Galaxy W i8150 Wonder [ROM][LP][5.0.2][LRX22G] CyanogenMod 12.0 (20150523-UNOFFICIAL) [Final]

Sponsorlu Bağlantılar

spazmol

spazmol

Üye
Xda da closed yapmış adam bütün linkleri bende erisemiyorum

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Elinde olan biri yokmu yandexe felan yüklese

43 mblik gapps bu mu?

kosovali41

kosovali41

Üye
@ismailozcn Evet bu

Yeniden başlatma sorunu yaşayan var mı son sürümde? Yoksa benim açma/kapama tuşu ömrünü doldurmak üzere mi? :)

spazmol

spazmol

Üye
isoy

isoy

Üye
Durduk yere reboot yapıyor kendi kendini. Baştan kurulum yaptım bakayım tekrar yapacak mı
@kosovali41 kardeşim aynı sorunu ben de yaşadım.sürekli reset atıyodu kendi kendine.brick olmuş diye hard reset attılar telefona.yine düzelmedi.meğer sorun power tuşundaymış :) wonder'da genel bi sorun sanırım bu tuşun bozulması.bi baktır derim ;)

• Beğen
Tepkiler: kosovali41
kosovali41

kosovali41

Üye
@kosovali41 kardeşim aynı sorunu ben de yaşadım.sürekli reset atıyodu kendi kendine.brick olmuş diye hard reset attılar telefona.yine düzelmedi.meğer sorun power tuşundaymış :) wonder'da genel bi sorun sanırım bu tuşun bozulması.bi baktır derim ;)

Artık eminim iyice saçmalamaya başladı çünkü power tuşu. Sağolasın cevap için kardeşim :oke:

WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
Cm 12.1 çıktı, hayırlı olsun.Gelmesi yakındır

• Beğen
Tepkiler: ONUR5544
spazmol

spazmol

Üye
Gelse de şu anlık kullanılabilir olur mu bilmen

by_sen

by_sen

Üye
konu güncellenirse çok iyi olur sanırım xda konu guncellenmiş :)

WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
konu güncellenirse çok iyi olur sanırım xda konu guncellenmiş :)
Konu günceldir.Muhtemel baktığınız versiyon cm12 değildir.Xda güncel konu linkini paylaşır mısınız?

spazmol

spazmol

Üye
Öyle bi rom görmedim ben :D

darbe190767

darbe190767

Üye
cm12.1 ne zmn gelck wondr e

by_sen

by_sen

Üye
evet yanlış görmüşüm sanırım :) bu arada iki romu ben direk flaşladım :D kurulumda iki kez aynı hatayı verdi ve kuruluma devam etti. bi problem olur mu. bunu kaldırma sebebim. açılışta sürekli olarak yeni sürüme geçiliyor demesiydi.

Yardım lütfen.

özal_92

Üye
s.a arkadaşlar lutfen yardım edin cwm 6.0.5.1 kururlu fakat ben şimdi farklı bir rom kurmak istediğim için cwm 6.0.4.5 i kurmak istiyorum ama kurulmuyor flaslıyom olmuyo önceki cwm lwrin hepsinde olurdu bunda olmuyo

WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
s.a arkadaşlar lutfen yardım edin cwm 6.0.5.1 kururlu fakat ben şimdi farklı bir rom kurmak istediğim için cwm 6.0.4.5 i kurmak istiyorum ama kurulmuyor flaslıyom olmuyo önceki cwm lwrin hepsinde olurdu bunda olmuyo
hangi romu kuracaksınız.?

new build

aryscat

aryscat

Üye
Yeni sürüm hayırlı olsun. Hemen indirip kuruyoru... İnşallah kararlılık arttırılmıştır biraz...
Download CM-12.0 and gapps package and put in external sd card
  • 2015-04-11: CM-12.0 20150410-UNOFFICIAL [ ]
    MD5SUM: 884d2a2de87187067a7d9b41d1cc49b8
    • device: Add support for display color calibration (KCAL)
    • cmhw: Add keydisabler class
    • rootdir: Set permissions for keydisabler
    • rootdir: Various updates to init
    • overlay: Disable dialer lookup by default
    • Add support for TWRP
    • rootdir: Fix typo
    Credits for various changes goes to: sirmordred, khusika
Bir türlü google bağlantısını kuramadım. Bağlantı sihirbazı aşırı kasıyor , bir türlü bağlanamıyor. Kaldırdım.

Üst Alt