Galaxy W i8150 Wonder [ROM][LP][5.0.2][LRX22G] CyanogenMod 12.0 (20150523-UNOFFICIAL) [Final]

by_sen

Üye
Amacını anlamış değilim
Ekran goruntu almayi sordum cevabini verdin. Bende dedim ki bu kombinasyonu degistirebiliyor muyuz? (Srs kisma + guc tusunu home + guc tusu gibi yapabilir miyiz) umarim anlatabilmisimdir bu arada anasayfaya extra sayfa ekleye biliyor muyuz bakindim ama bulamadim

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
Amacımdan kastım neden değişiklik yapmak istediğini anlamış değilim()Sonuçta iki tuşa basacaksın

lütfen gereksiz mesajları silin ve bir surun varsa özelden halledin konuyu kirletmeyin lütfen unutmayın hiç bir zaman. Aranızda bu formu takip eden bayanlarında olabileceği saygıyı asla eksik etmeyin ben bu siteyi çok severim aynı zamanda yıllardır takip ederim lütfen rica ederim bu güzel sitemize güzel bir şekilde sahip çıkalım .

Son düzenleme:
Tepkiler: bozkurt5878 ve isoy

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun yeni CM12 daha denemediğim için konu açmadım deneyip en kısa sürede konuyu açmayı düşünüyorum.Bir çok hatalar giderilmiş ve özellikler eklenmiştir.

ROM begin download'a tıklayın.Sonrasında primary downloada tıklayın inmeye başlayacaktır

Gapps

Kurulumu konumuzdaki anlatım gibidir.

Son düzenleme:

T.serdar

Üye
Denedinmi deneyen varmi?

teşekkürler indirip deneyeceğim inşallah iyidir

Beyler ben dosyaları indirip telefona attım fakat format atınca gitti bu dosyalar. Şu anda rom'u yükleyemiyorum da telefonda açılmıyo. Acil yardım edin

Beyler ben dosyaları indirip telefona attım fakat format atınca gitti bu dosyalar. Şu anda rom'u yükleyemiyorum da telefonda açılmıyo. Acil yardım edin

Son düzenleme:

WarLox

Üye
    Konu Sahibi

Rom dosyalarını Hafıza kartına bir kart okuyucu aracılığıyla tekrar atıp hafıza kartından yükleme yapınız.
Denedinmi deneyen varmi?
Kismi Perfomance menüsü ve geliştirici seçenekleri aktif.Liste menüsü animasyonları dahil edilmiş bir kaç güzel özellik eklenmiş.Bilinen sorunlar devam ediyor.

T.serdar

Üye
Saol aciklamalarin icin tesekkurler

Sizde güncelleme işlemi ne kadar sürdü ? 25 dakikadır bekliyorum kapatıp yeniden denemelimiyim ?

genco15

Üye
yeni romu deneyen var mı

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
yeni romu deneyen var mı
Kismi Perfomance menüsü ve geliştirici seçenekleri aktif.Liste menüsü animasyonları dahil edilmiş bir kaç güzel özellik eklenmiş.Bilinen sorunlar devam ediyor.

genco15

Üye
anlasılan arco guncelleme vermeden stabıl halde goremeycegız bu romu artık adam akıllı bı rom alalım ya sıkıldım bu ıslerden hıc bırı tatmın etmıyor en kısa surede yenı tel alacam ama yınede bu telı saglam stabıl gormeyı cok ıstıyorum yıllarım bunu beleyerek gectı

yeni güncelleme multi-user desteği ile gelecek muhtemelen

Umarım arco değişikliği kaynak kodlarına kaynaştırır
beklemede kalın

emrah166

Üye
arkadaslar paylasılan kernel yeni surume uyumlu mu ? ve uygulamaları kaldırmak için titanium backp dısında kullanabilecek bir program var mı ? root yetkisi bazı yerlerde calışmıyo nasıl giderebiliriz?

T.serdar

Üye
arkadaslar paylasılan kernel yeni surume uyumlu mu ? ve uygulamaları kaldırmak için titanium backp dısında kullanabilecek bir program var mı ? root yetkisi bazı yerlerde calışmıyo nasıl giderebiliriz?
Link2sd ile herseyi kaldirabilirsin

emrah166

Üye
Root yetkisi ilgili sikinti yasadiniz mi ?