Galaxy W i8150 Wonder [ROM][LP][5.0.2][LRX22G] CyanogenMod 12.0 (20150523-UNOFFICIAL) [Final]

Sponsorlu Bağlantılar

burak_102

burak_102

Üye
Brick kirilabilir mi ?
Kırmak derken? Brick telefonun susmasına denir. Ekran açılmaz hiç tepki vermez telefon. Düzelir mi, evet düzelir jtag yaptırman lazım onu da anakartına kabloları lehimleyip pc den hayat vermeye çalışırlar.

burak_102

burak_102

Üye
soft brick ise çok sıkıntı yok fakat hard brick ise telefona veda et diyebilirim.
Soft brick 2 dakikalık olay hemen halledilir, hard brick olduğunda veda etmene gerek yok telefoncu yapıyor. Benim oldu yaptılar, @sir mordred in telefonu da olmuştu.

genco15

genco15

Üye
muzik durdu hatası alıyorum sureklı baska mp3 player ındırdım oda calısmıyor nasıl duzeltılebılır ?

spazmol

spazmol

Üye
Arkadaşlar bu telefonda en iyi oyun romu hangisini önerisiniz

EnisBerkPolat

Üye
Bu romu yüklemeden önce 2,7 GB hafıza var olarak gözüküyodu. 1,70 GB Telefon, 1,07 GB SD Card gözüküyodu. telefonda hafıza kartı takılı değildi, hâlâ takılı değil fakat SD Card artık gözükmüyor ve kullanılmıyor nasıl düzeltebilirim ??
-------
Beyler bişey sorucam şimdi ben rom yükledikten sonra sarj %50 veya daha fazla/azken ama bitmemişken kapanmaya başladı, telefon daha geç açılmaya başladı vs gibi sorunlar olmaya başladı. Orjinal Romu geri yüklesem bu sorunlar düzelir mi ? Veya bu tarz sorunların olmadığı bir rom önerir misiniz ?

Son düzenleme:

Ali Karamuklu

Üye
Ben android 4.2.2 yükledim en hizli ROM bence hicbir oyunu kasmiyor ama 5.0.2 çok yavaş kasiyor

scandall20

Üye
arkadaşlar ben cm11 e geri dnmek istiyorum şimdiki cwm ile kurdugumda boot ekranı gelmiyor siyah ekranda kalıyor.tekrar cm 12 kurdum düzeldi.cwm yi bir alt sürüme nasıl düşürebilirim bu konuda böle bir muhabbet geçmiş cwm yi vermişler flasla die ama onuda yaptım olmadı nasıl cm11 kurabilirim yardımcı olabilir misiniz ????

T.serdar

Üye
arkadaşlar ben cm11 e geri dnmek istiyorum şimdiki cwm ile kurdugumda boot ekranı gelmiyor siyah ekranda kalıyor.tekrar cm 12 kurdum düzeldi.cwm yi bir alt sürüme nasıl düşürebilirim bu konuda böle bir muhabbet geçmiş cwm yi vermişler flasla die ama onuda yaptım olmadı nasıl cm11 kurabilirim yardımcı olabilir misiniz ????
Cwm 6.0.5.0 i flashlicaksin daha sonra advance gelip rebout recovery demen lazim sonra surumun 6.0.5.0 olur wipeleri yaparsin ve cm11 kurulumuna donersin :)

scandall20

Üye
spazmol

spazmol

Üye

yeni bi sürüm gelmiş

darbe190767

darbe190767

Üye
Arkadaslar yeni surumu deniyen var mi daha ben yuklemedim acilis suresi duserse yukliycm suan darkcm11 kullaniyorum 4.4 .4 android surumu stabil ama oyun ve sarj sikintili bana hem oyun hemde sarj olan bi rom ariyorum ama 4.0.4 surumu hic sevmiyorum bi rom onerinde su sikintidan kurtulam :D

aryscat

aryscat

Üye
Cm11 son sürüm çok iyi. Cm12 günlük kullanıma pek uygun gelmedi bana. Her yerde sebepsiz takılmalar ve donmalar var.

ertugrul5555s

Üye
arkadaşlar kasma felan olmaması için ne yapmam lazım hangi sistem uygulamalarını sileyim bi yardım edin

genco15

genco15

Üye
Beyler g3 aldım emektarıda pedere vercem cm12 kurulu şekilde kendinize iyi bakın emeği geçen herkese teşekkürler

ertugrul5555s

Üye
5 yuklu halde verirsen heralde çok sorunla karşılaşır arama ekranı felan gec geliyo bazen

Üst Alt