayrica kandiliniz mubarek olsun ... GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi