Yeniden başlatma sorunu derken nasıl bir sorun@ismailozcn Evet bu
Yeniden başlatma sorunu yaşayan var mı son sürümde? Yoksa benim açma/kapama tuşu ömrünü doldurmak üzere mi?![]()

Yeniden başlatma sorunu derken nasıl bir sorun![]()
@kosovali41 kardeşim aynı sorunu ben de yaşadım.sürekli reset atıyodu kendi kendine.brick olmuş diye hard reset attılar telefona.yine düzelmedi.meğer sorun power tuşundaymışDurduk yere reboot yapıyor kendi kendini. Baştan kurulum yaptım bakayım tekrar yapacak mı
wonder'da genel bi sorun sanırım bu tuşun bozulması.bi baktır derim @kosovali41 kardeşim aynı sorunu ben de yaşadım.sürekli reset atıyodu kendi kendine.brick olmuş diye hard reset attılar telefona.yine düzelmedi.meğer sorun power tuşundaymışwonder'da genel bi sorun sanırım bu tuşun bozulması.bi baktır derim
![]()

Rica ederimArtık eminim iyice saçmalamaya başladı çünkü power tuşu. Sağolasın cevap için kardeşim![]()
5.0 de olan sorunların bir çoğu çözülmüş muhtemel Wonder için daha az sorunla gelecektir.Gelse de şu anlık kullanılabilir olur mu bilmen
inşallah ama yinede beklentimi yüksek tutmayacağım5.0 de olan sorunların bir çoğu çözülmüş muhtemel Wonder için daha az sorunla gelecektir.

Konu günceldir.Muhtemel baktığınız versiyon cm12 değildir.Xda güncel konu linkini paylaşır mısınız?konu güncellenirse çok iyi olur sanırım xda konu guncellenmiş![]()
hangi romu kuracaksınız.?s.a arkadaşlar lutfen yardım edin cwm 6.0.5.1 kururlu fakat ben şimdi farklı bir rom kurmak istediğim için cwm 6.0.4.5 i kurmak istiyorum ama kurulmuyor flaslıyom olmuyo önceki cwm lwrin hepsinde olurdu bunda olmuyo